Με περίσσιο ΘΡΑΣΟΣ, οι κ. Παπανδρέου και Βενιζέλος, στο Άγιο Όρος, την ώρα που εξοντώνουν τα Ελληνόπουλα ! ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ! ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ! Μποϋκοτάζ στη Καθημερινή και τη Καθημερινή της Κυριακής !


Με απλά λόγια: είναι φανερό: έχουμε οργανωμένη, ελεγχόμενη και συστηματική γενοκτονία! Η νέα γενιά πεθαίνει κάτω από τα μέτρα του μνημονίου και μαζί της πεθαίνει και η Ελλάδα. Δεν μπορεί κανένας να βρεί δουλειά. Συνεχώς ανακοινώνονται θέσεις εργασίας και αναπτυξιακά προγράμματα… Αποτέλεσμα μηδέν! Πάνε τα βιογραφικά «σύννεφο» στις εταιρείες. Πάνε… κι έρχονται πίσω τα «όχι»… Βγάζουν τα μάτια τους οι νέοι μας στο διαδίκτυο και στις Αγγελίες… Όλες οι δουλειές προσφέρονται με μειωμένα ωράρια και προθεσμία λήξεως. Σπάνια να βρεί κάποιος αξιοπρεπή και αποτελεσματική δουλειά. Μήνες απλήρωτοι παραμένουν τελικά, όσοι βρίσκουν! Δεν μπορεί δε με τη δουλειά που βρίσκει ο νέος να κάνει τίποτε στη ζωή του. «Κοινή γαρ η τύχη και το μέλλον αόρατον».

 

Επί μέρους εργασίες και σερβίρισμα σε καφετέριες δεν αποφέρουν τίποτε παραπάνω από το Ταμείο Ανεργίας του ΟΑΕΔ. Γίναμε όλοι σερβιτόροι στην Πατρίδα μας. Δηλ. δούλοι (από το λατινικό servus = δούλος). Τις χειρωνακτικές δουλειές τις πήραν οι αλλογενείς. Οι δικοί μας, οι μισοί έχουν παρκάρει στις πλατείες, μάλλον οι περισσότεροι, και οι άλλοι, πάλι δικοί μας, τους κερνάνε τον καφέ, που οι πρώτοι πίνουν πλέον με την «επιδότηση» από τη μειωμένη σύνταξη του πατέρα.

Καμιά προοπτική με τέτοιες συνθήκες για οικογένεια και μέλλον. Ζούνε όλοι σε μια φανταστική ευτυχία! Μόνο με σχέδια! Οι γονείς όμως που έχουν φάει τη ζωή με το κουτάλι και έχουν ρεαλιστική σκέψη, κουνάνε μαραζωμένοι το κεφάλι. Βλέπουν ότι δεν προχωράει τίποτε. Έρχεται ο θάνατος κι αυτοί θα βλέπουν το γιό και την κόρη τριάντα και σαράντα να ψάχνει την τσιγαροθήκη για κανένα ψιλό. Όλοι οι λογαριασμοί βέβαια πληρώνονται από τα «γερόντια» και όταν θα λείψουν κι αυτά, οι νέοι μας θα μείνουν στο σκοτάδι, άπλυτοι και χωρίς κάρτα για το κινητό. Ένα πιάτο φαγητό θα το παίρνουν το μεσημέρι από το συσσίτιο της Ενορίας. Οι όποιες σοβαρές για οικογένεια σχέσεις με το άλλο φύλο εξαντλούνται πρίν καν αρχίσουν… Που πάμε χωρίς δουλειά;

Στο χωριό δεν γυρίζει πλέον κανένας, έτσι άμαθοι όπως γίναμε, ούτε στις ανύπαρκτες οικοδομές πάει κάποιος να δουλέψει, έτσι μαλθακοί όπως καταντήσαμε. Εξάλλου τα εργοστάσια φεύγουν «σ΄άλλη γη σ΄ άλλα μέρη».

Όλοι πάντως ζητάνε μια δουλειά… Έλα όμως που δεν διορίζεται κανένας. ΄Εκλεισε και το ΑΣΕΠ. Ούτε παπάς δεν μπορεί να γίνει κάποιος ευσεβής. Σταμάτησαν και οι χειροτονίες. Μια μετανάστευση λοιπόν απομένει; Αλλά κι εδώ μόνο η Αυστραλία δέχεται μερικούς και υπό προϋποθέσεις. Αυστραλία όμως; Σαν μακριά δεν πέφτει;

Πολλοί ρίχνονται στον τζόγο… Για κακή τους τύχη όμως δεν υπάρχει και κεί προκοπή. Τις περισσότερες φορές η απάτη της τυφλής τύχης πέφτει στον διπλανό. Απογοήτευση πλήρης! Αλλά, πώς να το κάνουμε, ο άνθρωπος έχει και απαιτήσεις. Θέλει να ζήσει. Να κάνει κάτι! Έχει ανάγκες. Δεν ξεκίνησε έτσι. Δε στέργει να ζήσει μια ζωή εργένης, άνεργος και άγαμος, σιτιζόμενος από την εκκλησιαστική φιλανθρωπία, περιμένοντας στην ουρά μιας στρατιάς ανέργων, αγάμων και μελλοντικά αστέγων. Μένοντας στο σπίτι του «μπαμπά» και γυρίζοντας από το καφενείο, να ρωτάει κάθε μέρα: «-Τι φαγητό έφτιαξες, ρε μάνα, σήμερα, κι αν έχεις κανένα ψιλό για να βγώ». Δεν βγαίνει πέρα μια ζωή με αυτό τον τρόπο.

Υπάρχουν όμως δουλειές όπως «υπάρχουν και λεφτά». Μια λύση είναι να καθαρίζει ο απόφοιτος του Λυκείου ή των Α.Ε.Ι παρμπρίζ αυτοκινήτων στα φανάρια. Επίσης μπορεί να πάρει ένα ακκορντεόν, να μάθει τα «κύματα του Δουνάβεως» και να παίζει στους δρόμους δεχόμενος «βροχή» από τα μπαλκόνια τα χάλκινα κέρματα. Ακόμη μπορεί να πουλά τριαντάφυλλα «ευτυχίας» ή νερά, πάλι στα φανάρια. Βέβαια, αυτές οι θέσεις είναι κατειλημμένες από τους μελαχροινούς αδελφούς μας.

Δεν είναι καθόλου υποτιμητικό σήμερα για παράδειγμα, – άλλη εναλλακτική πρόταση – να πάει στο Δήμο της πόλης του για οδοκαθαριστής ή γενικά στην Υπηρεσία καθαριότητος; Θα ήταν η πιο καλή περίπτωση, αλλά ήδη οι αθίγγανοι, ντόπιοι και των Βαλκανίων, έχουν προ πολλού καταλάβει τις θέσεις. Αλλά τι τα θέλετε, οι Δήμοι ούτε μια λακκούβα στους δρόμους να κλείσουν δεν μπορούν αυτό τον καιρό, λόγω ελλείψεως κονδυλίων.

Μια ιδανική λύση θα βρισκόταν πιθανόν στην ανακύκλωση: δηλαδή, με ένα καροτσάκι από super market να μαζεύει κάποιος από τους σκουπιδοτενεκέδες μεταλλικά αντικείμενα, κυρίως κονσέρβες (με αυτές σιτίζονται τελευταία οι συνέλληνες), αλλά κι εδώ ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος! Στα μεγάλα αστικά κέντρα επήλθε κορεσμός από τη συντεχνία των ασιατών. Κρίμα όμως δεν είναι να γίνει κάποιος μουσουλμάνος για να βρεί δουλειά; Να αρνηθεί την πίστη του;

Μένει ακόμη και η ζητανιά, η περιφορά στους πάγκους και τα σκουπίδια των λαϊκών αγορών μετά το τέλος του ωραρίου, (όλο και κάτι βρίσκεται εκεί), η βοήθεια από και για το σπίτι πλουσίων κυριών, να κάνουν τα ψώνια τους, πλήν όμως τα επαγγέλματα αυτά είναι πλέον κλειστά από άτομα Βουλγαρίας, Αλβανίας, Φιλιππίνων και Ουκρανίας…

Τίποτε άλλο λοιπόν δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα του χώρου εργασίας για τους νεοέλληνες παρά τα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα, όπως η παρανομία, το αντάρτικο της πόλης, οι βίαιες αφαιρέσεις οργάνων, η διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και η εμπορία λευκής σάρκας, οι ληστείες και οι κλοπές, τα ψυχαγωγικά κέντρα νυχτερινής απογύμνωσης και ηδονικής θέασης ωμού κρέατος, και άλλες ασφαλώς ηπιότερες απασχολήσεις, όπως, τα ναρκωτικά – ίσως γι αυτό αποποινικοποιήθηκε η χρήση τους – για να ξεφεύγουμε, το ποτό, για να ξεχνάμε, τα αντικαθλιπτικά, για να γελάμε σα χαζοί και να μη ξέρουμε τι μας γίνεται!

Η δε μεγαλύτερη «ξεφτίλα», ο εξευτελισμός του ανθρωπίνου προσώπου και δη του νέου, που λέγεται Έλληνας, είναι και θα είναι, στις παραμονές των επικείμενων εκλογών, όπου θα συνωστίζονται πάλι στα πολιτικά γραφεία και τα εκλογικά κέντρα κατά πάγια τακτική, γονείς και νέοι, ευάλωτες κοπέλες και νέες μητέρες, για μια θεσούλα μετεκλογικά. Πλήν όμως οι χιλιάδες παράνομες ελληνοποιήσεις έχουν εξασφαλίσει στα μεγάλα κόμματα την απαιτούμενη εκλογική βάση και δεν μας έχουν πλέον ανάγκη!

Τέλος πάντων! Όσοι είναι άγαμοι και άνεργοι, ορφανοί και άστεγοι, πάει στο καλό, ένα «τομάρι» έχουν, θα παραδώσουν το πνεύμα κάποια στιγμή, εντάξει, λίγη η ζημιά! Έλα όμως γι αυτούς που «έκαναν το λάθος» κι έφτιαξαν οικογένεια, κι έχουν παιδιά και άλλες υποχρεώσεις και έχουν μήνες να πληρωθούν και απολύονται και οι λογαριασμοί και τα δάνεια τρέχουν και τα παιδιά θέλουν τα δικά τους…Τι θα γίνουν όλοι αυτοί; Αυτοί με τους λογαριασμούς στο χέρι τώρα πάνε από εκκλησία σε εκκλησία και από πρόνοια σε φιλόπτωχο, για να μη μείνουν χωρίς νερό και ρεύμα. Αύριο θα κατεβούνε στο δρόμο όμως, κάποιοι ίσως και στο «πεζοδρόμιο». «Αμάρτησα για το παιδί μου», θα σου πεί η άλλη!

Μεγάλη πάντως η υπομονή του Έλληνα! Μοναδικό φαινόμενο! Εδώ θα πεί κάποιος, αντέξαμε 400 χρόνια με τους Τούρκους πάνω από το κεφάλι μας και δε θα αντέξουμε μέχρι το 2015 με ΔΝΤ; Πάντως, έτσι για την ιστορία, επί Τουρκοκρατίας κάναμε 145 επαναστάσεις! Δηλ. είχαμε σχεδόν κάθε 3 χρόνια κι ένα κίνημα!

Αλλά τι σχέση έχουν όλα αυτά μπροστά στη σωτηρία της Πατρίδας; Είναι πατριωτικό καθήκον να πεινάσετε, ω Έλληνες, και να πεθάνετε, εσείς ω νέοι, «Ίτε παίδες Ελλήνων, επί τον οικονομικόν μαρασμόν, τον προσωπικόν εξευτελισμόν και τον βιολογικόν θάνατον! Νυν υπέρ πάντων ο αγών!» «Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει»! Πεθαίνουν όμως οι Έλληνες… Και μαζί με σας, ω νέοι, και οι γέροντες γονείς σας, να πεθάνουν κι αυτοί με τον καϋμό, βλέποντας τους αλλογενείς να έχουν σπίτια, δουλειές, καταθέσεις, παιδιά κι εγγόνια και οι γηγενείς βλαστοί τους να χάνουν κι αυτά που είχαν. Μη στενοχωριέστε! Στη διαδικασία της ανάπτυξης θα χαθούν και μερικές χιλιάδες. Δεν πειράζει. Το κόμμα νάναι καλά!… «Όλοι θα πολεμήσετε, όλοι θα δοξασθούμε!» Αρκεί να σωθεί η Πατρίδα, επί πτωμάτων, έστω και χωρίς Έλληνες!

Το πλέον εξοργιστικό όμως πιο είναι στην όλη υπόθεση; Ότι πεθαίνουν όλο οι ίδιοι, να πάρ΄ η ευχή! Οι φτωχοί και εξαθλιωμένοι! Δε τα γράφει όμως αυτά η Ιστορία μας. Στην αρχαία Αθήνα ο βασιλιάς Κόδρος έπεσε και σώθηκε η πόλη, Ο Λεωνίδας ήταν βασιλιάς στη Σπάρτη και ήταν μπροστά στη μάχη! Ο Κων/νος Παλαιολόγος έπεσε ανάμεσα στους στρατιώτες του, ο Γρηγόριος ο Ε΄, απαγχονίστηκε και σώθηκε ο άμαχος πληθυσμός, , ο Χρυσόστομος Σμύρνης κ.ά. Σήμερα όλο οι μικροί χάνονται… Ό, τι και να κόψεις από τους μεγάλους μισθούς, δεν συμβαίνει τίποτε. «Κώνωψ επί κέρατος βοός». Όταν όμως ψαλιδίζεις τους χαμηλόμισθους, του κόβεις μέρες του άλλου!

Περίεργο πράγμα! Γιατί τόσο μίσος για τους Έλληνες από τους άρχοντες; Είναι αδιανόητο! Αυτό πραγματικά δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στην Ιστορία μας!

Από την άλλη μεριά, γιατί δεν παραξενεύεται κανένας, πως η Αμερική κόπτεται τόσο πολύ να μη βουλιάξει η Ελλάδα; Τόσο πολύ μας αγαπάει; Τι «μαύρος» έρωτας είναι αυτός για μας; Δεν βλέπει κανένας τη γενοκτονία που συντελείται; «Λύσσαξαν» όλοι πέραν του Ατλαντικού, με την καλή έννοια, να μη πέσει η παρούσα κατάσταση, να μη χρεωκοπήσει η Ελλάδα και να μη βγούμε από τα ευρωαργύρια του Ιούδα!

Λοιπόν, δε θα βρεθεί κανένας να κάνει την υπέρβαση της θυσίας; Κανένας πρόεδρος και κανένας βουλευτής; Καμμιά γενναία ψυχή;

Δεν υπάρχει ένας Έλληνας; Ένας Χριστιανός που να πιστεύει, να κάνει κάτι γενναίο; Όχι, να μη σκοτώσει κανέναν, αλλά να θυσιασθεί. Ας χάσει τα πάντα, και θέση και αξίωμα και απολαβές και δόξα και πολιτικό μέλλον… να δούμε, ρε παιδί μου, τι θα γίνει; Όλα τα δοκιμάσαμε και πάμε από το κακό στο χειρότερο. Κοιμόμαστε και ξυπνάμε με την τρόϊκα! Φτάνει πιά! Αυτοί λοιπόν που μπορούν, ας κάνουν επί τέλους το καλό. Το κάτι άλλο. Μια ανατροπή, μια αλλαγή, μια αντίσταση, μια επανάσταση! Για το λαό μας. Για τους Έλληνες!

( http://sites.google.com/site/xrestia/anartiseisall/64 )

Φοροκαταιγίδα για πολύτεκνους με κωδικό όνομα: ΗΡΩΔΗΣ.. επιπλέον φόρους έως 2750€

«Πρόστιμο» 2.000 – 3.000€ για όσους έκαναν τρίτο παιδί!!! / Συνάδελφοι θα ξυπνήσουμε;/

Μαχαίρι στις φοροαπαλλαγές με μορφή «καταιγίδας»… ΚΤΥΠΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!

Δελτίο Τύπου ΑΣΠΕ:ΦΟΡΟ-ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΤΑ ΠΟΛ.-ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ

Με υπογραφή των κ. Παπανδρέου, κ. Βενιζέλου, κ. Παπακωνσταντίνου και όσων ψηφίσουν αυτά τα μέτρα, σφαγιάζονται τα ΠΑΙΔΙΑ των Ελληνικών Οικογενειών.  Αυτά τα μέτρα είναι συμπληρωματικά, μέχρι να εξαφανιστεί και το τελευταίο Ελληνόπουλο κάθε οικογένειας, ανεξαρτήτου πολιτικής ή ιδεολογικής αντίληψης. Αυτοί οι άνθρωποι θα πάνε, για λόγους εντυπώσεων, στο Άγιο Όρος, έχοντας τα χέρια τους βαμμένα με ΑΙΜΑ, των ανθρώπων που αυτοκτόνησαν, των ανθρώπων που πέθαναν εξαιτίας της οικονομικής κρίσης από διάφορες άλλες αιτίες, των νέων ανθρώπων που συντρίβονται από την ανεργία, τα ναρκωτικά, τους μισθούς πείνας, την απελπισία.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ : ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ( Ή ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ) ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΩΝ, ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΕΦΑΛΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ, ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗΣ.

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ : ΗΔΗ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ-ΑΓΝΩΣΤΟΙ «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ» , ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΞΑΠΕΛΥΣΑΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ 400.000 ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΘΟΥΝ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ κ. Νικόλαο, γιατί «τόλμησε» να προβάλλει την απόγνωση του λαού, που εκείνοι κρύβουν μέσα από τα μέσα ενημέρωσης που διαθέτουν, εφημερίδες και τηλεοράσεις. 

Ειδικότερα ο κ. Π. Μανδραβέλης, βασικός αρθρογράφος της «νέας» Καθημερινής εξαπέλυσε επίθεση κατά του Μητροπολίτη Μεσογαίας, ύστερα από την άθλια επίθεση κατά των Πολυτέκνων μέσω της Καθημερινής της Κυριακής.

Καλούμε όλους τους Έλληνες Ιεράρχες,τους γενναίους παπάδες, όλους τους Έλληνες Ορθόδοξους Χριστιανούς, καλούμε όλους τους Πολύτεκνους, Τρίτεκνους και τα παιδιά τους, καλούμε όλο τον Ελληνικό λαό, ΝΑ ΜΠΟΫΚΟΤΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, που έχει γίνει άντρο επιθέσεων κατά των ιερών και οσίων των Ελλήνων, που έχει στοχοποιήσει όλους τους Έλληνες εργαζομένους, τους Τρίτεκνους , τους Πολύτεκνους,  και , με γκαιμπελική προπαγάνδα,  στηρίζει την εξόντωση των Ελληνικών Οικογενειών, καθώς και όλων εκείνων των εφημερίδων ( όπως τις εβδομαδιαίες εφημερίδες ATHENS VOICE και LIFO ) και καναλιών ( MEGA , SKAI )  που στηρίζουν τη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ του Ελληνικού λαού.

Στείλτε στην ΕΦΕΔΡΕΙΑ τον κ. Π. Μανδραβέλη και όλους όσους στρέφονται ενάντια στον Ελληνικό λαό, και στηρίζουν το ΔΝΤ και την Τρόικα ! Ούτε ένα ευρώ στη Καθημερινή, κανένα ευρώ στη Καθημερινή της Κυριακής !

Καλούμε όλα τα ορθόδοξα χριστιανικά μπλογκ και ιστοσελίδες να συμμετέχουν στο μαζικό μποϋκοτάζ ενάντια στη Καθημερινή και τη Καθημερινή της Κυριακής ! Φτάνει πια με τις θλιβερές ΜΕΙΟΨΗΦΙΕΣ που έχουν εισβάλλει σε εφημερίδες, διαδίκτυο, Πανεπιστήμια, νεοφιλελεύθερα κόμματα, δημοτικά ραδιόφωνα, περιοδικά και διαλύουν τον Ελληνισμό και την Ελλάδα.  Ασ δείξουμε ότι ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ. ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΤΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ και ΕΛΛΗΝΕΣ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΝΑ ΣΚΥΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ … ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ !

This entry was posted in Ελλάδα - Greece, Κύπρος - Cyprus, Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

8 Responses to Με περίσσιο ΘΡΑΣΟΣ, οι κ. Παπανδρέου και Βενιζέλος, στο Άγιο Όρος, την ώρα που εξοντώνουν τα Ελληνόπουλα ! ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ! ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ! Μποϋκοτάζ στη Καθημερινή και τη Καθημερινή της Κυριακής !

 1. Ο/Η petros λέει:

  Μπράβο ! Έχετε απολυτο δίκιο.
  Δεν πάει άλλο με τους Μανδραβέληδες και κάθε άλλο «πιόνι» της εξουσίας
  που λοιδωρούν την Εκκλησία και ζητούν και νέα μέτρα, και νέες μειώσεις των μισθών όλων μας.
  Θα πω σε όλους τους γνωστούς μας να συμμετέχουν στο μποϋκοτάζ.
  Χρειαζόμαστε ανθρώπους σαν τον Σεβ. Μεσογαίας.

 2. Ο/Η Ευλαλία λέει:

  ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ, ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΠΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΠΙΤΙ.
  ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΓΑΠ-ΔΝΤ-ΣΟΡΟΣ.
  ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΜΑΝΔΡΑΒΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ… ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
  ΓΕΝΕΙΤΟ.

 3. Ο/Η ierapostoli λέει:

  Σ’ ευχαριστούμε. Πρέπει να αφυπνιστούμε.
  Δεν βλέπετε με τι πάθος πολεμούν την Εκκλησία και τον Ελληνισμό ;
  Θα τους αφήσουμε ; ΟΧΙ !

 4. Ο/Η ierapostoli λέει:

  Για να είμαστε δίκαιοι, υπάρχουν ελάχιστες εφημερίδες που στηρίζουν τον Ελληνισμό και την Ορθόδοξη Εκκλησία. Τα υπόλοιπα ΜΜΕ ελέγχονται πλήρως από τους Νεοεποχίτες, εκδότες και δημοσιογράφους.
  Μέχρι να φτάσουμε στα Ειδικά Δικαστήρια, μπορούμε να αμυνθούμε με μαζικές αγωγές και προσφυγές κατά των πολιτικών που παραβιάζουν το Σύνταγμα και τους νόμους. Προσπαθούν να διαλύσουν τον Ελληνισμό,
  γιατί την Ορθόδοξη Εκκλησία δεν μπορούν να την διαλύσουν ( Ματθ, 16:18 ).
  Δεν θα τους αφήσουν να μας διαλύσουν οι Άγιοι και η Παναγία η Σκέπη και Βοήθεια όλων μας.
  Δεν θα προλάβουν… Λίγα είναι τα ψωμιά τους, αυτών και όσων τους στηρίζουν με κάθε
  εκβιαστικό και αντιδημοκρατικό μέσο. Οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί δεν πρέπει να συνεργήσουμε
  στο έγκλημα κατά της Ελλάδας και στη γενοκτονία του Ελληνισμού.
  Εν ανάγκη δεν θα τους επιτρέψουμε να μπαίνουν στις εκκλησίες,όπως έκανε ο επίσκοπος Μεδιολάνων Αμβρόσιος
  που δεν επέτρεψε την είσοδο στο ναό στον αυτοκράτορα Μέγα Θεοδόσιο που είχε λερωμένα τα χέρια από τη σφαγή στη Θεσσαλονίκη.
  Τα χέρια τους στάζουν αίμα, το αίμα του ελληνικού λαού, των ανέργων, των οικογενειών, των ανθρώπων του μόχθου, των συνταξιούχων και όλων των κοινωνικών ομάδων. Αμαρτάνουν δημοσίως, αφήνοντας στο απυρόβλητο όσους καταλήστεψαν εδώ και 30 χρόνια το δημόσιο πλούτο της χώρας. Πρέπει, όμως, και εμείς να μετανοήσουμε και να ζητήσουμε το έλεος του Τριαδικού Θεού, Πατέρα μας.

 5. Ο/Η Aθανασία λέει:

  Συμφωνώ απολύτως με όσα γράφτηκαν και θα πράξω τα δέοντα.
  Αθανασία

 6. Ο/Η ierapostoli λέει:

  Ο Θεός να μας ελεήσει και να μας προστατεύσει, δια πρεσβειών της Υπεραγίας Θεοτόκου.

 7. Παράθεμα: Με περίσσιο ΘΡΑΣΟΣ, οι κ. Παπανδρέου και Βενιζέλος, στο Άγιο Όρος, την ώρα που εξοντώνουν τα Ελληνόπουλα ! ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ! ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ Τ

 8. Παράθεμα: ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΙΚΕΣΙΑ ΣΤΟΝ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – Μ. ΠΕΜΠΤΗ 2012 ΒΡΑΔΥ ! « Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s