Πρωτοφανής ΚΟΡΟΪΔΙΑ των «μαρτύρων Ιεχωβά» από την εταιρία Σκοπιά. Αλλάζει το βασικό τους δόγμα μέσα στο 2010,ενώ «κλωνοποιούνται» κάθε χρόνο εκατοντάδες νέοι «άγιοι»! Το 2017 ξεπέρασαν τους 18.000 οι ψευτοάγιοι της Σκοπιάς !


Όπως γνωρίζουν οι περισσότεροι ενημερωμένοι πολίτες, η αμερικάνικη εκδοτική εταιρία Σκοπιά ιδρύθηκε στα τέλη του 19ου αιώνα και έχει σήμερα τους περισσότερους αμισθί υπαλλήλους στο κόσμο από κάθε άλλη εκδοτική εταιρία. Οι υπάλληλοί της όχι μόνο δεν πληρώνονται, αλλά  δεν έχουν ούτε ασφαλιστική-ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για τις υπηρεσίες που προσφέρουν στην εταιρία Σκοπιά, για πολλά χρόνια, πολλοί δε και ισοβίως. Επιπλέον, είναι οι μοναδικοί υπάλληλοι, που πέρα από τις δωρεάν εργατοώρες που προσφέρουν στην Σκοπιά, υποχρεώνονται να καταβάλλουν τα χρήματα για τα δωρεάν έντυπα που μοιράζουν, αλλά ταυτόχρονα υποχρεώνονται να καταβάλλουν και άλλες δωρεές σε ακίνητα, μετοχές, ομόλογα, καταθέσεις. Πως, όμως, η εκδοτική εταιρία Σκοπιά τα κατάφερε να έχει ένα τόσο πειθαρχημένο «στρατό» αμισθί- υπαλλήλων- πλασιέ  ;;; Η  εξήγηση είναι απλή. Η εταιρία Σκοπιά παρουσιάζει τον εαυτό της ως τον «μοναδικό αντιπρόσωπο του Θεού» στη γη, τη μοναδική νόμιμη «κυβέρνηση του Ιεχωβά»  στον πλανήτη !!! Άρα, οι υπάλληλοι της πείθονται και νομίζουν ότι υπηρετούν τον Θεό και όχι μια εκδοτική εταιρία θρησκευτικών εντύπων ! Όποιο μέλος της εταιρίας Σκοπιά δεν μοιράζει έντυπα και βιβλία πόρτα -πόρτα θεωρείται ότι παρακούει στις «εντολές του Θεού» και απειλείται με «σφαγή»  στον Αρμαγεδώνα και αιώνια εξαφάνιση, ότι – δηλαδή- θα πάθουμε όλοι εμείς  οι υπόλοιποι άνθρωποι που δεν αναγνωρίζουμε την εταιρία Σκοπιά ως «κυβέρνηση του Ιεχωβά» και δεν εκτελούμε πρόθυμα τις διαταγές της που διοχετεύονται μέσα από τα περιοδικά και τα βιβλία της !!!

Πως, όμως, δημιουργήθηκε η μυθολογία της Σκοπιάς ; Το βασικό της δόγμα ήταν η «γενιά του 1914», δηλαδή ότι προετοίμασε την ανθρωπότητα για τη δευτέρα Παρουσία του Χριστού στον Ουρανό το έτος 1914 και ότι οι άνθρωποι που ζούσαν το 1914 θα δουν το ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, δηλαδή τη σφαγή του Αρμαγεδώνα και την έναρξη της επίγειας χιλιετούς βασιλείας του  Ιησού Χριστού στη γη.

Αυτό, όμως, ήταν ένα μεγάλο ψέμα. Γιατί η Σκοπιά , πριν από το 1914, προετοίμαζε τα μέλη της για τη Δευτέρα Παρουσία του Χριστού στη ΓΗ ( και όχι στον ουρανό, όπως ψευδέστατα υποστήριξε μετά !!! ), όπως μπορείτε να δείτε στα ντοκουμέντα που ακολουθούν :

( http://clubs.pathfinder.gr/xristianos/8594?file=15&folder=62239 )

Τέλος πάντων, το βασικό της δόγμα ήταν ότι το ΤΕΛΟΣ θα το δει η «γενιά του 1914», όσοι ζούσαν το 1914 και ΑΠΟΔΕΙΞΗ γι’ αυτό ήταν ο αριθμός των «αγίων» της Σκοπιάς  που μειώνονταν όσο θα πλησιάζαμε στο «τέλος» … Στα ντοκουμέντα που μπορείτε να δείτε, υπάρχουν πολλές πληροφορίες που έδινε ( δήθεν ) ο Ιεχωβά στην εταιρία Σκοπιά για το τέλος του κόσμου πολλά χρόνια πριν το 2000.

( http://clubs.pathfinder.gr/xristianos/8594?file=15&folder=62239 )

Τα μέλη της Σκοπιάς ( οι γνωστοί μας «μάρτυρες του Ιεχωβά» ) πιστεύοντας στις  ψεύτικες διαδόσεις της  ( που φυσικά και δεν προέρχονταν από τον Θεό ) υποχρεώνονταν να σταματήσουν κάθε άλλη δραστηριότητα ( ή να την περιορίσουν ) και να τρέχουν σε σπίτια και δρόμους και να μοιράζουν τα έντυπα της Σκοπιάς ( περιοδικά και βιβλία ) , γιατί το … τέλος πλησίαζε. Πολλοί υποχρεώθηκαν να δωρήσουν ποσά και ακίνητα στην εταιρία Σκοπιά, άλλοι ανέβαλλαν σπουδές και γάμο και τεκνοποίηση, γιατί έπρεπε να προειδοποιήσουν τον κόσμο για το … τέλος !!!

Και πράγματι το … τέλος ήρθε :  βλέποντας ότι δεν έρχεται ο Αρμαγεδώνας ( η «σφαγή» όλων των μη μαρτύρων του Ιεχωβά )και η χιλιετής βασιλεία, αφαίρεσαν – αρχικά – από τα περιοδικά Σκοπιά και Ξύπνα τον όρο «γενιά του 1914», κατάργησαν – ουσιαστικά- το βασικό τους θρησκευτικό δόγμα.

Και η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΟΡΟΪΔΙΑ έρχεται για τα μέλη της Σκοπιάς , έρχεται τον Απρίλιο του 2010 ( στην ελληνική έκδοση , γιατί στα αγγλικά έχει κυκλοφορήσει ) : ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΗΣ  » ΓΕΝΙΑΣ του 1914″ , δηλαδή όσοι ζούσαν το 1914 ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑ και το ΤΕΛΟΣ του κόσμου, όπως υποστήριζε η Σκοπιά, ακόμα και το 2008 !

Το «νέο φως» που δεν έχουν λάβει ακόμα οι Έλληνες μάρτυρες της Σκοπιάς ( και όχι του Θεού ) είναι ότι αυτοί που ζούσαν το 1914 θα ΔΟΥΝ, θα γνωρίσουν μερικούς «Αγίους» της Σκοπιάς που θα δουν το ΤΕΛΟΣ , αλλά οι ΙΔΙΟΙ δεν θα το ΔΟΥΝ τελικά!!!

Διαβάστε όλες τις αλλαγές της διδασκαλίας περί «γενιάς του 1914» και φρίξτε με τον τρόπο που η αμερικάνικη εκδοτική εταιρία Σκοπιά εμπαίζει τον Θεό, το Άγιο Πνεύμα, αλλά περισσότερο τα μέλη της που θα υποχρεωθούν να διδάξουν άλλα πράγματα από τον Απρίλιο του 2010 !!!

( http://www.oodegr.com/paratir/neofws/genea_afti_1.htm )

Φυσικά, υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση για το πως θα περάσει αυτό το νέο δόγμα , με κάθε τρόπο, στα μέλη της Σκοπιάς, ώστε να μην επαναστατήσουν, ώστε να μην ξεσηκωθούν κατά του Κυβερνώντος Σώματος για τον φανερό αυτό εμπαιγμό, την κοροϊδία ακόμα και της στοιχειώδους νοημοσύνης τους.

Στα πλαίσια αυτά περιλαμβάνεται η ετήσια ( πλέον ) αύξηση ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ » αγίων»  της Σκοπιάς. Σύμφωνα με την μυθολογία της Σκοπιάς μόνο οι 144.000 «άγιοι» της θα πάνε στον Ουρανό, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της θα ζήσουν σε επίγειο παράδεισο στη γη ( εάν μοιράζουν τα έντυπά της-  δεν υπάρχει προϋπόθεση άλλη, αφού η εταιρία Σκοπιά δεν συντηρεί ούτε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα πάνω στο πλανήτη, ούτε ενισχύει ανθρωπιστικές οργανώσεις ) !!!

Ενώ, σύμφωνα με τη θεωρία της Σκοπιάς, όσο πλησιάζουμε στο τέλος θα μειώνονταν το υπόλοιπο του αριθμού των «αγίων» της, ξαφνικά από το 2005 οι «άγιοι» της , δηλαδή αυτοί που συμμετέχουν στη θεατρική αναπαράσταση του Μυστικού Δείπνου και λαμβάνουν τα «εμβλήματα» της Σκοπιάς ( παρωδία της Θείας Κοινωνίας ) άρχισαν – ξαφνικά- να πολλαπλασιάζονται !!!

Από 8.524 το 2005 έφτασαν το 2009 στους 10.857, δηλαδή πάνω από 2000 νέοι «άγιοι» μέσα σε 5 χρόνια !!!

 ΑΝΑΝΕΩΣΗ 2018 :   Από το 2009 μέχρι το 2017, οι 10.857 έγιναν οι ψευτοάγιοι της Σκοπιάς 18.564, δηλαδή σχεδόν διπλασιάστηκαν !!! Η εταιρεία Σκοπιά αποδείχθηκε ότι δεν μπορεί να ερμηνεύσει σωστά την Αγία Γραφή ούτε με τη «γενιά του 1914», ούτε με τους 144.000 «αγίους» που θα έβλεπαν το τέλος του κόσμου ! Γι’ αυτά τα δύο πράγματα δημιουργήθηκε η Εταιρεία Σκοπιά και στα δύο αυτά έπεσε παταγωδώς έξω, την ώρα που εδώ και δεκαετίες η Ορθόδοξη Εκκλησία τους έλεγε ότι δεν υπάρχει 1914, ούτε η Αποκάλυψη του Ιωάννη ερμηνεύεται κατά γράμμα, άρα οι 144.000 και τα 1000 χρόνια είναι συμβολικά. Αμετανόητοι, όμως, οι παλιοί ψευδομάρτυρες του Ιεχωβά συνεχίζουν να κοροιδεύουν τον κόσμο, να τον εξαπατούν, αλλά και τα παιδιά τους, και όσους άλλους έχουν μπλέξει σε μια αίρεση που δεν κατανοεί σωστά την Αγία Γραφή, γιατί δεν έχει το Άγιο Πνεύμα…

Ανανέωση : 2011 και οι ψευτοάγιοι της Σκοπιάς ξεπέρασαν τους 11.800 ! Κάθε χρόνο φυτρώνουν κι άλλοι που τρέχουν να πάρουν τα » εμβλήματα» για να μπορέσουν να αποκτήσουν πρόσβαση στην ιεραρχία της Εκδοτικής εταιρίας Σκοπιά και κατά συνέπεια στη τεράστια κινητή και ακίνητη περιουσία της παγκοσμίως !!!

Ανανέωση :   Το 2012 οι ψευτοάγιοι της Σκοπιάς έφτασαν αισίως τους 12.604 ! Ένας μεγάλος αριθμός συμμετέχει για να μπορέσει να μπει στο Διοικητικό Συμβούλιο – Κυβερνών Σώμα της εταιρίας Σκοπιά ! Σε 2-3 χρόνια οι ψευτοάγιοι της Σκοπιάς θα είναι διπλάσιοι από ότι το 2005 και έτσι καταρρίπτεται και αυτός ο μύθος της Σκοπιάς, περί 144.000 «αγίων» που θα κληρονομήσουν τη Βασιλεία των Ουρανών, ενώ οι υπόλοιποι θα μείνουν στη γη ! Μετά το παραμύθι για το 1914, άλλο ένα «δόγμα» των μαρτύρων του Ιεχωβά γκρεμίζεται !

ΑΝΑΝΕΩΣΗ :  Το 2013 οι ψευτοάγιοι της Σκοπιάς έφτασαν τους 13.204,αυτοί δηλαδή  που συμμετείχαν στα «εμβλήματα» της Σκοπιάς !!!  Το παραμύθι για 144.000 «αγίους» ως πραγματικός αριθμός καταρρίφθηκε. Μένει να καταργηθεί και το 1000, ως «χιλιετής βασιλεία» ! Αυτά που τους έλεγε η Ορθόδοξη Εκκλησία και για το 1914 και για τους 144.000 ήταν η σωστή ερμηνεία, μόνο που το ανακάλυψαν μετά από δεκαετίες ! Και τώρα μένει να αλλάξει και η διδασκαλία που αποκλείει τους άλλους «μάρτυρες του Ιεχωβά» από τη Θεία Ευχαριστία και τη Βασιλεία των Ουρανών !

Ανανέωση : Το 2014 οι ψευτοάγιοι της Σκοπιάς ξεπέρασαν τις 14.000 ! Είναι φανερό ότι κάποιοι κοροιδεύουν τους απλούς μάρτυρες του Ιεχωβά και σπεύδουν να μπουν στο σώμα » των αγίων», αυθαίρετα και από μόνοι τους, χωρίς καμία εξήγηση στους άλλους…

Αυτό δείχνει πολλά πράγματα. Κάποιοι προσπαθούν, ενόψει των νέων εξελίξεων και του νέου δόγματος της Σκοπιάς για τη γενιά του 1914, να εισχωρήσουν στα ανώτατα κλιμάκια της εταιρίας , αυτοπαρουσιαζόμενοι ως «άγιοι» και – ίσως- να διεκδικήσουν μερίδιο στην ένταξή τους στο Κυβερνών Σώμα που ελέγχει όλη τη κινητή, ακίνητη και ανθρώπινη «περιουσία» της Σκοπιάς.

Κάποιοι – πιο έξυπνοι- από άλλους γίνονται » άγιοι» και οι «άγιοι» της Σκοπιάς κλωνοποιούνται και αυξάνονται, απαιτώντας την πλήρη υποταγή των υπολοίπων μελών της Σκοπιάς : γιατί αυτή η διδασκαλία δεν άλλαξε , δηλαδή για να σωθούν τα υπόλοιπα μέλη της Σκοπιάς πρέπει να υπακούουν στους «αγίους» τυφλά  και να μην εκφράζουν ούτε την παραμικρή διαφωνία. Εξάλλου σε όλες τις συνάξεις της Σκοπιάς δεν μελετούν την Αγία Γραφή, αλλά τα περιοδικά και τα βιβλία της Εταιρίας Σκοπιά με την δική της ερμηνεία, ενώ έχουν ως συμπλήρωμα μόνο μια κακέκτυπη ψευτομετάφραση της Αγίας Γραφής, για να παρασύρουν όσους δεν γνωρίζουν αρχαία ελληνικά.Ούτε επιτρέπεται διάλογος, αλλά μαθαίνουν απέξω τις έτοιμες ερωτήσεις που έχει από κάτω κάθε περιοδικό ή βιβλίο, τα οποία γράφονται όλα στην Αμερική και απλά μεταφράζονται στις άλλες γλώσσες !!!

Το ζήτημα, λοιπόν, που τίθεται προς τα υπόλοιπα μέλη της Σκοπιάς, προς τους Έλληνες «μάρτυρες του Ιεχωβά» είναι απλό : Ως πότε θα ανέχεστε τα ψεύδη της Σκοπιάς ; Ως πότε θα δέχεστε να είστε υποχείρια μιας αμερικάνικης εκδοτικής εταιρίας που εμπαίζει Θεό και ανθρώπους ; Ως πότε κάποιοι θα εκμεταλλεύονται την αγάπη σας για τον Θεό και σας πλασάρουν δικές τους διδασκαλίες ως δήθεν διδασκαλίες από το Άγιο Πνεύμα ; Τελικά , σκεφτείτε : θα υπηρετήσετε για μια ακόμα φορά τους ανθρώπους μιας εκδοτικής εταιρίας ή θα ελευθερωθείτε εν Χριστώ έχοντας κοινή ΕΛΠΙΔΑ με όλους τους Χριστιανούς, τη Βασιλεία των Ουρανών ;

1η επιστολή του Ιησού Χριστού στους “μάρτυρες του Ιεχωβά” ! Πως βλέπετε εσείς τον Ιησού ; Η απάντηση εδώ !

https://ierapostoli.wordpress.com/2012/04/19/epistoli_jesus_martires/

Πύλη Ενημέρωσης για τους Μάρτυρες του Ιεχωβά

Ελληνικός Παρατηρητής της Σκοπιάς

ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΟΣ

ΧΙΛΙΑΣΤΕΣ

WatchTower-Stop,  The Orthodox dogma against the myths of Watchtower

Αδέλφια μου,

αυτές τις μέρες θα σας καλέσουν τα μέλη της Σκοπιάς στις συνάξεις τους με έντυπα, ακόμα και με γράμματα στο γραμματοκιβώτιό σας. Αν ανταποκριθείτε θα βρεθείτε μπλεγμένοι στην πιο ολοκληρωτική, θρησκευτική αίρεση του 20ου αιώνα. Κλείστε τους την πόρτα , και κάντε προσευχή για την απελευθέρωσή τους από τη Δικτατορία της Σκοπιάς.

Δείτε πως ζητούν από τα παιδιά τους να προσηλυτίσουν συμμαθητές τους και δασκάλους, δίνοντας τους περιοδικά ή έντυπα !!!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ – ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

Δείτε πως αποτρέπουν τα παιδιά τους από το Πανεπιστήμιο και με τι το εξισώνουν!!!

Το «Νέο Φως» της Σκοπιάς, οδηγεί «ηθικά», χωρίς βία, ολοταχώς στο σκοτάδι.

Διαβάστε τα παλαιότερα άρθρα μας πάνω στις μεθόδους και τις πρακτικές της εταιρίας Σκοπιά :

Σύγχρονοι ΣΚΛΑΒΟΙ στη πόρτα μας ( ισόβιοι, αμισθί πλασιέ και ισόβιοι χορηγοί -χρήματα, σπίτια, οικόπεδα, ομόλογα -μιας αμερικανικής εταιρίας ). Ποιοι ; Γιατί ;

Θρησκευτική αίρεση καλεί τα νεαρά μέλη της να εγκαταλείψουν ή να μην πάνε Πανεπιστήμιο !

«Όποιος δεν φάει από το Σώμα μου και δεν πιει το Αίμα Μου δεν έχει ζωή μέσα του». ( Ιωαν, 6 : 40-60 )

Πώς η εταιρεία χιλιαστών ( μαρτύρων Ιεχωβά ), «Σκοπιά»,εξαπατά τα μέλη της λέγοντας τους ότι η θεολογία των Πατέρων της Εκκλησίας για την Ψυχή, δεν είναι βιβλική αλλά… πλατωνική! Ομιλία-βίντεο του π. Αντωνίου για τη Σκοπιά το 1995 ( και είναι επίκαιρη ακόμα και σήμερα, γιατί δικαιώνεται ! )

This entry was posted in America, Αμερική, Ελλάδα - Greece, ΗΠΑ - USA, Κύπρος - Cyprus and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

29 Responses to Πρωτοφανής ΚΟΡΟΪΔΙΑ των «μαρτύρων Ιεχωβά» από την εταιρία Σκοπιά. Αλλάζει το βασικό τους δόγμα μέσα στο 2010,ενώ «κλωνοποιούνται» κάθε χρόνο εκατοντάδες νέοι «άγιοι»! Το 2017 ξεπέρασαν τους 18.000 οι ψευτοάγιοι της Σκοπιάς !

  1. Παράθεμα: Τον Απρίλιο τους αλλάζει τα …φώτα η Εταιρία Σκοπιά ! « ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΟΝ ΕΓΚΟΛΠΙΟΝ

  2. Ο/Η ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΜΑΧΗΤΗΣ λέει:

    Άν στο τέλος η πολυμετοχική εκδοτική εταιρεία Σκοπιά προτρέψει τους πιστούς οπαδούς της να πιστέψουν στο δόγμα της Αγίας Τριάδος μην εκπλαγείτε. Θα είναι και αυτό νέο φως… Βέβαια, μπορεί να πέσει και καμμιά ασφάλεια και να επιτρέψουν τις μεταγγίσεις. Ποιός ξέρει; Άγνωσται αι βουλαί του government body του Brooklyn!

  3. Ο/Η pilotos91 λέει:

    Τα νεότερα για τις μεταγγίσεις είναι ότι τα μέλη της Σκοπιάς μπορούν να παίρνουν ξεχωριστά τα 4 τμήματα του αίματος, αλλά όχι όλα μαζί !!!Επιπλέον δέχονται τις μεταμοσχεύσεις οργάνων : άραγε στραγγίζουν τα όργανα από το αίμα ; Υποκρισία,τρέλα, παράνοια, άγρια εκμετάλλευση. Το θέμα είναι πως θα προσπαθήσουν να επιβάλλουν τα νέα «δόγματα» με τρομοκρατία, πιέσεις και απειλές τόσο στα ανώτερα στελέχη κάθε χώρας, αλλά και στα απλά μέλη , τους νεροκουβαλητές των εντύπων και των βιβλίων.
    Και οι μαζικές «αγιοποιήσεις» είναι λογικές. Ποια σοβαρή πολυεθνική εταιρία θα είχε διευθυντικά στελέχη άνω των 80 ετών ; Δεν έχουν το θάρρος να παραδεχθούν τα λάθη τους και να αυτοδιαλυθούν. Δεν έχουν τα κότσια να πουν ότι κάναμε λάθος που ιδρύσαμε αυτή την αίρεση, αφού ΚΑΜΙΑ «προφητεία» δεν εκπληρώθηκε. Δεν έχουν τα κότσια να αφήσουν ελεύθερα τα μέλη τους από αυτή τη πρωτοφανή θεοκρατική, ολοκληρωτική καταπίεση. Και έτσι φτάνουν στο σημείο να «αλλάζουν» δόγματα, πλασάροντας στα μέλη τους ότι είναι «οδηγίες» του Ιεχωβά … Αλίμονο σε όσους τους πιστεύουν ακόμα… Πρέπει να είναι κανείς πολύ πορωμένος ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙ την ΑΠΑΤΗ που παίζει η αμερικανική πολυεθνική εκδοτική εταιρία Σκοπιά. Όλοι αυτοί θα λογοδοτήσουν μπροστά στο Θεό για όσα είπαν δήθεν εξ ονόματος Του και για τον κοσμάκη που ταλαιπωρούν και παραπλανούν με τα γυαλιστερά, αλλά κούφια και κατασκευασμένα έντυπα τους.

    Να σου πω και το » νέο φως» που θα πλασάρουν ; Θα πουν , μετά από κάποια χρόνια, ότι ο αριθμός 144.000 των » αγίων» είναι ΣΥΜΒΟΛΙΚΟΣ, άρα μπορούν να αυξάνονται και άλλο οι » άγιοι» τους. Δεν θέλει πολύ σκέψη … Και φαντάζομαι ότι το 2010 θα βρεθούν και πολλοί άλλοι ( όσοι δεν καταλάβουν την κοροϊδία με τη γενιά του 1914 ) που θα γίνουν » άγιοι» για να χωθούν στα ανώτερα κλιμάκια της οργάνωσης, με στόχο το » Κυβερνών Σώμα» … Η υπόθεση θα ήταν κωμική, αστεία, αλλά πρόκειται για ΤΡΑΓΩΔΙΑ που αφορά περίπου 7.000.000 «σκλάβους» της θεοκρατικής κυβέρνησης της εκδοτικής εταιρίας Σκοπιά.

  4. Ο/Η Eνορίτης λέει:

    Αγαπητοί σας πληροφορώ πως φίλος γνωρίζων με βεβαιώνει πως οι ροιδολασκαράτοι είναι Ιεχωβάδες

  5. Ο/Η Eνορίτης λέει:

    Ερευνήσατε θα δείτε πως κάνουν επιθέσεις σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ, ΚΚΕ, ακόμα και σε ΣΥΡΙΖΑ, Πάπα, Ισλάμ, εννοείτε Ορθοδοξία, αλλά ποτέ στους Ιεχωβάδες.

  6. Ο/Η pilotos91 λέει:

    Αγαπητέ φίλε, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι κρύβεται πίσω από το μπλογκ αυτό και τους ανθρώπους του.
    Ένα είναι σίγουρο. Ότι όσα γράφουν με κατακρίσεις και συκοφαντίες κατά της Ορθόδοξης Εκκλησίας, γυρνάνε ως μπουμερανγκ.
    Γιατί όλο και περισσότεροι καταλαβαίνουν ότι κάτι δεν πάει καλά με αυτή τους την … εμμονή. Δεν χρειάζεται να ασχολούμαστε.
    Προσευχή και προσφορά μέσα από την Εκκλησία και την Ορθόδοξη Ιεραποστολή. Ταπείνωση και μετάνοια δική μας είναι το καλύτερο
    αντί- δωρο στην Αγάπη του Τριαδικού Θεού. Πότε η Εκκλησία νικήθηκε από αιρέσεις και από αθεϊα και διωγμούς ; ΠΟΤΕ !!!

  7. Ο/Η pilotos91 λέει:

    Προς Γιάννη :
    αγαπητέ φίλε στο θέμα της εξωτερικής συμπεριφοράς που θέτεις δεν διαφωνούμε.
    Είναι λογικό, επειδή υφίστανται μεγάλη ψυχολογική πίεση να δείχνουν «αγιοι»,να έχουν
    καλή συμπεριφορά. Αλλά αυτό που δεν ξέρεις ( και δεν φαίνεται ) είναι τα προβλήματα
    στις οικογένειές τους και οι ενοχές που νοιώθουν,όταν πέφτουν σε αμαρτία,γι’ αυτό και κρύβονται
    για να μην τους αποκόψουν. Θα πρέπει να ερευνήσεις και να ακούσεις τι λένε χιλιάδες άνθρωποι
    που έζησαν μέσα στην εταιρία Σκοπιά και έφυγαν,να δεις πως τους αντιμετώπισαν κλπ. Η εταιρία Σκοπιά
    κάνει την «καλή» μέχρι να μπεις βαθιά μέσα στα δίχτυα της. Εάν τολμήσεις να φύγεις, αργότερα, σου
    συμπεριφέρεται σαν σκουπίδι.
    Κατά τα άλλα η ίδια η Αγία Γραφη μας προειδοποιεί ότι ο Πατερας του ψεύδους μετασχηματίζεται σε άγγελο φωτός
    για να πλανήσει και τους εκλεκτούς. Στη κριτική σου για το τι πρέπει να κάνει η Εκκλησία, έχεις δίκιο, τα γράφουμε
    και εμείς.Αλλά η Εκκλησία έχει χρέος να προστατεύσει τους πιστούς από αμερικανόφερτες αιρέσεις και σέκτες
    και παραθρησκείες. Ο Σατανάς κάνει εσωτερικό και εξωτερικό πόλεμο στην Εκκλησία.Εσωτερικό ρίχνοντας ζιζάνια
    και πτώσεις στους Ιερείς και Επισκόπους,εξωτερικό πόλεμο με νεοεποχίτικες οργανώσεις και αιρέσεις, τύπου νεοσατανισμού ή Σκοπιάς. Και τα δύο οδηγούν,από άλλο δρόμο, μακριά από τα Μυστήρια της Εκκλησίας. Γι’ αυτό είναι δύσκολο
    να πιστέψω ότι ο Χριστός ήρθε στη γη, για να μας κάνει πλασιέ μιας αμερικάνικης θρησκευτικής πολυεθνικής εκδοτικής εταιρίας, και ότι εάν δεν μοιράζουμε τα έντυπα της θα καταστραφούμε…
    Δες και μαρτυρίες πρώην μαρτύρων του Ιεχωβά,ειδικά το πόσο δύσκολο είναι να βγεις απο εκεί,αν μπλέξεις.
    ( http://www.oodegr.com/paratir/neo/neo.htm )

  8. Ο/Η Μάριος λέει:

    Ημουν για πάνω απο δέκα χρόνια Μ.Ι και όταν έφυγα πραγματικά με λασπολόγισαν μεχρι σε σημείο να λέω στον εαυτό μου οτι μήπως τα έκανες και δεν θυμάσαι. Ο Θεός να λυπηθεί τον κόσμο του και να ελευθερώσει τουλάχιστον τους καλοπροαιρετους απο τη φυλακή της Σκοπιάς

  9. Ο/Η pilotos91 λέει:

    Σε καταλαβαίνω, φίλε μου.
    Ο Θεός να δείξει έλεος και αγάπη για τα αδέλφια μας που είναι σκλάβοι της Σκοπιάς.
    Και ο Θεός ανοίγει πόρτες από εκεί που δεν το περιμένουμε. Δόξα τω Θεώ.
    Ας λέμε καθημερινά και ένα : Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησέ τους και ελευθέρωσέ τους.

  10. Ο/Η χριστακης λέει:

    γεια σας.ειμαι 22 ετων και μεχρι στιγμης δεν με πλησιασε κανενας για σκοπο να με μπασει σε αιρεση.ουτε ειδα καποιο να δινει φυλλαδισ στο δρομο.ειχα απο την εφηβια ενδοιασμους για το οτι μπορει να μην υπαρχει θεος και οτι ειμαι θυμα μιας μεγαλης απατης αλλα γρηγορα συνηλθα.προσφατα διαβασα απο το ιστοχωρο αυτου του απατεωνα του καλοπουλου και μου μπηκα αμφιβολιες.διαβαζοντας ομως στην συνεχεια καταλαβα οτι ο χριστος ειναι η μονη αληθεια.πολλοι δηθεν αθεοι αθρησκοι η παγανιστες και σατανιστες που συνεργαζονται μεταξυ τους με ενα σωρο απατεωνιες προσπαθουν να μας πληξουν αλλα μας δυναμωνουν.τωρα αρχισαν με την βια να μας πολεμουν.για τους ιεχωβαδες διαβασα το βιβλιο κριση συνειδησεως του κυριου μαυρομαγουλου και ειλικρινα συγκλονιστηκα.ειμαι κυπριος και γνωριζω οτι πολλες αιρεσεις υπαρχουν εδω.ειδικα το δωδεκαθεο αρχισε να οργανωνεται μεσω του ομιλου ελευσις.αυτους φοβαμαι γιατι εχουν δημιογραφους και δασκαλους εκει δικους τους.ειμαι προθυμος να πολεμησω ακομα για την πιστη μου και να σκοτωσω ακομα και ελληνες φτανει να παψει η αυτη η βρωμια απο τον κοσμο μας.θελουν πολεμο ας τον εχουν.εγω δεν ειμαι θρησκοληπτος ουτε θα κατσω να αφησω ολο τον ελληνισμο να πεθανει γιατι ετσι ειπε ο ιησους.αγαπτε τους εχθρους σας.γιατι αυτη η φραση ευνοει τους εχθρους μας και οχι εμας.εχω κουραστει πλεον με τον ναζισμο στην εκκλησια και τα εγκληματα παπαδων.οι καλοι σιωπουν.δεν σηκωνουν κεφαλι.αν σκοτωσω κανενα αρχιεπισκοπο η σκατοπαπα θα με πουν δολοφονο.δεν με νοιαζει θα σκοτωσω και ας με πουν και αιμομικτη.αλλωστε οι χριστιανοι οσοι κατηγορουν τους αλλοθρησκους και τις αιρεσεις τα κανουν οι ιδιοι συνεχεια.παντου ψευδος απατη υποκρισια.

  11. Ο/Η pilotos91 λέει:

    Αγαπητέ Χρήστο,
    εγκρίναμε το σχόλιο σου, παρόλο που διαφωνούμε σε πολλά του σημεία.
    Πιστεύουμε ότι τις ψεύτικες αιρέσεις και τις ψεύτικες θρησκείες τις «πολεμούμε» καλύτερα
    με ενημέρωση και αγάπη.
    Θα πρέπει να ηρεμήσεις, να κάνεις εσωτερική προσευχή στο Θεό μας.
    Ξέρουμε ότι υπάρχουν πολλά που μας εξοργίζουν,αλλά αυτά θα αλλάξουν με τη δική μας προσπάθεια, αγάπη και
    προσευχή. Πρωτίστως πρέπει να αλλάξουμε εμείς οι ίδιοι, να καθαρίσουμε το εσωτερικό της καρδιάς μας.
    Η Εκκλησία τονίζει ότι όλοι μας είμαστε – λίγο εως πολύ- αμαρτωλοί και υποκριτές. Και οι Επίσκοποι και οι ιερείς είναι συναμαρτωλοί συνάνθρωποί μας που πέφτουν, όπως πέφτουμε και εμείς σε λάθη και αμαρτίες. Για τους Επισκόπους, τους
    ιερείς, εμάς όλους τους αμαρτωλούς υπεύθυνος κριτής είναι ο Ιησούς Χριστός. Άφησε Εκείνον να κάνει την οριστική κρίση.
    Εμείς ας Τον παρακαλούμε να μας ελεήσει όλους και να μας συγχωρέσει.

    Φαίνεσαι άνθρωπος που μπορείς να προσφέρεις πολλά θετικά και στην Ελλάδα, τη Κύπρο. Αλλά αυτή η έφεσή σου
    πρέπει να διοχετευθεί δημιουργικά και όχι καταστροφικά.
    Ο Θεός να είναι μαζί σου.

  12. Παράθεμα: κ. Παπουτσή, Υπουργέ Προστασίας του Πολίτη, περιμένουμε επίσημη απάντηση για την απόταξη Αστυνομικού,για λόγους θρησκευτικής συνείδησης, γ

  13. Παράθεμα: Πώς η εταιρεία χιλιαστών ( μαρτύρων Ιεχωβά ), «Σκοπιά», για να μην εγκαταλείψει το αντιχριστιανικό δόγμα του θνητοψυχισμού, προσπαθεί να υπο

  14. Παράθεμα: Nέο ιστολόγιο: “ΑΝΤΙΧΙΛΙΑΣΤΙΚΟΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΝ”Nέο ιστολόγιο: “ΑΝΤΙΧΙΛΙΑΣΤΙΚΟΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΝ” « Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

  15. Παράθεμα: Ανακοίνωση για έκτακτη βοήθεια προς την Ορθόδοξη Ιεραποστολή στη Σιέρρα Λεόνε ( ΠΧΟ Ορθοδόξου Ιεραποστολής ). « Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραπο

  16. Παράθεμα: Περιοδικό ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗ, τεύχος 212: Ανοίγουμε πηγάδια ΖΩΗΣ σε όλη την Αφρική. Μαλάουι, ανάγκες για γεωτρήσεις,υποτροφίες παιδιών κα

  17. Παράθεμα: Αγιογραφική ΑΠΑΤΗ η “ανάμνηση” των μαρτύρων του Ιεχωβά που γέμισαν με προσκλήσεις τα γραμματοκιβώτιά μας. Είναι τελετή “ψαρέματος

  18. Ο/Η ierapostoli λέει:

    Προς κ. Νικήτα.
    Επειδή το σχόλιο σας έχει πολλές αναφορές που δεν είναι ακριβείς,
    σας παρακαλούμε να μας στείλετε ένα υπαρκτό εμαιλ, για να σας απαντήσουμε προσωπικά σε όσα ζητείτε να μάθετε.

  19. Παράθεμα: Πρωτοφανείς επιστολές πρώην μαρτύρων του Ιεχωβά.Πως τους έχουν αποκόψει από τις οικογένειές τους.Τι κρύβεται πίσω από τη γραβάτα και τη βι

  20. Παράθεμα: Γιατί εγκαταλείπω την οργάνωση των “μαρτύρων του Ιεχωβά” ( μαρτυρία της Γ. Α ). « Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

  21. Παράθεμα: Διήμερη ΠΡΟΣΕΥΧΗ και νηστεία στην Αττική και σε όλη την Ορθόδοξη Χριστιανική Ελλάδα μέχρι να τελειώσει η “επιδρομή ΑΚΡΙΔΩΝ” της Εται

  22. Ο/Η βιολετα..... λέει:

    ειμαι πρωην θυμα αυτων των αδιστακτων …γεννηθηκα μεσα σ αυτη την αιρεση…….οικτιρω τον εαυτο μου…..με αηδιαζουν.κατεστρεψαν τη ζωη μου κυριολεκτικα…ευχομαι να ειχα γεννηθει σε αλλη οικογενεια…οτι και να πω ειναι λιγα….

  23. Ο/Η ierapostoli λέει:

    Όχι, καλή μας φίλη. Κανένας δεν μπορεί να σου καταστρέψει τη ζωή.

    Ο Θεός θα σε βοηθήσει και θα σου χαρίσει ότι έχασες όλα αυτά τα χρόνια. Προχώρα τη ζωή σου.

  24. Ο/Η Προκομενόπουλος λέει:

    Με πολύ προσοχή διάβασα το άρθρο για την γεννεά του 1914! Πρέπει να ξέρουμε όλοι πως οι γνήσιοι Μάρτυρες του Ιεχωβά είμαστε όλοι εμείς οι ορθόδοξοι. Διότι μόνον εμείς μαρτυρούμε όρθα τον Ιεχωβά Θεό όπως πραγματικά πρέπει. Ο Ιεχωβά Θεός είναι ο μόνος αληθινός Θεός και σ’ αυτόν πρέπει να προσευχόμαστε, Όπου ακούς Ιεχωβά Θεός να έρχεται στο μυαλό σου κι ο Πατηρ κι ο Υιός και το Πανάγιον Πνεύμα, διότι ένας τη ουσία Θεός , τριάδα ως προς τις υποστάσεις ή τα πρόσωπα (Ματθ. 20:19). Μεγάλωσα σε οικογένεια ΜτΙ κατά το ήμυσι , η μάνα μου μας κράτησε και τους 5 ορθόδοξους. Είμαι φοιτητής στην Α.Ε.Α.Θ. στο τμήμα ιερατικών σπουδών , ο Θεός προνόησε και άναψε μέσα μου το ζήλο για την αλήθεια του Ευαγγελίου. Αν και μικρός τη ηλικία (20 ετών) έχω συζητήσει πάμπολλες φορές με εξέχοντα μέλη των μτι αφού ο πατέρας μου και όλο του το σόι είναι μεγαλοστελέχη στην περιοχή της Β.Ελλάδος και της Γερμανίας , «διακονικοί υπηρέτες» , «πρεσβύτεροι» , «επίσκοποι περιοχής» κλπ. Έχω ζήσει στο πετσί μου την τακτική τους και όλες τις μέχρι τώρα διδασκαλίες τους. Πρέπει να δοξάζουμε τον πανάγαθο Θεό που μας αξιώνει να ζούμε μέσα στην αλήθεια του Ευαγγελίου Του. Όμως πρέπει να έχουμε και αισθήματα ευθύνης διότι όλους αυτούς τους πλανεμένους αδελφούς μας, εμείς που υποτίθεται πως κάτι μελετούμε, θα τους βοηθήσουμε να βγουν απ’ την πλάνη ! Με προσευχή και μελέτη θα είμαστε έτοιμοι για να βοηθήσουμε κάθε έναν απ’ αυτούς. Ευλογημένο να ‘ναι το έργο σας , τέτοιου είδους ιστολόγια είναι χάρμα οφθαλμών και ευκαιρία ψυχικής καλλιέργειας.

    Χαίρεται εν Κυρίω πάντοτε

  25. Ο/Η ierapostoli λέει:

    Σε ευχαριστούμε. Δεν κάνουμε κάτι σπουδαίο, γιατί ότι καλό υπάρχει είναι του Θεού.
    Να προσεύχεστε για εμάς και ο Θεός να δίνει δύναμη στο έργο σου και να σε σκέπει.

  26. Ο/Η ierapostoli λέει:

    Σε ευχαριστούμε. Δεν κάνουμε κάτι σπουδαίο, γιατί ότι καλό υπάρχει είναι του Θεού.
    Να προσεύχεστε για εμάς και ο Θεός να δίνει δύναμη στο έργο σου και να σε σκέπει.

  27. Ο/Η Thomas Makris λέει:

    θελω να κανω μια ερωτηση στους Μαρτυρες του Ιεχωβα. Το 1930 ο «ΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΗΜΟΣ ΔΟΥΛΟΣ» μας γραφει στο βιβλιο ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ σελ 65 «Ειναι γραφικως αποδεδειγμένο οτι η δευτερα παρουσια του Κυριου μας Ιησου εχει πραγματοποιηθει το 1874». Πρωην Μαρτυρες του ιεχωβα που αποσυνταυτηστηκαν απο το κινημα το 1925 επειδη η προφητεια για την ανασταση των Εβραιων πριγγηπων αποδειχθηκε ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΙΑ κριτικαραν την «ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ» και την ημερομηνια 1874 ως αντιγραφικη. Απο τοτε και υστερα ο «ΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΗΜΟΣ ΔΟΥΛΟΣ» αλλαξε την ημερομηνια απο 1874 στο 1914 και το παρουσιασε ως επιφωτηση και καινουριο φως (και οι δυο ημερομηνιες εισηχθησαν απο τον Πυραμιδολατρη Ρωσσελ). Η ερωτηση ειναι η εξης: περιμενετε τους αποστατες πρωην αδελφους σας για να σας πουν ποιο ειναι το «ΝΕΟ ΦΩΣ»? Δευτερον, αφου ο Ιησους περιελθων την γην βρηκε μονο τους Μαρτυρες του Ιεχωβα σωστους και τους διαλεξε το 1919 γιατι το «ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΩΝ ΣΩΜΑ» αυτης της θρησκειας συνεχιζει τις ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ του Ρωσσελ σαν να μη περασε μια μερα? Γιατι το 1980 αποκοψατε εναν απο τους Αρχηγους σας τον Ρειμοντ Φρανς επειδη ειπε οτι η κατανοηση για την «ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ 1914» ηταν αναληθης. τωρα που το παραδεχθηκατε οτι τελικα κανατε λαθος και στην ΓΕΝΙΑ θα ζητησετε συγνωμη απο τα πρωην μελη σας οπως τον Ρεημοντ Φρανς? Η μηπως αποδεχεστε κρυφα οτι τελικα η κριτικη των «ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ» ειναι καθε φορα το «ΝΕΟ ΦΩΣ» της Οργανωσης σας ?

  28. Παράθεμα: 9 χρόνια blog Ορθόδοξη Ιεραποστολή- επισκέπτες από 194 χώρες- πάνω από 1.000.000 προβολές … | Ορθόδοξη Ιεραποστολή -Orthodox Mission -Mission Οrthodoxe – Misión Ortodox

  29. Παράθεμα: Αγιογραφική ΑΠΑΤΗ η «ανάμνηση» της «επετείου θανάτου του Ιησού» των μαρτύρων του Ιεχωβά . Είναι τελετή «ψαρέματος» νέων πλασιέ στην αμερικ

Σχολιάστε