Σαμαράς,Βενιζέλος,Κουβέλης, οι νέοι «Ηρώδηδες» ; Οργή στις Ελληνικές Οικογένειες και στην Εκκλησία για τις νέες «αθλιότητες» Στουρνάρα, Σταϊκούρα, Βρούτση κατά Πολύτεκνων και όλων των παιδιών των Ελλήνων !


Απίστευτη έκρηξη οργής και αγανάκτησης στην Ελληνική Οικογένεια και την Εκκλησία, μετά τις διαδόσεις, όχι μόνο για την ολική περικοπή ( ουσιαστικά ) των Τριτεκνικών και Πολυτεκνικών Επιδομάτων πείνας, τη κατάργηση των δώρων ( Χριστουγέννων , Πάσχα, αδείας ) στις Ελληνικές Οικογένειες, αλλά και για κατάργηση του αφορολογήτου για τα παιδιά ! Η τρικομματική κυβέρνηση του Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη, μαζί με τους  «αδίστακτους»  ( και ψεύτες σε σχέση με τις προεκλογικές τους επαγγελίες ) Υπουργούς και Υφυπουργούς Οικονομικών ( Στουρνάρας, Σταϊκούρας ) και Εργασίας ( Βρούτσης, Παναγιωτόπουλος ) ετοιμάζονται να ολοκληρώσουν το σχέδιο ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ των Ελλήνων που εφαρμόζεται από το 2009, με μεγάλη «επιτυχία», αν αναλογιστεί κανείς τη ραγδαία αύξηση των θανάτων και τη μεγάλη μείωση των γεννήσεων. Ιεράρχες, ιερείς, Άγιο Όρος, μοναχοί, έχουν συγκλονιστεί από αυτή την αθλία επίθεση κατά των παιδιών, τη στιγμή που η Εκκλησία ευνοούσε ( και ευνοεί ) , επαινούσε την τεκνογονία και πολυγονία . Ιεράρχες και ιερείς να προβούν σε δημόσιο «αφορισμό» και αποκλεισμό από τις εκκλησίες και τα Μυστήρια όσων ψηφίσουν και εγκρίνουν αυτά τα παιδοκτόνα και εθνοκτόνα μέτρα, που όμοιά τους δεν έχει ξαναζήσει ο Ελληνισμός από τα χρόνια της Τουρκοκρατίας.

Φυσικά, όσοι βουλευτές και των 3 κομμάτων, ψηφίσουν αυτά τα μέτρα, ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ και στις εκκλησιές των Ελλήνων Χριστιανών Ορθοδόξων και στις συγκεντρώσεις Πολυτέκνων, Τριτέκνων και να μην ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΟΥΝ το πόδι τους ΕΚΕΙ. Μια λύση υπάρχει γι’ αυτούς  : το ΟΧΙ σε αυτά τα μέτρα. Ο αυτοκράτορας Μέγας Θεοδόσιος, υπεύθυνος για τη σφαγή χιλιάδων εξεργεμένων κατοίκων της Θεσσαλονίκης, έμεινε ΕΞΩ από την ΕΚΚΛΗΣΙΑ στο Μιλάνο, αφού του απαγόρευσε την είσοδο ο Μεδιολάνων Αμβρόσιος.

Και τώρα θα εμφανιστούν πολλοί νέοι Αμβρόσιοι, Επίσκοποι και ιερείς, που εξωπετάξουν όσουν συμμετέχουν στη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των Ελλήνων και των παιδιών τους !

Πως αυτοί οι βουλευτές θα αντικρύσουν τους γονείς και τα παιδιά τους ;

Πως θα δουν τους συγγενείς τους ;

Πως αυτοί οι βουλευτές θα αντικρύσουν στα μάτια τους ψηφοφόρους τους ;

Φυσικά, τα τρία κόμματα θα εξαφανιστούν από το πολιτικό προσκήνιο, με τη προκήρυξη των νέων εκλογών ! Δεν θα προλάβουν, έλεγε ο π. Παΐσιος ! Ναι, δεν θα προλάβουν να σκάψουν το λάκκο για τους Έλληνες πολίτες ! Τρία χρόνια αθλιότητας και γενοκτονίας, Έλληνες συμπατριώτες !

Οι άνθρωποι που μας κυβερνούν έχουν χάσει κάθε επαφή με την Εκκλησία, με τον Χριστό, με την Αγάπη, με την Ανθρωπιά. Και όποιος συνεργάζεται μαζί τους ή τους ενισχύει έχει μερίδιο ευθύνης στη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ και στη ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ των παιδιών των Ελλήνων, των Ελληνικών Οικογενειών και των παιδιών τους. Σε τέτοια άτομα θα πρέπει να επιβληθεί ΠΟΛΥΕΤΗΣ απαγόρευση συμμετοχής στη Θεία Ευχαριστία ( βέβαια οι ίδιοι , αν είχαν συνειδητή επαφή με τα Μυστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας, θα φρόντιζαν να μη κοινωνούν το Σώμα και Αίμα Χριστού μετά τη ψήφιση αυτών των τρισάθλιων και εγκληματικών νόμων και την ηθική αυτουργία σε τόσους θανάτους Ελλήνων τα 3 αυτά χρόνια ! ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ! ΕΙΝΑΙ ΘΛΙΒΕΡΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ, ΑΝ ΔΕΧΘΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΜΙΑΣ ΚΑΚΩΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕΝΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑΣ. Η ΧΛΕΥΗ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΙΣΟΒΙΩΣ !

Αντί να πιάσουν τη φοροδιαφυγή, εξοντώνουν τους απλούς πολίτες, ενώ ταυτόχρονα  θα τους υποχρεώνουν να δίνουν μεγαλύτερους φόρους και χαράτσια. Αντί να ζουν λιτά, με 1000 και 1500 ευρώ, απλά μειώνουν τους ήδη παχυλούς μισθούς τους και το μεγαλύτερο μέρος των εισοδημάτων τους είναι αφορολόγητο και δεν εμπίμπτει στα χαράτσια και τις έκτακτες εισφορές.

Η προκλητική τρικομματική συγκυβέρνηση, όμως, έφτασε στο σημείο να βγάλει στο δρόμο και χιλιάδες Πολύτεκνους που διαδήλωσαν με άδεια καρότσια και με το σύνθημα :  Κάτω οι παιδοκτόνοι ! Και αντί να μετανοήσουν, αντί να αλλάξουν άποψη, την επόμενη μέρα, διέρρευσαν και τη κατάργηση του αφορολόγητου στα παιδιά, και τη κατάργηση των δώρων σε Πολύτεκνες και Υπερπολύτεκνες Οικογένειες. Και φυσικά, στο σχέδιο που ανακοινώθηκε για το πετρέλαιο θέρμανσης δεν υπάρχει πρόβλεψη για τις Πολύτεκνες και Υπερπολύτεκνες. Με απλά λόγια, ΘΕΛΟΥΝ – ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΙΑ –  ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΕΜΜΕΣΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥΜΜΕΛΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ! Παραβιάζουν  κατάφωρα το Σύνταγμα και τους νόμους του Κράτους, χωρίς να επεμβαίνουν αυταπάγγελτα τα Δικαστήρια ( ΣτΕ και Άρειος Πάγος ) και λειτουργούν με τρόπο που θυμίζει «κοινοβουλευτική δικτατορία» τύπου Ιωάννη Κωλέττη !

Ξεχνούν ότι υπάρχει και Θεός !

Ξεχνούν ότι υπάρχει και ο Ελληνικός λαός που τον εξαπάτησαν για μια ακόμα φορά !

Ξεχνούν ότι είναι «θνητοί» και θα δώσουν λόγο στο Δικαιοκρίτη Θεό για τις αποφάσεις τους !

Ξεχνούν ότι υπάρχει Εκκλησία και Επίσκοποι και Ιερείς που δεν θα τους αφήσουν να εξοντώσουν τους Έλληνες και Ορθόδοξους Χριστιανούς !

Η τρικομματική κυβέρνηση του κ. Σαμαρά , συνεχίζοντας το έργο της προηγούμενης κυβέρνησης Παπανδρέου- Παπακωνσταντίνου- Βενιζέλου, ετοιμάζει ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ των Ελλήνων, παρόμοιο με το ξεριζωμό των Ελλήνων της Μικράς Ασίας το 1922 και τη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ στη διάρκεια της Κατοχής 1941-1944 !

Θα δεχτεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Παπούλιας να υπογράψει αυτό το ανοσιούργημα ; Θα δεχθεί να γίνει συμμέτοχος στο διαρκές ΕΓΚΛΗΜΑ κατά των παιδιών των Ελλήνων ;

Θα δεχθούν βουλευτές να ψηφίσουν αυτά τα μέτρα, προτιμώντας την καρέκλα για 1-2 χρόνια, αλλά κουβαλώντας – μετά – τις «αρές» ενός ολόκληρου Έθνους ; Θα δεχθούν βουλευτές της ΝΔ και της ΔΗΜΑΡ να ψηφίσουν αυτά  που έφτυναν εδώ και 2 χρόνια ;  Θα υπάρξουν βουλευτές της ΝΔ που θα «φάνε τον εμετό» ,δηλαδή αυτά που «ξερνούσαν» σε βάρος της άθλιας οικονομικής πολιτικής των 2,5 χρόνων, πριν αναλάβουν την εξουσία ;

Θα υπάρξουν, άραγε, πολιτευτές, στελέχη, μέλη της ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, ΟΝΝΕΔ, ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, ΔΑΚΕ, ΠΑΣΠ, ΠΑΣΚΕ και όλων των δορυφορικών οργανώσεων των τριών κομμάτων, που θα παραμείνουν μέλη τους και ψηφοφόροι τους ; Δήμαρχοι, περιφερειάρχες, δημοτικοί σύμβουλοι, ΟΛΟΙ πρέπει να δηλώσουν τις παραιτήσεις τους από τα τρία αυτά κόμματα και να λειτουργήσουν ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ! Κανένας να μη συμμετέχει στα 3 αυτά κόμματα ! Κανένας να μην ψηφίσει αυτά τα 3 κόμματα, αν εγκρίνουν αυτά τα τρισάθλια μέτρα κατά των Ελληνικών Οικογενειών και ειδικά των τρίτεκνων και Πολύτεκνων και Υπερπολύτεκνων !

Θα υπάρξουν, άραγε, αδέκαστοι δικαστές, που θα καταργήσουν – επιτέλους- τους αντισυνταγματικούς νόμους των κυβερνήσεων «Κουίσλινγκς – Τσολάκογλου» ;

Ένα να γνωρίζουν :  Οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί σε όλη την Ελλάδα θα βρεθούν απέναντι σε όσους σχεδιάζουν τη καταστροφή της Ελλάδας και των παιδιών τους. Από τα Δωδεκάνησα και τη Κρήτη, μέχρι την Ήπειρο και τη Μακεδονία, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, σε Μητροπόλεις, ενορίες, μοναστήρια, αδελφότητες θα υψωθούν «τείχη προσευχής» για να σταματήσουν τις εγκληματικές ενέργειες των κυβερνώντων κατά των παιδιών, των νέων της Ελλάδας !

Αυτά τα λεφτά που θα μαζέψουν «ΠΙΝΟΝΤΑΣ» το αίμα των ΠΑΙΔΙΩΝ των Ελληνικών Οικογενειών, και ειδικά των Τρίτεκνων, Πολύτεκνων και Υπερπολύτεκνων, και ΠΑΤΩΝΤΑΣ «επί πτωμάτων» είναι «ΜΑΥΡΟ ΑΙΜΑ» ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ «ΠΝΙΞΕΙ», ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΔΕΝ ΕΥΛΟΓΕΙΤΑΙ ! Ακόμα κι αν περάσουν τα μέτρα με τις απειλές στις συνειδήσεις βουλευτών και με τη χρήση δακρυγόνων, συγκεντρώνουν «αίμα αθώων» στο λαιμό τους  και ΜΕΓΑ ΚΡΙΜΑ, ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ γιατί  αυτό είναι ΥΒΡΙΣ απέναντι σε Θεό και ανθρώπους ! Και, αργά ή γρήγορα, έρχεται η ΝΕΜΕΣΙΣ ! Τα λεφτά που θα μαζέψουν κάνοντας «ανθρωποθυσίες» και μάλιστα «παιδοθυσίες» είναι » ΑΝΕΜΟΜΑΖΩΜΑΤΑ- ΔΙΑΒΟΛΟΣΚΟΡΠΙΣΜΑΤΑ» !

Οι επιπτώσεις των μέτρων στο φιλανθρωπικό και ιεραποστολικό έργο των τοπικών Ορθοδόξων Εκκλησιών και των Πατριαρχείων.

Εκτός από το μέγα πλήγμα στο ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ της Ελλάδας που θα φέρουν τα νέα μέτρα ( αν ψηφιστούν ), τεράστιος είναι ο κίνδυνος ολικής κατάρρευσης των φιλανθρωπικών δραστηριοτήτων Μητροπόλεων, Ενοριών, Μοναστηριών, Αδελφοτήτων Χριστιανικών και Ελληνορθόδοξων Πατριαρχείων και Ιεραποστολών.

Ήδη με τα προηγούμενα εγκληματικά μέτρα, οριζόντια, άδικα και παιδοκτόνα, οι δωρεές έχουν μειωθεί σημαντικά και συσσίτια, φιλανθρωπικά προγράμματα ( πχ εκπαιδευτικά, ιατροφαρμακευτικά ) κινδυνεύουν να σταματήσουν.

ΑΝ ψηφιστούν τα νέα μέτρα ΟΛΙΚΗΣ, ΜΑΖΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ, ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ των Ελλήνων, ολόκληρο το φιλανθρωπικό έργο των Πατριαρχείων Κωνσταντινουπόλεως, Ιεροσολύμων, Αλεξανδρείας, της Εκκλησίας της Ελλάδας, της Κρήτης και των Μητροπόλεων των Δωδεκανήσων, καθώς και των 80 Ορθόδοξων Ιεραποστολών θα μηδενιστεί, αφού θα εκμηδενιστούν τα έσοδα Πατριαρχείων, Ιεραποστολών, Μητρόπολεων, ενοριών κλπ.

Πως θα καλυφθούν τα έξοδα γηροκομείων και ορφανοτροφείων, τώρα που η Ελλάδα γεμίζει ορφανά και γέροντες ανήμπορους να καλύψουν τις μεγάλες ιατροφαρμακευτικές δαπάνες ;

Αδελφοί μου, η Νέα Τάξη Πραγμάτων θέλει να καταστρέψει την Ελλάδα ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΑ αλλά και την Ορθόδοξη Εκκλησία, το Άγιο Όρος, τα Πατριαρχεία, τα μοναστήρια, τις Ιεραποστολές,  με ληστρικά,  χαράτσια και φόρους και ΑΝΗΘΙΚΕΣ περικοπές που πλήττουν , κυρίως, τη νέα γενιά της Ελλάδας και της Εκκλησίας μας !

Μετά τη Σερβία, έβαλαν στόχο την Ελλάδα για να μας εκμηδενίσουν και να μας διαλύσουν ! Θα τους το επιτρέψουμε ;

Θα δεχθούν οι Επίσκοποι μας, οι Πνευματικοί μας Πατέρες, οι ιερείς των ενοριών μας, οι Αγιορείτες και οι άλλοι μοναχοί,  τη  ψυχική και σωματική εξόντωση των πνευματικών τους παιδιών από μια ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ( στη κυριολεξία ) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ;

Από κάθε γωνιά της Ελλάδας ακούγετε σπαρακτική η κραυγή προς όποιον έχει ΑΥΤΙΑ :  Σώστε την Ελλάδα, τους Έλληνες, τα νέα παιδιά ! Σταματήστε τους ! Με κάθε νόμιμο, δημοκρατικό, χριστιανικό μέσο, σταματήστε τους και στείλτε τους στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας και της κοινής ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗΣ !

https://ierapostoli.wordpress.com/2012/09/27/konitsa_egklima/

https://ierapostoli.wordpress.com/2012/09/18/genoktonia_hellas-2/

https://ierapostoli.wordpress.com/2012/09/16/samaras_neametraeksathliosis/

This entry was posted in Ελλάδα - Greece, Uncategorized and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Σαμαράς,Βενιζέλος,Κουβέλης, οι νέοι «Ηρώδηδες» ; Οργή στις Ελληνικές Οικογένειες και στην Εκκλησία για τις νέες «αθλιότητες» Στουρνάρα, Σταϊκούρα, Βρούτση κατά Πολύτεκνων και όλων των παιδιών των Ελλήνων !

  1. Ο/Η Ioannis λέει:

    Προσευχή; Τι γίνεται με την προσευχή;

  2. Ο/Η ierapostoli λέει:

    Μετάνοια και προσευχή. Μόνο έτσι ο Θεός θα τους φωτίσει.

    Πάντως μόνο «δαιμονισμένοι» θα συμπεριφέρονταν έτσι απέναντι στα ευλογημένα παιδάκια του Θεού και της Ελλάδος και θα τα θεωρούσαν ως «τεκμήριο» και ως αφορμή για περισσότερους φόρους !

  3. Παράθεμα: Σαμαράς,Βενιζέλος,Κουβέλης, οι νέοι “Ηρώδηδες” ; Οργή στις Ελληνικές Οικογένειες και στην Εκκλησία! « Νοθεία στο ψέμα

  4. Παράθεμα: Σήμερα γιορτάζουν : ευχηθείτε στους νέους “Ηρώδηδες” ( Στουρνάρα, Βρούτση και συνεργάτες τους )! Και ο παλιός “Ηρώδης” ( Παπακωνστ

  5. Παράθεμα: “Έλληνίδες, Έλληνες, προσέξτε, μη κάνετε το ίδιο λάθος !!!” | Ορθόδοξη Ιεραποστολή -Orthodox Mission -Mission Οrthodoxe - Misión Ortodoxa - Missão Ortodoxa - Missione Ortodossa -

  6. Παράθεμα: Οι πολιτικοί μετατρέπουν τα εκκλησιαστικά πρόσωπα σε “κομπάρσους” προς άγραν ψήφων ! Μοιράζουν λεφτά για τα συσσίτια των πεινασμένων

Σχολιάστε