ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΙΚΕΣΙΑ ΣΤΟΝ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – Μ. ΠΕΜΠΤΗ 2012 ΒΡΑΔΥ !


Το μπλογκ της Ορθόδοξης Ιεραποστολής συμμετέχει στη Πανελλήνια- παγκόσμια εθνική ικεσία των Ελλήνων Ορθοδόξων Χριστιανών προς τον Εσταυρωμένο Ιησού Χριστό, τη Μεγάλη Πέμπτη το βράδυ. Καλεί σε τριήμερη αδιάλειπτη προσευχή τους Έλληνες Ορθοδόξους Χριστιανούς σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό, κάθε βράδυ, Μεγάλη Πέμπτη, Μεγάλη Παρασκευή ( Επιτάφιος ), Μεγάλο Σάββατο βράδυ, στις ορθόδοξες εκκλησίες και μοναστήρια της Ελλάδας και όλου του κόσμου. Δείτε το κάλεσμα και το δικό μας συμπλήρωμα. Κανένας Έλληνας Ορθόδοξος Χριστιανός να μη λείψει από την πανστρατιά προσευχής !

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΜΠΛΟΓΚ, ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΔΙΚΤΥΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.

Διαδικτυακή πρόσκληση και εκστρατεία για την

ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΙΚΕΣΙΑ ΣΤΟΝ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – Μ. ΠΕΜΠΤΗ 2012 ΒΡΑΔΥ

Καλούμαστε οι απανταχού της γης Ορθόδοξοι Έλληνες,

(κάτοικοι της Ελλάδας, απόδημος Ελληνισμός, Κύπριοι και Ελλαδίτες, όσοι βρισκόμαστε σε ταξίδι, υπηρεσία, βάρδια κλπ) να συμμετέχουμε στην ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΗ και ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΙΚΕΣΙΑ στον Εσταυρωμένο Σωτήρα μας Ιησού Χριστό.

Παρακαλούμε και τους Σεβαστούς μας Αρχιερείς και Ιερείς να κηρύξουν Εθνικό πένθος !

Την Μ. Πέμπτη 12-4-2012 προσκυνώντας τον Εσταυρωμένο να Του ζητήσουμε :

να συγχωρήσει τις αμαρτίες μας

να προστατεύσει την Πατρίδα μας από τον έσχατο κίνδυνο και

να μας δώσει μετάνοια και φωτισμό για να κάνουμε ενωμένοι νέο ξεκίνημα…

…και μην ξεχνούμε : Η πιο όμορφη Θεία Λειτουργία όλου του χρόνου είναι η Αναστάσιμη, στην οποία αξίζει να ξενυχτήσουμε μέχρι τέλους μαζί με Αυτόν που πάτησε τη φθορά και το θάνατο !

Καλή Ανάσταση !

ΤΡΑΠΕΖΑ ΙΔΕΩΝ – tideon.org

Υποσημείωση του μπλογκ της Ορθόδοξης Ιεραποστολής.

Η προσευχή μας, το πένθος μας, η νηστεία μας να είναι ΤΡΙΗΜΕΡΗ.

Να ζητήσουμε από το Κύριο μας Ιησού Χριστό να σώσει την πατρίδα μας από τους κινδύνους που την περικυκλώνουν.

Να φωτίσει και να σταματήσει εκείνους τους μοχθηρούς ανθρώπους της πολιτικής και των ΜΜΕ  που πολεμούν την Εκκλησία Του, ημέρα και νύχτα, να σταματήσει τα καταχθόνια σχέδια πολιτικών που απεργάζονται τη διάλυση του Ελληνικού Έθνους.

Να φωτίσει τους Έλληνες Ορθοδόξους Χριστιανούς να μετανοήσουμε και να έρθουμε ολόψυχα κοντά Του.

Να ενισχύσει και ευλογήσει τις Ορθόδοξες ιεραποστολές της Εκκλησίας μας και να φέρει όλους τους λαούς στην Ορθόδοξη πίστη και Εκκλησία.

Να φωτίσει τους Έλληνες πολίτες να μην ψηφίσουν εκείνους τους πολιτικούς που θα φέρουν ακόμα μεγαλύτερα βάρη στην Ελλάδα και στον Ελληνισμό, να μην ψηφίσουν εκείνους που μας υποδούλωσαν οικονομικά στους παγκόσμιους κερδοσκόπους και εξοντώνουν καθημερινά χιλιάδες Έλληνες, να μη ψηφίσουν εκείνους που μας οδήγησαν στο ΔΝΤ και στα μνημόνια υποδούλωσης.

Το σχέδιο της Νέας Τάξης είναι να οδηγήσει στην οικονομική ανέχεια το 90% των Ελλήνων, ώστε να βρίσκονται στα όρια της φτώχειας και της εξαθλίωσης μαζί με τους περισσότερους λαούς της Ευρώπης και του κόσμου, ώστε αμέσως μετά να επιβάλλουν παγκόσμια ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ. Η οικονομική εξόντωση των Ελλήνων Χριστιανών Ορθοδόξων είναι το προστάδιο της Πνευματικής τους υποδούλωσης. Θα μας πετούν ένα κομμάτι ψωμί οι παγκόσμιοι δυνάστες για να προσκυνήσουμε το «ΘΗΡΙΟ», τον «σωτήρα» της Νέας Εποχής  και να αρνηθούμε τον αληθινό Τριαδικό Θεό. Εκεί οδηγούν όλα τα κράτη, για να δεχθούν ως «μεσσία» αυτόν που θα φέρει την οικονομική ανάκαμψη και ευημερία !

Κανένας Ορθόδοξος Χριστιανός, κληρικός ή λαϊκός , δεν μπορεί με τη ψήφο του να επιβραβεύσει αυτούς που οδήγησαν και οδηγούν στη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των Ελλήνων, με αυτοκτονίες, με εγκεφαλικά και καρδιακά επεισόδια, με μείωση των γεννήσεων, με αύξηση της ανεργίας και των μεταναστών,  με όσα αποφασίζουν και διαλύουν τις Ελληνικές Οικογένειες. Κανένας Ορθόδοξος Χριστιανός δεν μπορεί να γίνει ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΣ στο επιτελούμενο ΕΓΚΛΗΜΑ σε βάρος των Ελλήνων, που προβλέπεται χειρότερο από το καλοκαίρι και μετά !

Κανένας Ορθόδοξος Χριστιανός, λοιπόν, δεν πρέπει να απέχει από τη τριήμερη προσευχή και από τη κάλπη, ώστε να στείλουμε ηχηρό μήνυμα αποδοκιμασίας σε εκείνους τους πολιτικούς που μας οδήγησαν και μας οδηγούν στον όλεθρο, πρώτα οικονομικό και μετά και πνευματικό. Εδώ θα φανεί η σοφία των πιστών. Ας παρακαλέσουμε το Άγιο Πνεύμα να μας φωτίσει και να μας οδηγήσει. Καλή λευτεριά στην Ελλάδα. Καλή Ανάσταση με θρησκευτική και εθνική σημασία !

https://ierapostoli.wordpress.com/2012/04/04/katoxi_ellada/

2000 αυτοκτονίες σε 2 χρόνια, χιλιάδες νεκροί από καρδιακά και εγκεφαλικά, τα νέα θύματα του άθεου Διαφωτισμού ! Ελευθερία, ισότητα, αδελφότης αλλά μόνο για τις στοές και τις μυστικές λέσχες που ματώνουν τον πλανήτη !

https://ierapostoli.wordpress.com/2012/01/14/nekroi_ellas/

Γενοκτονία του Ελληνισμού! 30.000 γεννήσεις λιγότερες το 2010! Εγκληματικές ενέργειες της Νεοταξικής Κυβέρνησης !

https://ierapostoli.wordpress.com/2011/08/23/genoktonia_hellas/

Με το Χαράτσι στη ΔΕΗ το Υπουργείο Οικονομικών εμπαίζει και εκβιάζει, κάτι που θυμίζει χούντα ή Γερμανική κατοχή !

https://ierapostoli.wordpress.com/2011/11/17/politeknoi_aspe/

Μετέτρεψαν σε Ληστεία τα χαράτσια για τα ακίνητα μέσω ΔΕΗ, ειδικά για Τρίτεκνες και Πολύτεκνες Οικογένειες! Να παρέμβουν αμέσως Σαμαράς, Καρατζαφέρης και ο νέος πρωθυπουργός!

https://ierapostoli.wordpress.com/2011/11/13/xaratsi_dei/

Η Ελληνική κυβέρνηση διαλύει την οικογένεια, “δολοφονεί” τα νέα παιδιά της Ελλάδος και η επίσημη Εκκλησία σιωπά ! Σήμερα, με το μεσοπρόθεσμο,ξεκινά νέα ΦΡΑΓΚΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΑΤΟΧΗ για την Ελλάδα! Αντισταθείτε, προσευχηθείτε !

https://ierapostoli.wordpress.com/2011/06/29/ellada_sos/

Στα χέρια του Θεού και των Χριστιανών Ορθοδόξων η αντίσταση κατά της Νέας Κατοχής και η προστασία της Ορθοδοξίας !

https://ierapostoli.wordpress.com/2011/07/05/ellada_antistasi/

Μαύρος Αύγουστος για όλες τις Ελληνικές Οικογένειες! Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησέ μας! Η Παναγιά ας μας σκέπει από τους Νεοεποχίτες Κυβερνώντες !

https://ierapostoli.wordpress.com/2011/07/18/mayrosaugoystos/

Όποιος είναι “μάγκας” από εσάς κ. Παπαδήμο, κ. Παπανδρέου,κ. Βενιζέλο, κ. Σαμαρά,κ. Καρατζαφέρη, κ. Μπακογιάννη,κύριοι βουλευτές,όποιος από εσάς θέλει το νέο μνημόνιο, από Δευτέρα να παίρνει μισθό ή σύνταξη ( καθαρά ) 500 ευρώ!

https://ierapostoli.wordpress.com/2012/02/24/magkas-dagkas/

Η Ελληνική κυβέρνηση διαλύει την οικογένεια, “δολοφονεί” τα νέα παιδιά της Ελλάδος και η επίσημη Εκκλησία σιωπά ! Σήμερα, με το μεσοπρόθεσμο,ξεκινά νέα ΦΡΑΓΚΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΑΤΟΧΗ για την Ελλάδα! Αντισταθείτε, προσευχηθείτε !

https://ierapostoli.wordpress.com/2011/06/29/ellada_sos/

Με περίσσιο ΘΡΑΣΟΣ, οι κ. Παπανδρέου και Βενιζέλος εξοντώνουν τα Ελληνόπουλα ! ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ! ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ! Μποϋκοτάζ στη Καθημερινή και τη Καθημερινή της Κυριακής !

https://ierapostoli.wordpress.com/2011/10/06/neagenia_olethros/

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΙΚΕΣΙΑ ΣΤΟΝ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – Μ. ΠΕΜΠΤΗ 2012 ΒΡΑΔΥ !

  1. Παράθεμα: Το μπλογκ της Ορθόδοξης Ιεραποστολής συμμετέχει στη Πανελλήνια- παγκόσμια εθνική ικεσία των Ελλήνων Ορθοδόξων Χριστιανών προς τον Εσταυρ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s