Θρησκευτική αίρεση καλεί τα νεαρά μέλη της να εγκαταλείψουν ή να μην πάνε Πανεπιστήμιο !


Συγκλονιστικό ντοκουμέντο από ομιλία υψηλόβαθμου στελέχους θρησκευτικής αίρεσης που καλεί τα νεαρά μέλη της οργάνωσης να εγκαταλείψουν τις σπουδές τους ή να μην ακολουθήσουν Πανεπιστημιακές σπουδές, για να αφιερώσουν χρόνο για την προπαγάνδα της οργάνωσης σε όλο το κόσμο!  Είναι το ίδιο παραμύθι που επαναλάμβαναν οι προκάτοχοί τους ( σε άλλες φάσεις και ημερομηνίες , στην ίδια ή και σε άλλες εσχατολογικές αιρέσεις ) , με αποτέλεσμα πολλοί άνθρωποι να σταματήσουν τις σπουδές τους, να μην κάνουν οικογένεια και παιδιά, να μην προχωρήσουν επαγγελματικά σχέδια , για να υπηρετήσουν ΙΣΟΒΙΑ, ΑΜΙΣΘΙ, ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ, με πλούσιες χορηγίες όμως,  την μόνη «νόμιμη κυβέρνηση» του Θεού στη γη, τον «φρόνιμο δούλο» ! Το ντοκουμέντο είναι από το 2005.

Ιστορικό ντοκουμέντο: Η θέση της Σκοπιάς των Ιεχωβάδων ΚΑΤΑ του Πανεπιστημίου

 

Δημοσιεύουμε ένα άλλο ντοκουμέντο όπου η ίδια θρησκευτική οργάνωση αλλάζει τα περιοδικά της προκειμένου να μην φαίνονται οι ψευδοπροφητείες της. Προσέξτε πως η εταιρία έλεγε ότι το έργο της θα ολοκληρωθεί ΕΝΤΟΣ του 20ου αιώνα και πως το αλλάζει σε μεταγενέστερη έκδοση του παλαιότερου περιοδικού της, ακριβώς το φαινόμενο που περιγράφει στο 1984 ο Όργουελ ! Γι’αυτό και η Εταιρία μιλάει για «πνευματική ιδιοκτησία» και προσπαθεί να φιμώσει κάθε ελεύθερη ιστοσελίδα ή μπλογκ, προκειμένου να μην φαίνονται οι αλλοιώσεις ή οι παραχαράξεις ακόμα και των ίδιων της των εντύπων !

( http://clubs.pathfinder.gr/xristianos/8594?file=1&folder=62239 )

Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε πως η ίδια η εταιρία το 1979 παραπλανά τους οπαδούς της, λέγοντας ότι προφήτευσε την εγκαθίδρυση της βασιλείας του Θεού στους ουρανούς το 1914 !  Στη πραγματικότητα η εταιρία «προφήτευσε» την εγκαθίδρυση της ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ στη ΓΗ, και επειδή έδωσε ψευδοπροφητεία, προτίμησε να αλλάξει τόπο προορισμού της Βασιλείας, μερικά χρόνια αργότερα  !

Θα δείτε ντοκουμέντο από βιβλίο του 1985, που προετοιμάζει τους μάρτυρες του Ιεχωβά για το «τέλος», που θα έρχονται και καλά πολλά χρόνια πριν το 200ο !!!

Επιπλέον, μπορείτε να δείτε το τεύχος του 2006 που τονίζει ότι -δήθεν -ζούσαν στις ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ

Με όλη αυτή την παραφιλολογία προσπαθεί να κρατά τους οπαδούς της σε εγρήγορση, ώστε να μην έχουν πτώση οι διανομές και πωλήσεις εντύπων και βιβλίων της, καθώς και η εισροή νέων ισόβιων πλασιέ ( αμισθί, χωρίς ασφάλιση, αλλά και με προσφορές προς την εταιρία ) με το σύστημα της πυραμίδας ! Ταυτόχρονα, παρόλο που μιλά στους πλασιέ της για «τελευταίες μέρες» ( εδώ και δεκαετίες βέβαια ), αυτή επεκτείνει τις οικοδομικές δραστηριότητες ( τυπογραφεία, αίθουσες προετοιμασίας πλασιέ με 5-6 σεμινάρια εβδομαδιαίως και πλήρη καταγραφή της απόδοσης του κάθε πλασιέ ). Δείτε , για να καταλάβετε γιατί η Σκοπιά τρέμει την ελεύθερη πληροφόρηση και τα πρώην μέλη της. Μπορείτε να δείτε και τις ερωτήσεις που υπάρχουν κάτω από τα έντυπα και τα βιβλία της , τα οποία παπαγαλίζουν τα μέλη της !!! Βέβαια, η Σκοπιά τους τονίζει ότι τρέχοντας όλη μέρα στα σεμινάρια της, διαβάζοντας ΜΟΝΟ τα έντυπά της, και μοιράζοντας τα, θα κερδίσουν μια θέση στην «επίγεια χιλιετή βασιλεία»  και ισόβιο παράδεισο στη γη , αρκεί να υπακούουν τυφλά στο ΔΣ της Σκοπιάς ( το λεγόμενο Κυβερνών Σώμα, που αυτοπροσδιορίζεται ως η μόνη «νόμιμη κυβέρνηση» του Θεού στη γη ) και να δέχονται κάθε νέα «αλήθεια» που προσφέρει ο Θεός μέσα από τα έντυπά της, ακόμα κι αν είναι ΑΝΤΙΘΕΤΗ με όσα δίδασκε παλαιότερα !

( http://clubs.pathfinder.gr/xristianos/8594?file=14&folder=62239 )

( http://clubs.pathfinder.gr/xristianos/8594?file=13&folder=62239 )

Σας προτρέπουμε να αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας αυτά τα αρχεία, πριν προλάβει και τα λογοκρίνει κανείς, ώστε να έχετε απτές αποδείξεις ότι η αμερικάνικη εταιρία Σκοπιά δεν είναι ο «φρόνιμος δούλος», αλλά μια εταιρία ψευτοπροφητών και ψευτοδιδασκαλιών. Σας προτρέπουμε να προσεύχεστε για τους ανθρώπους που έχει εγκλωβίσει. Προσευχόμαστε,  με τη χάρη και φώτιση του Θεού, να απελευθερωθούν και να βρουν τον αληθινό Θεό της Αγάπης και την ορθόδοξη πίστη, ξεχωρίζοντας Τον από τους όποιους «άξιους ή ανάξιους» εκκλησιαστικούς παράγοντες ή την υποκρισία , την αμαρτωλότητα ημών των απλών Ορθοδόξων πιστών.

Απόπειρα φίμωσης μπλογκ από την αμερικανική Εταιρία Σκοπιά ! ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ, ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ !

This entry was posted in Ελλάδα - Greece, Κύπρος - Cyprus and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

9 Responses to Θρησκευτική αίρεση καλεί τα νεαρά μέλη της να εγκαταλείψουν ή να μην πάνε Πανεπιστήμιο !

 1. Παράθεμα: ΕΠΙΚΑΙΡΟ » Blog Archive » Η θέση της Σκοπιάς των Ιεχωβάδων ΚΑΤΑ του Πανεπιστημίου

 2. Παράθεμα: Αντρούλα Χριστοδούλου, η αγνοούμενη 17χρονη Κυπρία ηρωίδα και οι πεμπτοφαλαγγίτες του … Έθνους ! « Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

 3. Ο/Η Parakroush λέει:

  Γενικα ολο το πνευμα της Σκοπιας ειναι φασιστικο και ακομη πιο χειροτερα δημιουργει μελη με φασιστικη ψυχολογια ακομη και αν φυγουν απο την θρησκεια αυτη ο ψυχισμος τους συνεχιζει να ειναι ο ιδιος και δεν αλλαζει παρα μονο σε πολυ λιγες περιπτωσεις. Εν ολιγοις με ενα Μαρτυρα του Ιεχωβα θα τα εχεις καλα ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΑΣ ΚΟΝΤΡΑ και συμφωνεις σε ολα οσα λεει. Οποιαδηποτε ακομη και με τη παραμικρη νυξη θιγονται και επιτιθενται χωρις δευτερη κουβεντα. Η πλυση εγκεφαλου και η ολη εκπαιδευση που εχουν δεχτει ειναι δυσκολο να ξεπεραστει και να αλλαξει. Γι αυτο και η επικοινωνια και συζητηση μαζι τους σε οποιοδηποτε αλλο εππιπεδο περαν απο αυτο που εχουν μαθει να κινουνται ειναι ματαια. Ειναι σαν να μιλας σε τοιχο. Το βαθεια χαραγμενο προγραμινγκ λειτουργει και αντιδρα μονο σε συγκεκριμενες εντολες και συμπεριφορες περαν απο αυτο κρασαρει και διαλυεται.

 4. Ο/Η Parakroush λέει:

  Αξιοσημειωτο ειναι το γεγονος οτι η ολη ιδεολογια τους περι αποφυγης της πανεπιστημιακης εκπαιδευσης δεν υπαρχει πουθενα μα πουθενα επισημως γραμμενη στα εντυπα της. Δηλαδη οπου και να ψαξει κανεις οπου και να αναζητησει δε θα βρει εντονες παροτρυνσεις προς αποφυγην της πανεπιστημιακης εκπαιδευσης. Ολα οσα λεγονται απο το βημα ειναι εντολες προφανως απεσταλμενες απο τη κορυφη της ηγεσιας και προφανως ολες οι εντολες και νουθεσιες περι αποφυγης της παν. εκπαιδευσης κινουνται και βρισκονται στη σφαιρα του μυστικου και ενδουπηρεσιακου κωδικα. Πιστευω ακραδαντα οτι παρομοια φαινομενα θα συμβαινουν καιπανω σε αλλα θεματα που δε θα ηθελαν σε καμια περιπτωση να τα τυπωσουν στα επισημα εντυπα τους αλλα παρολα αυτα τα προωθουν και τα επιβαλλουν μονο μεσα στους κυκλους τους με την μορφη του προφορικου λογου και προφορικης νουθεσιας.

  Ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του.

 5. Ο/Η Parakroush λέει:

  Ο τροπος που λειτουργει ενας τετοιος τροποσ νουθεσιας και επιβολης συγκεκριμενων συμπεριφορων ειναι η μεθοδος του peer pressure. Πιστευω ακραδαντα οτι τις περισσοτερες φορες το πετυχαινουν απο την στιγμη που μεσα στις ταξεις τους λειτουργει πολυ το συστημα του αλληλοκαρφωματος, της διατηρησης εξαισιας βιτρινας ακομη και αναμεταξυ των μελων τους, ο τρομος και ο φοβος της συνεχους αψογης διατηρησης της βιτρινας, με λιγα λογια να μη τους βγει το ονομα. Ετσι λοιπον και στην περιπτωση αυτη σχετικα με την πανεπιστημιακη εκπαιδευση…εχοντας δημιουργηθει ολο αυτο το κλιμα του φοβου και του ψυχαναγκασμου, και γνωριζοντας οι ποιμενες τους και τα υψηλοβαθμα στελεχη τους το πως λειτουργει, το χρησιμοιποιουν για να πετυχουν το σκοπο τους. Αφου πατησουν το κουμπι της μηχανης απο κει και περα αφηνει ολο το συστημα να κανει την δουλεια του μονο του και αυτοι απλως συνεχιζουν να φαινονται ως πραοι καλοπροαιρετοι ποιμενες εχοντας δλδ το καλο του πιστου παντοτε κατα νου και τιποτα παραπανω.Η ολη δηλαδη βαβουρα και το ολο πανυγηρι στην ουσια των ουσιων δεν αποτελει καμια απειλη ουτε κανενα ουσιωδη ελενχο και αποτροπη αν αυτο φυσικα ειναι εξυπνο αρκετα το μελος να το καταλαβει και αναλογως να παιξει το παιχνιδι. δηλαδη με λιγα λογια κανενας δε θα πειραξει τον Μαρτυρα αν αυτος αποφασισει να σπουδασει και αγνοησει της προφορικες ΜΟΝΟ επαναλαμβανω αποτροπες και νουθεσιες. Απλα θα πρεπει να εχει γερα νευρα ειδικα σε παλαιοτερα χρονια να περασει μεσα απο ολο αυτον τον αορατο και ανυπαρκτο στην ουσια πολεμο. Το κακο σε αυτην την περιπτωση ειναι η εκμεταλλευση αυτης της καταστασης απο καποια ατομα μελη της θρησκειας που δια μεσω αυτης της μηχανης βρισκουν ευκαιρεια και τροπο (θεμιτο κρυβομενοι πισω απο την Σκοπια και τον «»»ΘΕΟ»»») να βγαλουν κακιες ζηλειες και αποθημενα που τυχον εχουν λογω διαφορων προσωπικων τους προβληματων. Π.χ απωθημενα γιατι προερχονται απο διαλυμμενες οικογενειες, γιατι οικονομικα ειναι κατωτεροι, γιατι ισως θα θελαν και αυτοι να ακολουθησουν πανεπιστημιακη εκπαιδευση αλλα δε μπορουν ειτε διανοητικα ειτε γιατι δεν ειχαν την υποστηριξη των γονεων τους κτλ κτλ κτλ κτλ.

  Εαν το μελος της θρησκειας αυτης απλα τους γραψει και τους αγνοησει και παιξει καλα το παιχνιδι του δεν διατρεχει κανενα κινδυνο.

  Το ολον δηλαδη πραγμα ειναι απλα ενα παιχνιδι και τιποτα παραπανω παιχνιδι του οποιου το σκοπο δε θα ηθελα να μπω στη διαδικασια να αναλυσω.

  Απλα αναρωτηθειτε γιατι μια θρησκεια να ζητα απο τα μελη της να αποφευγουν την παν. εκπαιδευση.

  Ο νοων νοειτω.

 6. Ο/Η pilotos91 λέει:

  Σε παραπέμπω σε επίσημα δημοσιεύματα της Σκοπιάς για Πανεπιστήμιο και πως να κάνουν προσηλυτισμό στους συμμαθητές τους οι μικροί ψευδομάρτυρες του Ιεχωβά.
  ( http://pistosfronimosdoulos.blogspot.com/2009/08/blog-post_21.html )
  ( http://pistosfronimosdoulos.blogspot.com/2009/09/blog-post_09.html ) ΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΦΩΝΟΣ με τις μεθοδεύσεις της Σκοπιάς. Είναι φοβερή η ψυχολογική πίεση που ασκούν στα μέλη τους. Πως αλλοιώς θα τους έπειθαν να είναι αποκομμένοι από τον υπόλοιπο κόσμο, να τον πρήζουν και να τον βρίζουν, να τρέχουν σχεδόν κάθε μέρα στις αίθουσες μάρκετινγκ της Σκοπιάς και να τρέχουν ως πλασιέ μοιράζοντας ΙΣΟΒΙΑ και ΤΖΑΜΠΑ τόσα έντυπα, γλυκανάλατα, ανούσια, αθεολόγητα; Είναι απίστευτη η εκμεταλλεύση, προσωπική, οικογενειακή, οικονομική που υφίστανται οι «μάρτυρες του Ιεχωβά»
  από την εταιρία Σκοπιά . Σε όλους τους τη ζωή βασανίζονται ( με επίφαση ευτυχίας ) υπηρετώντας όχι τον ΘΕΟ, αλλά μια αμερικάνικη εκδοτική εταιρία… Ουδέποτε βιάστηκε τόσο πολύ η Αγία Γραφή όσο από την εταιρία Σκοπιά με θύματα εκατομμύρια ανθρώπους….

 7. Ο/Η pilotos91 λέει:

  Προς το φίλο, που μας παρέθεσε το παραμύθι της Σκοπιάς για τα έντυπα και τα τυπογραφεία της.
  Αγαπητέ, τα κέρδη της Σκοπιάς είναι τεράστια :
  1) Γιατί είναι αφορολόγητα επειδή παρουσιάζεται ως θρησκευτική ομάδα
  2)Γιατί τα 7.000.000 υπάλληλοι της ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ούτε ΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΙ, άρα δεν καταβάλλει μισθούς, ένσημα κλπ
  3)Οι εθελοντές δουλεύουν στα τυπογραφεία της νομίζοντας ότι υπηρετούν τον Θεό, σχεδόν αφιλοκερδώς.
  4) Οι υπάλληλοί της- πλασιέ όχι μόνο δεν πληρώνονται αλλά καταβάλλουν αυτοί το ΚΟΣΤΟΣ των εντύπων ( που μοιράζουν δωρεάν, ενώ δεν έχουν καμία θεολογική αξία και το κόστος εκτύπωσης είναι μηδαμινό, αφού τυπώνονται σε πολλά αντίτυπα) επειδή ΚΑΝΕΝΑΣ ή ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ τα αγόραζαν … Και όχι μόνο αυτό : αλλά με την ιδεολογική τρομοκρατία ενός αιώνα ότι το τέλος πλησιάζει ανάγκασαν χιλιάδες ανθρώπους – υπαλλήλους της να προσφέρουν εθελοντικά τεράστια ποσά και ακίνητα για να τους γλιτώσει από τον Αρμαγεδώνα !!!

  Ξέρεις εσύ καμία άλλη εκδοτική εταιρία στο κόσμο που να μην πληρώνει τα περισσότερα μέλη της, να μην τους καλύπτει ένσημα και ιατραφαρμακευτική περίθαλψη, αλλά αντιθέτως οι υπάλληλοι-πλασιέ να δίνουν τεράστια ποσά στην εταιρία που εργάζονται για ώρες , νομίζοντας ότι υπηρετούν τον Θεό ;
  ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα και η μεγαλύτερη ΚΟΡΟΙΔΙΑ, αφού καμία ψευδοπροφητεία της δεν επαληθεύτηκε, ενώ αναγκάζεται συνεχώς να αλλάζει διδασκαλία για να μη χάνει πλασιέ …

  Εάν, όμως, θέλουν να τρέχουν σαν ΘΟΥ ΒΟΥ και να υπηρετούν μια αμερικάνικη εκδοτική εταιρία και να πιστεύουν ότι αυτό θέλει ο Θεός είναι δικαίωμά τους. Εμείς δεν θα πάρουμε… Δεν είμαστε «αμερικανάκια» … Μάλιστα, επειδή «πλησιάζει το τέλος», όπως λέει η Σκοπιά, καλό είναι να της δωρήσουν όλη τους την περιουσία, να μην σπουδάσουν και να μην παντρευτούν και να μην κάνουν παιδιά, να σταματήσουν την εργασία τους, γιατί η Σκοπιά δεν αστειεύεται και ίσως να μην γλιτώσουν τον Αρμαγεδώνα…

  Α, δες και το νέο φως για τη γενιά του 1914, που υπήρχει στα περιοδικά Ξύπνα μέχρι τη δεκαετία του 1990 και μετά το εξαφάνισαν … Έτσι κοροιδεύουν τα μέλη τους, τα αποκόπτουν από όλο το κόσμο, τα αναγκάζουν να πηγαίνουν μόνο σε συγκεντρώσεις, να μην έχουν φίλους έξω από την οργάνωση, να ξοδεύουν όλο τον ελεύθερο χρόνο τους στο μοίρασμα των εντύπων, τους κάνουν πλύση εγκεφάλου να βλέπουν όλους τους άλλους ως «κακούς», ως » αμαρτωλούς», ως «αποστάτες», διαλύουν οικογένειες εάν κάποιο μέλος θέλει να φύγει και το απομονώνουν και το συκοφαντούν και μύρια όσα…

  ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ : ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ, ΕΝΑ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ, ΕΝΑ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΚΛΙΝΙΚΕΣ, ΚΕΝΤΡΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ, άσυλα ανιάτων κλπ ; Γιατί μόνο τυπογραφεία και εκδοτικές επιχειρήσεις ; ΓΙΑΤΙ ; Πότε θα το καταλάβουν οι ισόβιοι πλασιέ της ;

  ( http://www.oodegr.com/paratir/neofws/genea_afti_1.htm )
  ( http://www.oodegr.com/paratir/istoria/OHE_2.htm )

 8. Παράθεμα: Πρωτοφανής ΚΟΡΟΪΔΙΑ των “μαρτύρων Ιεχωβά” από την εταιρία Σκοπιά. Αλλάζει το βασικό τους δόγμα μέσα στο 2010,ενώ “κλωνοποιούνται”

 9. Παράθεμα: Την ώρα που οι “μάρτυρες Ιεχωβά” αλωνίζουν έξω από τα σπίτια των Ορθοδόξων και ο Πάπας περιοδεύει σε Κούβα, Μεξικό για να μαντρώσει ̷

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s