Απόπειρα φίμωσης μπλογκ από την αμερικανική Εταιρία Σκοπιά ! ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ, ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ !


Για μια ακόμα φορά η αμερικανική Εταιρία Σκοπιά και τα φερέφωνά της στην Ελλάδα προσπαθούν να λογοκρίνουν και να φιμώσουν όσους καταγγέλουν τη συμπεριφορά της και όσους αποκαλύπτουν τις αντιφάσεις της. Η οργουελική Εταιρία Σκοπιά, ενώ δεν αναγνωρίζει κράτη και εξουσίες, τις χρησιμοποιεί επιβάλλοντας ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ σε όσους τολμούν να την εγκαταλείψουν. Προσπάθεια φασιστικής φίμωσης, όταν οι ίδιοι στέλνουν τα μέλη τους στα σπίτια μας, σε δημόσιες υπηρεσίες και σε κάθε χώρο για να εξυβρίζουν την Εκκλησία και την Ελλάδα και κάθε πολιτικό σύστημα.

Μετά την πλαστογραφία στο βιβλίο των Θρησκευτικών της Α’ Λυκείου , όπου χωρίς να ρωτηθούν οι συγγραφείς του, ξαναέγραψαν ( κάποιοι άγνωστοι ) το κεφάλαιο για την εταιρία Σκοπιά ( της οποίας, όμως, τα νεαρά μέλη δεν παρακολουθούν το μάθημα των Θρησκευτικών – για τόση ελευθερία επιλογής μιλάμε !!! ), η νέα φασιστική επίθεση κατά μπλογκ πρώην μάρτυρα του Ιεχωβά, αποτελεί το ποτήρι που ξεχειλίζει τη σταγόνα.  Ενώ, δηλαδή, οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί ( και όχι μόνο ) και τα παιδιά τους υπηρετούν κανονικά τη στρατιωτική τους θητεία , σε αντίξοες -πολλές φορές συνθήκες – η εταιρία Σκοπιά έχει επιβάλλει ένα ιδιότυπο καθεστώς , όπου όλοι οι δημόσιοι οργανισμοί ( υπουργεία, δήμοι, δικαστήρια ) είναι αναγκασμένα να την υπηρετούν, ενώ η ίδια απαγορεύει στα μέλη της τη στρατιωτική θητεία, λες και όλοι εμείς που υπηρετήσαμε είμαστε υπέρ του πολέμου. Ιδού, λοιπόν, η καταγγελία του πρώην μέλους της Σκοπιάς. Καλούμε κάθε ελεύθερο Έλληνα να προστατεύσει την ανεξαρτησία της σκέψης και της ελεύθερης διακίνησης ιδεών από τον θρησκευτικό ολοκληρωτισμό της Σκοπιάς.  ΕΔΩ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ !

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΦΙΜΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜτΙ

«Τα φασιστοειδή της Εταιρείας Σκοπιά, χτύπησαν το μπλογκ μας!!

Αγαπητό μέλος του Pathfinder,Κατά τους δειγματοληπτικούς ελέγχους που διενεργεί η ομάδα του Pathfinder και έπειτα από καταγγελίες χρηστών, διαπιστώσαμε ότι το περιεχόμενο του Blog σας εμπίπτει στις παραβάσεις που αναφέρονται στο άρθρο «δεοντολογία χρηστών» των όρων χρήσης, όπου αναφέρεται:»..Ενδεικτικά και όχι περιοριστικά δεν επιτρέπεται στους χρήστες να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες του Pathfinder.gr για:Ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά ή χρήση άλλης μεθόδου για την εγκατάσταση λογισμικού ή περιεχομένου κάθε μορφής (κειμένου, εικόνας, ήχου, video, animation) που παραβιάζει οποιαδήποτε δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας οποιουδήποτε φορέα (συμπεριλαμβανομένων των εμπορικών μυστικών).»Για το λόγο αυτό παρακαλούμε να αφαιρέσετε όλες τις εγγραφές, οι οποίες φιλοξενούν υλικό το οποίο ανήκει στους:1. Watch Tower Bible and Tract Society of Pennsylvania. 2 . Χριστιανοί Μάρτυρες του Ιεχωβά Ελλάδας Κηφισίας 77 Μαρούσι 210 6197630 Νομικό Γραφείο Μπάμπης Ανδρεόπουλος Στην περίπτωση που η αφαίρεση δεν πραγματοποιηθεί μετά το πέρας 4 ημερών, θα προχωρήσουμε στην προσωρινή απενεργοποίηση του Βlog σας.Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνηση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail.Με τιμή,Pathfinder Support Team – http://support.pathfinder.gr

Τα φασιστοειδή της Εταιρείας Σκοπιά, χτύπησαν το μπλογκ μας

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΚΟΠΙΑΣ !

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΕΦΕΡΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΣΚΟΠΙΑΣ !

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΡΥΒΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΙΣΟΒΙΑ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΠΛΑΣΙΕ  ΤΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΜΑΣ !

ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ , η οποία ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ αλλά είναι ΚΤΗΜΑ της ΕΝΙΑΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ των 10 πρώτων αιώνων !

Φοβούνται την ΑΛΗΘΕΙΑ και χρησιμοποιούν τη δικαιοσύνη ! Στη Βέροια απειλούσαν με προσφυγή στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια !

Περιμένουμε από το Ελληνικό κράτος να προστατεύει την ελευθερία διακίνησης ιδεών και πως προστατεύει τους Έλληνες πολίτες από την ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ μιας ξένης πολυεθνικής εταιρίας. Περιμένουμε από το ελληνικό κράτος να μας πει ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΙΩΣΕ το βιβλίο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ της α’ Λυκείου, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των συγγραφέων του ! Περιμένουμε από το ελληνικό κράτος να μας πει πως διευκολύνει μια αμερικανική εταιρία στις εκδηλώσεις της , για να αυξήσει τα μέλη της τα οποία δεν θα υπερασπιστούν την Ελλάδα σε περίοδο πολέμου, ενώ τα ΚΟΡΟΙΔΑ ( εμείς όλοι οι «πολεμοχαρείς» )  πήγαμε στρατό  !

Ολόκληρο νομικό σώμα, λοιπόν, έχει η Εταιρία Σκοπιά, προκειμένου να τρομοκρατεί τους Έλληνες ! Ζούμε σε μια ιδιότυπη ιδεολογική τρομοκρατία ενός θεοκρατικού συστήματος … Θα σκύψουμε το κεφάλι ; Θα υποταχθούμε στη «χριστιανική συμπεριφορά»  της «μόνης νόμιμης κυβέρνησης» ; Θα δεχτούμε να απειλεί ανθρώπους που την εγκατέλειψαν ή μήπως τους βάζει στο στόχαστρο για να αποθαρρύνει όσους σκέφτονται να φύγουν ;  Τι επιδιώκει αυτή η αδίσκακτη εταιρία που γέμισε το κόσμο με ψευτοπροφητείες και ψευτοδιδασκαλίες ; Τι επιδιώκει η αδίστακτη εταιρία που υποχρεώνει τα μέλη της να αρνούνται τη μετάγγιση αίματος ( ακόμα και για τα μικρά παιδιά τους που δεν είναι ακόμα μέλη της ) , επειδή -δήθεν -το προστάζει ο Ιεχωβά και η Αγία Γραφή ;

Παγκόσμια ΑΠΕΙΛΗ : επιδρομή ΑΚΡΙΔΩΝ σε Ελλάδα, Κύπρο και σε όλο το πλανήτη !

Σύγχρονοι ΣΚΛΑΒΟΙ στη πόρτα μας ( ισόβιοι, αμισθί πλασιέ και ισόβιοι χορηγοί -χρήματα, σπίτια, οικόπεδα, ομόλογα -μιας αμερικανικής εταιρίας ). Ποιοι ; Γιατί ;

This entry was posted in Αλβανία - Albania, Ευρώπη, Ελλάδα - Greece, Κύπρος - Cyprus, Μολδαβία-Moldova, Ρωσία- Russia, Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

10 Responses to Απόπειρα φίμωσης μπλογκ από την αμερικανική Εταιρία Σκοπιά ! ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ, ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ !

 1. Ο/Η egolpion λέει:

  Παλιά τους τέχνη κόσκινο φίλε πιλοτε!

 2. Ο/Η tertilianos λέει:

  Ωρύεται ο διάβολος αλλά δεν θα νικήσει!!!

 3. Ο/Η pilotos91 λέει:

  Ο Θεός δεν ελεεί προσπάθειες σαν κι αυτές, αγαπητέ αδελφέ.

  Απο και πέρα έχουμε χρέος να προσευχόμαστε για να απελευθερωθούν οι αδελφοί μας από τα δεσμά της Σκοπιάς, να ζούμε ζωή πίστης, μετανοίας και αγάπης μεταξύ μας, να κάνουμε συνεχώς έργα αγάπης και προσφοράς. Να μελετούμε την Αγία Γραφή και τους Πατέρες της Εκκλησία και να ζούμε με ταπείνωση. Μόνο τότε τα εγκλωβισμένα αδέλφια μας θα δουν τι σημαίνει Εκκλησία Χριστού, τι σημαίνει εν Χριστώ ελευθερία, προσευχή και Μυστηριακή ζωή και ότι η Εκκλησία είναι είναι Σώμα Χριστού και όχι ένα «κυβερνών σώμα» ή μια »θεοκρατική κυβέρνηση» που μοιράζει σε δόσεις την «αλήθεια» και απαιτεί από τους ανθρώπους ισόβια υπακοή και «στατιστικά» «πνευματικής» πρόοδου ( τόσα βιβλία, τόσα φυλλάδια, τόσες ώρες κλπ ). Αυτός είναι ο «θεός» της Σκοπιάς, ένας «θεός» «μπακάλης», «δοσάς» και «πλασιέ» !

 4. Ο/Η υιος+ασωτος λέει:

  ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ. Αδελφοί μου ο βασιλιάς του τρόμο φόβου νικήθηκε και δεν θα νικηθεί μια συνιστώσα. Πρώτα πρώτα προσευχή και βοήθεια από τον Σωτήρα Χριστό, και τώρα ταμείο για ανησυχούντες και προβληματισμένους. Είναι αλήθεια ότι πρώτα βαρύ το κακό την πόρτα μας και μετά τρέχουμε, δηλαδή ας φάμε τους καρπούς του δεν βαριέσαι της ραθυμίας μας και του ωχαδερφισμού. Τι κάνουμε; Το αυθόρμητο ποτέ δεν τελεσφόρησε, οργανωμένα θα γίνει ότι γίνει, δηλαδή πρέπει να πάρει θέση όλη η εκκλησία με τα όργανά τις και ακόμα με της προσβάσεις τις στα διάφορα επίπεδα εξουσίας. Όσον αφορά εμένα όπου βρεθώ θα καλό και εγώ τον κόσμο τον Ορθόδοξο Χριστιανό σε επαγρύπνηση και μαζί με τον παπά της ενορίας διαφώτιση του Χριστιανού. Αλλά προσευχή αδελφοί μου προσευχή!!!!

 5. Ο/Η pilotos91 λέει:

  Προσευχή, και μόνο προσευχή.Τα είπες όλα…
  Έχουμε πολλά να κάνουμε και στην ενορία και παντού.
  Πρώτα πρέπει να αλλάξουμε εμείς εσωτερικά για να δώσει ο Θεός ευλογία να απελευθερωθούν οι αδελφοί μας από τα δεσμά της Σκοπιάς και των άλλων αιρέσεων.
  Μας λείπει η μετάνοια, η προσευχή, η νηστεία, η ταπείνωση. Αν τα δουν, τότε θα δουν και τις πλάνες της Σκοπιάς.

  Χριστός Ανέστη!

 6. Ο/Η Anonymous λέει:

  Οχι πιλοτε δεν ειναι μονο η ελλειψη μετανοιας νηστειας και ταπεινωσης απο τους ορθοδοξους, σε διαβεβαιω οτι δεν ουτε τοσο τα σκανδαλα της Εκκλησιας (αν και παιζουν ρολο και αυτα μεγαλο) Ειναι η υλιστικη ταση του ανθρωπου στις μερες μας την οποια συνχεει με τον θεο. Δλδ… αν ολα μου πανε καλα τοτε σημαινει οτι ο θεος μαγαπαει. Με τα τοσα πολλα προβληματα της συνχρονης κοινωνιας και τον ξεπεσμο των αξιων που τα κανουνε ακομη μεγαλυτερα ο ανθρωπος ψαχνει για γρηγορη και αμεση λυτρωση. Και αυτο το προσφερει η Σκοπια σε ενα μεγαλο βαθμο.

 7. Ο/Η pilotos91 λέει:

  Ίσως και να είναι έτσι, όπως τα λες. Μέσα στους ιλιγγιώδεις ρυθμούς της σύγχρονης κοινωνίας, μετά τα fast food, έχουν εμφανιστεί και θρησκείες που προσφέρουν fast «λύτρωση», είτε με εκστατικά «χαρίσματα» , είτε με «επίγειους παραδείσους», που όλο και πλησιάζουν, αλλά πάντα παίρνουν «αναβολή» για αργότερα !
  Σε ευχαριστούμε. Μακάρι ο Θεός να μας δίνει υπομονή και αγάπη και ταπείνωση.

 8. Ο/Η Anonymous λέει:

  Μακαρι! Αλλα φοβουμαι πως αλλα θελουμε και αποζηταμε την σημερον ημερα. Το χει πει και ο γεροντας Παισιος…που εζησε αρκετα χρονια πριν και παλι τα ιδια εβλεπε να συμβαινουν. Ειπε χαρακτηριστικα…για να ερθεις στην ευνοια του θεου πρεπει να εισαι βουλευτης του θεου και οχι βολευτης του εαυτου σου. αυτο τα λεει ολα!!! «Ολοι τρεχουν να βολευτουν σημερα» ελεγε «απο δω απο κει»

  Θες και αλλα?

  Αυτοι που δεν ειναι βολευτες του εαυτου τους ψαχνουν για την αληθεια σε διαβεβαιω δεν επαναπαυονται και λενε…μια χαρα την βολεψα…αστον τον αλλον να κουρευεται.

  μετα απο αυτα και αυτα τι θελεις να κανει ο θεος? Που τον χρησιμοποιουμε ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ναι ναι μεχρι εκει εφτασε η γαιδουρια μας…για προσωπικα συμφεροντα οσο αγαθα και καλοπροαιρετα και αν ειναι αυτα.

  Μας δινει αναβολες (οπως ειπες)…την σκοπια για να την ξεφτιλισει και τους αλλους για να μετανοησουν.

  Καπου αλλου σε ενα αλλο μπλογκ διαβασα περι ελλειψης ενημερωτικων εντυπων της Ορθοδοξιας περι αιρεσεων. Ναι ρε συ πιλοτε παντελης ελλειψη. Ολα οσα γινονται απο πρωην μελη της σκοπιας γινονται…και απο ατομα που δεν ειναι πολυ της θρησκειας.

  Επισκεφτηκα 3 χριστιανικα βιβλιοπωλεια και το μονο που βρηκα ηταν ενα λεπτουλικο βιβλιαρακι που μιλουσε για την Σκοπια κτλ κτλ κτλ. αυτος που θελει να ενημερωθει ο απλος ανθρωπος δε μπορει να ενημερωθει ετσι.
  Παλι καλα που εχουμε το Ιντερνετ τωρα και οποιος θελει μαθαινει…παλια τι γινοτανε παλια? τιποτα… Γιαυτο υπηρχανε θυματα πολλα της Σκοπιας.

  Που ειναι η ορθοδοξια? Εχει ομαδες πιστων που ασχολειται με θεματα αιρεσεων? Εχει εντυπα πολλα και ενημερωμενα στην διαθεση της οταν θελει καποιος να ενημερωθει να απευθυνθει εκει? ΟΧΙ. Και αυτο το κανε και το κανει γιατι δε θελει να δωσει προεκτασεις και σημασια πολυ σε αιρεσεις μη τυχον και συμβει τιποτα το αντιθετο απο αυτο που εχει σκοπο να κανει και ετσι γινει η ιδια αιτια να φυγουν οι πιστοι.

  Τελωσπαντων. ισως και να χουν δικιο. ισως αφηνει τους ανθρωπους να ψαξουν απο μονοι τους και αφηνει τον θεο να κερδισει ο ιδιος τις δικες του μαχες μονος τους χωρις να πεσει στο σφαλμα της Σκοπιας που της αρεσει να φανατιζει και να ενσταλλαζει μισος. (ενα τρανταχτο παραδειγμα εγω. που ημουνα μελος της Σκοπιας αλλα δεν επαναπαυομουνα ουτε κοιτουσα να βολευτω αλλα το αδικο και το ψεμα με ενοχλουσε…που δεν ειχα προβλημα να διαβασω και ορθοδοξα βιβλια μοναχων και θεολογων, που οι απειλες και οι εκφοβισμοι πανω μου δε πιανανε κτλ κτλ κτλ) Το πως ενεργει ο θεος ειναι μυστηριο και εγω και εσυ ο απλος ανθρωπος θα το λυσει?
  Απο την αλλη η ελλαδα βαλεται και βαλεται πολυ ασχημα.
  Ας μαζευτουν ατομα ικανα μορφωμενα και ενημερωμενα και πιστα και ας οργανωθουν να ενημερωνουν και να αντιστεκονται.

  Τι αλλο μπορουμε να κανουμε?

 9. Ο/Η pilotos91 λέει:

  Το βασικό είναι η προσευχή και η χάρις του Θεού. Αυτά ελευθερώνουν τον καλοπροαίρετο άνθρωπο.
  Συμφωνώ ότι υπάρχει ένα σκεπτικό, αλλά είναι το σκεπτικό αυτό ορθό ;
  Εάν θελήσει κάποιος να ενημερωθεί, δεν έπρεπε να έχει τη δυνατότητα να δει την Ορθόδοξη άποψη πάνω στα θέματα της Αγίας Γραφής ;

  Προσωπικά ( και το έχω τονίσει αρκετές φορές ) θεωρώ λάθος την έλλειψη Ορθόδοξης κατήχησης στους ήδη βαπτισμένους Ορθόδοξους Χριστιανούς. Θεωρώ λάθος που δεν υπάρχει επίσημη ιστοσελίδα της Εκκλησίας μας, με θέματα ΠΙΣΤΕΩΣ. Μεμονωμένες πρωτοβουλίες υπάρχουν, αλλά δεν είναι αρκετές, ούτε είναι σε επίπεδο πολυγλωσσικό, για να προστατευτούν οι παλιννοστούντες και οι οικονομικοί μετανάστες στην Ελλάδα και στη Κύπρο. Η μόνη, ουσιαστικά, σελίδα Ορθόδοξης κατήχησης είναι της ιεραποστολής στη Ταΐβάν και είναι στα κινεζικά από Έλληνα ιεραπόστολο, τον π. Ιωνά !

  Παρακολουθώ και τα μπλογκ των πρώην μελών της Σκοπιάς. Καταλαβαίνω το πόνο τους και την αγανάκτησή τους. Πραγματικά χαίρομαι που κατάφεραν να απεγκλωβιστούν από κει μέσα. Με στεναχωρεί το θέμα όσων είναι ακόμα μέσα στη Σκοπιά. Αλίμονο εάν η σωτηρία μας εξαρτιόνταν από το να μοιράζουμε έντυπα μιας αμερικάνικης εκδοτικής εταιρίας και να υπακούμε σε αυτήν. Κρίμα, κρίμα, κρίμα. Ας προσευχόμαστε καθημερινά στο Θεό να τους ελευθερώσει, ας προσευχόμαστε να βρεθούν άνθρωποι της Εκκλησίας μας ( Επίσκοποι, ιερείς, θεολόγοι κλπ ) που να αναλάβουν να κάνουν μια ιστοσελίδα με θέματα ορθόδοξης μελέτης της Αγίας Γραφής, με κείμενα πατερικά και σύγχρονων γεροντάδων, σε πολλές γλώσσες. Ας το αφήσουμε στο Θεό και Εκείνος θα βρεί λύσεις.

  Να σημειώσω ότι στην Αμερική, σε μια πόλη έγιναν σεμινάρια για την Ορθόδοξη πίστη, που τα παρακολούθησαν 900 άτομα, το 90% μη Ορθόδοξοι ! Έχω την εντύπωση, ότι μαζί με τα δεκάδες ορθόδοξα μοναστήρια που δημιουργούνται στην Αμερική, θα δούμε θαύματα Ορθοδοξίας στην αμερικάνικη ήπειρο. Ο Θεός να δώσει. Σ΄ ευχαριστούμε για τις σκέψεις σου, σε παρακαλούμε να μας στηρίζεις με τις προσευχές σου. Το έχουμε ανάγκη.

 10. Παράθεμα: Αντρούλα Χριστοδούλου, η αγνοούμενη 17χρονη Κυπρία ηρωίδα και οι πεμπτοφαλαγγίτες του … Έθνους ! « Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s