Διήμερη ΠΡΟΣΕΥΧΗ και νηστεία στην Αττική και σε όλη την Ορθόδοξη Χριστιανική Ελλάδα μέχρι να τελειώσει η «επιδρομή ΑΚΡΙΔΩΝ» της Εταιρείας Σκοπιά στη χώρα που ανέδειξε εκατομμύρια Ορθόδοξους Χριστιανούς μάρτυρες του Ιησού Χριστού !


Η αμερικάνικη εταιρεία Σκοπιά, στα πρότυπα κάθε «σωστής εταιρείας πυραμίδας», αποφάσισε να διοργανώσει ένα παγκόσμιο συνέδριο των στελεχών της- ισόβιων πλασιέ στην Ελλάδα,για να προσπαθεί να συγκρατήσει τη μείωση των μελών της στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια. Ο στόχος να προβάλλει την αναγκαιότητα μιας «παγκόσμιας κυβέρνησης», δηλαδή την υποταγή όλου του πλανήτη στο Κυβερνών Σώμα, δηλαδή στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας Σκοπιά, το οποίο θεωρεί τον εαυτό του ως το μοναδικό «αντιπρόσωπο του Θεού» στη γη ! Και ποιος ορίζει το Κυβερνών Σώμα ; Ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει από αυτό και με ποια κριτήρια ; Ο στόχος του συνεδρίου είναι να τονίσει ότι «όποιος δεν υποτάσσεται στις αποφάσεις και στις διδασκαλίες της παγκόσμιας κυβέρνησης του Κυβερνώντος Σώματος της εταιρίας Σκοπιά, όποιος δεν μοιράζει τα έντυπά της, όποιος δεν προπαγανδίζει τις διδασκαλίες της, σύντομα θα σφαγεί στον Αρμαγεδώνα από τα στρατεύματα του Ιησού Χριστού» !!!

 

21 αιώνες, εκατομμύρια Ορθόδοξοι Χριστιανοί μάρτυρες του Ιησού Χριστού !

21 αιώνες, εκατομμύρια Ορθόδοξοι Χριστιανοί μάρτυρες του Ιησού Χριστού !

Για να μπορέσει, όμως, να περάσει αυτές τις αλλοπρόσαλλες διδασκαλίες της πρέπει να έχει και μια καλή «βιτρίνα», όπως κάθε άλλη «εταιρεία». Οι ισόβιοι πλασιέ- στελέχη πρέπει να ακούνε με προσοχή, χωρίς να φέρνουν αντιρρήσεις, όσα λέει το Κυβερνών Σώμα, να είναι «στρατιωτάκια ακούνητα, αμίλητα, αγέλαστα, όλα στη σειρά», να είναι καλοντυμένα και ευγενικά, ώστε να μη χαλούν τη «βιτρίνα» της εταιρείας ( άσχετα αν από μέσα κάποια πράγματα είναι αλλιώς ), γιατί απειλούνται με «αποκοπή» και «σφαγή στον Αρμαγεδώνα». Πάνω από την Αγία Γραφή, είναι τα έντυπα της Σκοπιάς και οι αποφάσεις της ολιγομελούς «παγκόσμιας κυβέρνησης», δηλαδή του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας Σκοπιά ! Κακώς,λοιπόν, οι ισόβιοι-πλασιέ της Σκοπιάς αυτοαποκαλούνται «μάρτυρες του Ιεχωβά». Στη πραγματικότητα είναι»μάρτυρες της Σκοπιάς» ! Πρόκειται για τη πιο ολοκληρωτική ( με πλήρη έλεγχο του νου και της σκέψης των μελών ) θρησκευτική οργάνωση, η οποία προσπαθεί με κάθε τρόπο να «ευνουχίσει» τα μέλη της και να τα έχει κάτω από τον απόλυτο έλεγχο μιας ολιγομελούς ομάδας, του Δ.Σ της εταιρίας Σκοπιά !

Ως Ορθόδοξοι Χριστιανοί μάρτυρες του Ιησού Χριστού, ως μέλη της πρωτοχριστιανικής Ορθόδοξης Χριστιανικής Εκκλησίας, πρέπει σήμερα και αύριο, στην Αθήνα, στην Αττική, σε όλη την Ορθόδοξη Χριστιανική Ελλάδα, να δώσουμε έναν πνευματικό αγώνα, μέχρι να ολοκληρωθεί το προπαγανδιστικό συνέδριο της εταιρίας Σκοπιά.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ( ΙΕΡΕΙΣ, ΜΟΝΑΧΟΙ, ΠΙΣΤΟΙ ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΗΣΤΕΨΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΔΙΑΡΚΩΣ ( ΜΕ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΠΟΣΧΟΙΝΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ, ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ) ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΚΟΠΙΑ.

ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΕΟ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΚΟΠΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΣΚΟΠΙΑΣ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΚΛΗΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ( ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ) ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΣΚΟΠΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΥΠΕΡ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΣΚΟΠΙΑΣ.

ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΩΝ 21 ΑΙΩΝΩΝ, ΠΟΥ ΠΟΤΙΣΑΝ ΤΟ ΧΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΑΚΟ, ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΜΑΝΔΥΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ «ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ» ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ :  «ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ, ΥΙΕ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΕΛΕΗΣΟΝ ΗΜΑΣ»

                                              «ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ, ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΚΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ»

ΜΕ ΠΑΡΑΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ, ΣΤΗ ΠΑΝΑΓΙΑ, ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΚΟΠΙΑ  ΝΑ ΠΡΟΣΥΛΗΤΙΣΕΙ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΠΕΙΘΗΝΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ, ΙΣΟΒΙΟΥΣ ΠΛΑΣΙΕ ΤΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΤΗΣ.

ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙ, ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ, ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΔΕΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ «ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΣΚΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ»

ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΟΝΑΧΕΣ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ, ΣΕ ΒΑΡΔΙΕΣ, ΟΛΟΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ- ΠΑΡΑΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΑΓΡΥΠΝΙΕΣ- ΟΛΟΝΥΧΤΙΕΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ, ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΥΛΗΤΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΚΟΠΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ.

 

Υ.Γ

Για μια ακόμα φορά εκφράζουμε τη λύπη μας που, για λόγους οικονομικούς , κάποιοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί Έλληνες διευκολύνουν – ηθελημένα ή άθελά τους-  τα σχέδια της αμερικάνικης εταιρίας Σκοπιά, παραχωρώντας χώρους για να πραγματοποιήσει τα προσυλητιστικά της σχέδια.

Να θυμίσουμε ορισμένα «τυχαία» γεγονότα, που δείχνουν ότι τα χρήματα που εισπράττουν κάποιοι από την εταιρία Σκοπιά δεν είναι καθόλου «ευλογημένα» ;

1) Κάποτε το ιστορικό αθλητικό σωματείο ΑΠΟΛΛΩΝ  παραχωρούσε το γήπεδο της Ριζούπολης στην εταιρεία Σκοπιά για τα συνέδριά της. Εδώ και 2 δεκαετίες το σωματείο αυτό δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια του!

2)Στη συνέχεια, η αθλητική ομάδα ΑΕΚ παραχώρησε το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας στην εταιρία Σκοπιά για λίγα «αργύρια». Η συνέχεια είναι γνωστή : το γήπεδο γκρεμίστηκε και η ομάδα της ΑΕΚ  εδώ και 2 δεκαετίες ταλαιπωρείται από, οικονομικά προβλήματα και συνεχείς αθλητικές αποτυχίες σε όλα τα αθλήματα και δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι !

3) Στη Θεσσαλονίκη, η εταιρία Σκοπιά κάνει τα συνέδριά της στον Αλεξάνδριο Αθλητικό Μέλαθρο, έδρα της ομάδας μπάσκετ του Άρη, τα τελευταία χρόνια. Η αθλητική ομάδα ΑΡΗΣ, στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ, γνωρίζει τα τελευταία χρόνια τεράστια οικονομικά προβλήματα και  μεγάλες αποτυχίες και δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι !

Ανάλογα περιστατικά συνέβησαν και σε επιχειρήσεις που διευκόλυναν την προσυλητιστική δράση της Σκοπιάς, με αποτέλεσμα είτε να χρεοκοπήσουν είτε να υποστούν μεγάλες οικονομικές απώλειες.

Με απλά λόγια, τα χρήματα που μοιράζει «αφειδώς» η εταιρία Σκοπιά ( από τις δωρεές των ισόβιων πλασιέ της ), δεξιά και αριστερά, μπορεί και να μην είναι τόσο «ευλογημένα» για όσους τα εισπράττουν !

Πρωτοφανής ΚΟΡΟΪΔΙΑ των “μαρτύρων Ιεχωβά” από την εταιρία Σκοπιά.

https://ierapostoli.wordpress.com/2010/02/24/koroidia_skopia/

Το πρόσωπο και το προσωπείο της Σκοπιάς

http://antiairetikos.blogspot.gr/2014/06/blog-post_22.html

1η επιστολή του Ιησού Χριστού στους “μάρτυρες του Ιεχωβά” ! Πως βλέπετε εσείς τον Ιησού 

https://ierapostoli.wordpress.com/2012/04/19/epistoli_jesus_martires/

Όποιος δεν φάει από το Σώμα μου και δεν πιει το Αίμα Μου δεν έχει ζωή μέσα του». ( Ιωαν, 6 : 40-60 )

https://ierapostoli.wordpress.com/2009/04/12/opoios_zoi_aionia/

Παγκόσμια ΑΠΕΙΛΗ : επιδρομή ΑΚΡΙΔΩΝ σε Ελλάδα !

https://ierapostoli.wordpress.com/2009/04/04/epidromi_akrides/

Η εταιρεία Σκοπιά κατήργησε και το δόγμα του “1914″. Μετά την κατάργηση των 144.000 “αγίων”…

https://ierapostoli.wordpress.com/2013/09/17/skopia_neadidaskalia_1914/

Αγιογραφική ΑΠΑΤΗ η “ανάμνηση” της “επετείου θανάτου του Ιησού” των μαρτύρων του Ιεχωβά .

https://ierapostoli.wordpress.com/2013/03/23/apati_skopia_christ/

Γιατί εγκαταλείπω την οργάνωση των “μαρτύρων του Ιεχωβά” ( μαρτυρία της Γ. Α ).

https://ierapostoli.wordpress.com/2012/09/11/watchtower_eleytheriaxristou/

 

Πρωτοφανείς επιστολές πρώην μαρτύρων του Ιεχωβά.Πως τους έχουν αποκόψει από τις οικογένειές τους.

 

https://ierapostoli.wordpress.com/2010/07/25/%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CE%BF%CF%86%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%AD%CF%82-%CF%80%CF%81%CF%8E%CE%B7%CE%BD-%CE%BC%CE%B1%CF%81%CF%84%CF%8D%CF%81%CF%89/

 

Σύγχρονοι ΣΚΛΑΒΟΙ στη πόρτα μας ( ισόβιοι, αμισθί πλασιέ και ισόβιοι χορηγοί -χρήματα, σπίτια, οικόπεδα, ομόλογα -μιας αμερικανικής εταιρίας ). Ποιοι ; Γιατί ;

https://ierapostoli.wordpress.com/2009/03/15/slaves_skopia/

This entry was posted in Ελλάδα - Greece, Ορθοδοξη μελέτη της Αγίας Γραφής and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Διήμερη ΠΡΟΣΕΥΧΗ και νηστεία στην Αττική και σε όλη την Ορθόδοξη Χριστιανική Ελλάδα μέχρι να τελειώσει η «επιδρομή ΑΚΡΙΔΩΝ» της Εταιρείας Σκοπιά στη χώρα που ανέδειξε εκατομμύρια Ορθόδοξους Χριστιανούς μάρτυρες του Ιησού Χριστού !

  1. Ο/Η Αλεξάνδρα λέει:

    Δυστυχώς το «νέο αίμα» της εταιρίας αποτελείται από τους μετανάστες (ρωσόφωνους, γεωργιανούς, αλβανούς) που ήλθαν εδώ για μια καλύτερη ζωή και έπεσαν στα δίχτυα των αιρετικών. Είναι ανάγκη να ενημερώνονται από την Εκκλησία μας και στη γλώσσα τους αυτοί οι άνθρωποι.

  2. Ο/Η ierapostoli λέει:

    Δίκιο έχετε. Ένα μεγάλο μέρος των «νέων θυμάτων» της εταιρίας είναι μετανάστες, που μπλέχτηκαν στα δίχτυα της πιο ολοκληρωτικής θρησκευτικής οργάνωσης των 2 τελευταίων αιώνων… Οι ευθύνες όλων μας, και της επίσημης Εκκλησίας, είναι μεγάλες. Ο Θεός να μας ελεήσει και να τους απελευθερώσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s