Νέα αθλιότητα ( νέα προσωπεία ) πεντηκοστιανών ! Νέα απάτη για παραπλάνηση ανυποψίαστων Ορθοδόξων Χριστιανών !


Πραγματικά ορισμένοι δεν έχουν το Θεό τους ! Μετά από τις τόσες πλαστογραφήσεις και απάτες  με τους  Πατέρες  της Εκκλησίας από διάφορες φανερές ή κρυφές πεντηκοστιανές ιστοσελίδες, νέοι πλαστογράφοι έφτιαξαν παρόμοιο μπλογκ με το Ορθόδοξο Αντιαιρετικό Εγκόλπιο, για να προκαλέσουν σύγχιση ή και να ψαρέψουν κανέναν ανενημέρωτο ή ανυποψίαστο Ορθόδοξο Χριστιανό.

Νέες Πεντηκοστιανές λαμογιές «αναγεννημένων» ΕΑΕΠιτών

Σας εφιστούμε τη προσοχή, γιατί οι διάφορες αιρέσεις μηχανεύονται διάφορα, κάνουν εκπληκτικές μεταμφιέσεις, αποκρύβουν ( αρχικά ) τουλάχιστον την αληθινή τους ταυτότητα, μήπως και κοροϊδέψουν κανέναν και τον κάνουν υποχείριο ψευτοπροφητών και ψευτοποιμένων. Ιδού η καταγγελία της νέας αυτής μεταμφίεσης …

Τελικά και τον Θεό κοροϊδεύουν, γιατί ο Θεός δεν θέλει τέτοιες ΑΝΗΘΙΚΕΣ και ΥΠΟΥΛΕΣ τακτικές, αλλά και τους ανθρώπους, αποκαλύπτοντας -ταυτόχρονα –ότι δεν έχουν τα χαρίσματα του Αγίου Πνεύματος. Ο Ιησούς Χριστός είναι ΦΩΣ και ουδέποτε συνέστησε στους ακολούθους του να χρησιμοποιούν ΔΟΛΙΟΥΣ, ΥΠΟΥΛΟΥΣ, υποχθόνιους, ψεύτικους τρόπους για να αυξήσουν την επιρροή τους ! Αυτά είναι κόλπα και χαρίσματα του Πατέρα του Ψεύδους, και απλά την ίδια τακτική ακολουθούν και οι μετασχηματισμένοι «άγγελοι φωτός» (

Θέλω να σας ενημερώσω για την ύπαρξη προτεσταντικής (από τη θεματολογία θα έλεγα πεντηκοστιανής) ιστοσελίδας που παραπλανητικά φέρει το όνομα ΠΕΡΙ ΑΙΡΕΣΕΩΝ ΕΓΚΟΛΠΙΟ (με βυζαντινή γραμματοσειρά παρακαλώ) με ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.egolpio.net.

Για άγνωστους λόγους δεν λειτουργεί ακόμα – τουλάχιστον φανερά- αλλά αποθηκευμένο στιγμιότυπό της μπορείτε να δείτε εδώ: http://209.85.229.132/search?q=cache:8iWuJDB7Hq4J:egolpio.net/+www.egolpio.net/&cd=1&hl=el&ct=clnk&gl=gr

Ο καθένας μας μπορεί να διακρίνει τις ομοιότητες και στο όνομα αλλά και στη διεύθυνση με την ιστοσελίδα ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΟΝ ΕΓΚΟΛΠΙΟΝ (www.egolpio.com) της οποίας είμαι δημιουργός.

Όπως καταλαβαίνω η σελίδα μας ενοχλεί πολύ τους αιρετικούς οι οποίοι για άλλη μια φορά χρησιμοποιούν αθέμιτα μέσα προς επίτευξη δολίων και σκοτεινών σκοπών. Επειδή λοιπόν πιθανόν κάποια στιγμή η ιστοσελίδα τους να λειτουργήσει και επειδή σε σχετική αναζήτηση στις μηχανές αναζήτησης θα μπερδευτούν πολλοί -αφού θα βγαίνουν αποτελέσματα από δυο …εγκόλπια (άλλωστε αυτός είναι και ο σκοπός τους) εφιστώ την προσοχή σας.

Ο Θεός ας μας συγχωρεί όλους.

O διαχειριστής του Αντιαιρετικού Εγκολπίου

Σύγχρονοι ΣΚΛΑΒΟΙ στη πόρτα μας ( ισόβιοι, αμισθί πλασιέ και ισόβιοι χορηγοί -χρήματα, σπίτια, οικόπεδα, ομόλογα -μιας αμερικανικής εταιρίας ). Ποιοι ; Γιατί ;

Πεντηκοστιανοί χωρίς μάσκες και προσωπεία

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Νέα αθλιότητα ( νέα προσωπεία ) πεντηκοστιανών ! Νέα απάτη για παραπλάνηση ανυποψίαστων Ορθοδόξων Χριστιανών !

  1. Ο/Η pilotos91 λέει:

    Δυστυχώς, πάτερ, έχει χαθεί η ντομπροσύνη και το φιλότιμο και η παλικαριά.
    Και είναι κρίμα. 10 αιώνες προσπαθούν με διάφορα κόλπα, αφόρητες πιέσεις, προσωπεία, διάφορες ετερόδοξες ομάδες να αποκτήσουν επιρροή στην Ελλάδα.
    Θεομαχούν, και το χειρότερο εμπαίζουν τον εαυτό τους και το Άγιο Πνεύμα. Όσες μεθόδους κι αν χρησιμοποιήσουν, καλό μας κάνουν.
    Δεν ξεχνώ ότι με τέτοια κόλπα αιρετικών ομάδων, γνώρισα εγώ και πολλοί άλλοι την Ορθόδοξη πίστη.
    Δεν μας αφήνουν μόνους οι προσευχές της Παναγίας και των Αγίων μας. Είναι μεγάλη παρηγοριά και δύναμη η θριαμβεύουσα Εκκλησία.
    Και είναι ευοίωνο ότι σε όλο το κόσμο, εκατοντάδες ειλικρινείς αναζητητές της Ιστορικής Εκκλησίας, ερευνητές της ΜΙΑΣ Εκκλησίας, της ΜΙΑΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ( Ιούδα, 3) ανακαλύπτουν μέσα από θαυμαστά παράθυρα την Ορθόδοξη πίστη και επιστρέφουν ΣΠΙΤΙ τους. Αυτό είναι το θαύμα της χάριτος του Τριαδικού Θεού.

  2. Παράθεμα: » Νέα απάτη για παραπλάνηση ανυποψίαστων Ορθοδόξων Χριστιανών ! kantonopou’s blog

Σχολιάστε