Σήμερα γιορτάζουν : ευχηθείτε στους νέους «Ηρώδηδες» ( Στουρνάρα, Βρούτση και συνεργάτες τους )! Και ο παλιός «Ηρώδης» ( Παπακωνσταντίνου ) σήμερα πληρώνει τη μανία του κατά των παιδιών των Ελλήνων !


Σήμερα η Εκκλησία μας τιμά τη μνήμη των 14.000 νηπίων της Βηθλεέμ ( συμβολικός ο αριθμός τους, λογικά θα ήταν μερικές δεκάδες ή εκατοντάδες  ) από τον Ηρώδη.«Φωνή ἐν Ραμᾷ ἠκούσθη, θρῆνος καί κλαυθμός καί ὀδυρμός πολύς» (Ματθ.β’, 18 ). Και  σήμερα πέφτει βαρύς ο πέλεκυς της δικαιοσύνης κατά του πρώτου, νέου σύγχρονου «Ηρώδη» κ. Παπακωνσταντίνου που μαζί με τον κ. Γ. Παπανδρέου υπέγραψαν το πρώτο κύμα μέτρων ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ κατά των παιδιών των Ελλήνων, και ειδικά των Τριτέκνων και Πολυτέκνων ! Το μπλογκ μας προειδοποιούσε για το οργανωμένο σχέδιο ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗΣ του Ελληνορθόδοξου Γένους των Ρωμιών ! Και στα χνάρια του κ. Παπακωνσταντίνου συνέχισαν οι κ. Παπαδήμος, Βενιζέλος, Σαχινίδης και τώρα οι κ. Στουρνάρας, Βρούτσης, Σταϊκούρας, Μαραγάνης, Παναγιωτόπουλος και οι συνεργάτες τους και όσοι πολιτικοί αρχηγοί και  βουλευτές των 3 κομμάτων τους ανέχονται,  οδηγώντας σε ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΡΑΧ την Ελλάδα και ειδικά τις παραμεθόριες περιοχές και σε πλήρη διάλυση του ανθρώπινου δυναμικού της Ορθόδοξης Χριστιανικής Εκκλησίας, των Πατριαρχείων και των Ιεραποστολών σε βάθος χρόνου !

Προβλέπαμε ότι όσοι  σχεδίαζαν ( και σχεδιάζουν )  την ηθική και φυσική εξόντωση των Ελλήνων και ( κυρίως ) των παιδιών τους θα έχουν άσχημο πολιτικό τέλος, γιατί παίρνουν ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΙΜΑ στο λαιμό τους από τις  3.000 αυτοκτονίες, τους χιλιάδες πρόωρους θανάτους, τις πρόωρες ασθένειες που πλήττουν τους Έλληνες και τη ψυχοσωματική εξόντωση του Ελληνορθόδοξου  Γένους των Ρωμιών ! Είναι οι πνευματικοί νόμοι που λειτουργούν, αργά ή γρήγορα !

Υπάρχει, όμως, και ο δρόμος της ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ. Ας πάρουν το μήνυμα όσοι ετοιμάζουν φρικτό 2013 για τις Ελληνικές Οικογένειες με παιδιά, και ειδικά όσες είναι Τρίτεκνες και Πολύτεκνες και Υπερπολύτεκνες. Τα νέα φορολογικά μέτρα ( σε συνδυασμό με τα παλιά ) , όλα τα νομοσχέδια που κάνουν τους Έλληνες να παγώνουν ή να κινδυνεύουν από τις ξυλόσομπες, που μειώνουν τις δωρεές προς τα φιλανθρωπικά ιδρύματα της Εκκλησίας και των Ορθόδοξων Ιεραποστολών ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΝΟ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ( με περισσό θράσος συνδέουν το «νόημα» ή τη «μαγεία» των Χριστουγέννων )  ΜΕ SMARTPHONES ΚΑΙ  ΠΟΛΥΕΞΟΔΑ  ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΚΑΙ ΚΡΕΠΑΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙΣ , ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΠΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΡΥΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΓΙΑ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ !


Η μόνη ελπίδα είναι ο Χριστός ! Και ο απλός άνθρωπος, ο παραδοσιακός, βλέπει στα πρόσωπα των Επισκόπων και των ιερέων τον Χριστό ! Και δεν βλέπει, όσο θα έπρεπε, την Εκκλησία κοντά του στα δύσκολα, πέρα από γενικές  θεολογικές αναφορές ( που ακούνε μόνο όσοι εκκλησιάζονται τακτικά ή περιστασιακά )  και τα συσσίτια σε  Μητροπόλεις και ενορίες !

http://agioritikesmnimes.blogspot.gr/2012/12/2462-14000-29.html

Και εμείς οι Χριστιανοί τι ρόλο παίζουμε στη δυσφήμιση του Χριστού ; Είναι δυνατόν, σήμερα, να υπάρχουν Χριστιανοί Ορθόδοξοι, συνειδητοί – όπως λένε, που συνεχίζουν να πλουτίζουν, με μεγάλη φοροδιαφυγή, και να διασκεδαζουν προκλητικά ( αυτοί και τα παιδιά τους ), την ώρα που συνάνθρωποί τους υποφέρουν  και υπάρχει μεγάλη μείωση στις δωρεές προς τις Ορθόδοξες Ιεραποστολές ; Εμείς οι ίδιοι, οι υποκριτές ( εντός ή εκτός εισαγωγικών ),οι  Χριστιανοί έχουμε σκεφτεί τη ζημιά που προκαλούμε στην «εικόνα» της  Ορθόδοξης Χριστιανικής Εκκλησίας ;

Υ. Γ Σας παρακαλούμε, όλους εσάς τους φίλους και αναγνώστες του μπλογκ της Ορθόδοξης Ιεραποστολής να καταθέσετε τη Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012 σε κάποια Ορθόδοξη Ιεραποστολή, έστω και 5 ή 10 ευρώ ή 20 ( ή όσα μπορείτε ) , γιατί η μείωση των δωρεών θέτει σε κίνδυνο τη λειτουργία των Ορθόδοξων Ιεραποστολών. Πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ :

https://ierapostoli.wordpress.com/enisxisi/

http://www.ierapostoli.gr/periodiko/Ierapostolikos_Taxidromos_120.pdf

http://ierapostoles.gr/?p=3857

http://ierapostoles.gr/?p=3865

Τα παλαιότερα άρθρα μας για το θέμα της ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ – ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗΣ του Ελληνορθόδοξου Γένους των Ρωμιών, μπορείτε να διαβάσετε εδώ :

https://ierapostoli.wordpress.com/2012/12/15/tragik_hellas/

https://ierapostoli.wordpress.com/2012/12/10/3_aggeloi_hellas/

https://ierapostoli.wordpress.com/2012/11/30/ereipia_ellines/

https://ierapostoli.wordpress.com/2012/11/24/sklaboi_ragiades/

https://ierapostoli.wordpress.com/2012/11/14/153_maxairies/

https://ierapostoli.wordpress.com/2012/11/12/olethros_ellada/

Oι ολέθριες επιπτώσεις του μνημονίου 3 στην Εκκλησία,στις Ιεραποστολές,στα Πατριαρχεία, στο Δημογραφικό και στο πιστό λαό του Θεού.

https://ierapostoli.wordpress.com/2012/11/12/olethros_ellada/

100 χρόνια ελευθερίας της Χίου σήμερα ! Σε 30 χρόνια πόσοι Έλληνες – Χριστιανοί Ορθόδοξοι θα υπάρχουν στο νησί, κ. Μουσουρούλη και κ. Τριαντάφυλλε ;

https://ierapostoli.wordpress.com/2012/11/11/100xronia_chios/

Οι τελευταίες ( κυριολεκτικά ) ιεραποστολικές ειδήσεις από το μπλογκ της Ορθόδοξης Ιεραποστολής ( Τανζανία, Ουγκάντα, Κονγκό, Κονγκό- Μπραζαβίλ )!

https://ierapostoli.wordpress.com/2012/11/11/tanzania_congo_12/

«Ιδών είδον την κάκωσιν του λαού μου… και της κραυγής αυτών ακήκοα… οίδα γαρ την οδύνην αυτών και κατέβην εξελέσθαι αυτούς εκ χειρός “Ανόμων” …» (Εξόδ. γ΄ 7-8)

https://ierapostoli.wordpress.com/2012/11/07/kakosi_ellinikoy_laou/

κ. Σαμαρά, κάποτε έριξες μια κυβέρνηση για το όνομα της Μακεδονίας, τώρα που σβήνεις από το χάρτη το Ελληνικό Γένος των Ρωμιών,τι να πούμε ; Αίσχος και Ξεφτίλα !

https://ierapostoli.wordpress.com/2012/11/05/samaras_prodosia/

Τρίζουν τα κόκκαλα του Κεμάλ ( από χαρά ! ) ! Με υπογραφή Σαμαρά- Βενιζέλου και βουλευτών ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ερημώνονται ( οριστικά ) παραμεθόριες περιοχές ! Κόβει και η Εκκλησία το επίδομα 3ου παιδιού στη Δυτ. Θράκη ;

https://ierapostoli.wordpress.com/2012/11/03/erimosi_hellas/

106.000 γεννήσεις η Ελλάδα ( 2011 ), 1.237.000 στη Τουρκία ! Γιορτάστε τα 100χρονα Ελευθερίας, Μακεδόνες, Ηπειρώτες, Νησιώτες ! Σε 30 χρόνια δεν θα υπάρχουν Ελληνόπουλα, μόνο ντουβάρια και γηροκομεία !

https://ierapostoli.wordpress.com/2012/10/26/genniseis_ellada/

https://ierapostoli.wordpress.com/2012/10/26/genniseis_ellada/

https://ierapostoli.wordpress.com/2012/10/25/ieronimos_ekklisiaellados/

https://ierapostoli.wordpress.com/2012/10/26/politikoi_anithikoi/

https://ierapostoli.wordpress.com/2012/10/17/apergia_ellada_sos/

https://ierapostoli.wordpress.com/2012/10/14/ypokrisia_soou/

https://ierapostoli.wordpress.com/2012/10/08/genniseis_sok/

https://ierapostoli.wordpress.com/2012/10/05/sxedio_eksontosis_ellinos/

https://ierapostoli.wordpress.com/2012/10/03/peitharxeia_theos/

https://ierapostoli.wordpress.com/2012/09/29/daimonismos_politikoi/

https://ierapostoli.wordpress.com/2012/09/28/hrodis_prothipourgos/

https://ierapostoli.wordpress.com/2012/09/18/genoktonia_hellas-2/

https://ierapostoli.wordpress.com/2012/09/16/samaras_neametraeksathliosis/

https://ierapostoli.wordpress.com/2012/07/08/hellas_jesus/ ‎

https://ierapostoli.wordpress.com/2012/05/03/ekloges_xristianos/ ‎

https://ierapostoli.wordpress.com/2011/06/29/ellada_sos/

https://ierapostoli.wordpress.com/2011/07/05/ellada_antistasi/

https://ierapostoli.wordpress.com/2011/07/18/mayrosaugoystos/

Όποιος είναι “μάγκας” από εσάς κ. Παπαδήμο, κ. Παπανδρέου,κ. Βενιζέλο, κ. Σαμαρά,κ. Καρατζαφέρη, κ. Μπακογιάννη,κύριοι βουλευτές,όποιος από εσάς θέλει το νέο μνημόνιο,  να παίρνει μισθό ή σύνταξη ( καθαρά ) 500 ευρώ το μήνα !

https://ierapostoli.wordpress.com/2012/02/24/magkas-dagkas/

https://ierapostoli.wordpress.com/2011/08/23/genoktonia_hellas/

https://ierapostoli.wordpress.com/2011/11/17/politeknoi_aspe/

https://ierapostoli.wordpress.com/2011/11/13/xaratsi_dei/

Αυτοί που έσβησαν το θρήσκευμα από τις ταυτότητες, μέσα σε 10 χρόνια διέλυσαν την Ελλάδα και έκαναν τους Έλληνες άνεργους ή νεόπτωχους. Λεηλασία Χρηματιστηρίου, χρημάτων ασφαλιστικών ταμείων, επιδοτήσεων ΕΕ, ΜΙΖΕΝΣ, Ολυμπιακά και δημόσια έργα, των περιουσιών των Ελλήνων !

κ. Παπανδρέου, κ. Παπούλια, κ. βουλευτές, Μακαριώτατε, Σεβασμιότατοι, μπορείτε να απαντήσετε ; Ένας νεκρός διαδηλωτής και οι ηθικοί αυτουργοί ψηφίζουν στη Βουλή για να εξοντώσουν τα παιδιά των Ελλήνων !

https://ierapostoli.wordpress.com/2011/10/19/kapodistrias_ellas/

Γ. Παΐσιος: Στόχος των δυσβάστακτων μέτρων η επιβολή του τέλειου ηλεκτρονικού οικονομικού ελέγχου!

2η ανοιχτή επιστολή προς τους Επισκόπους και ιερείς της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Την ώρα που καίγονται τα σπίτια μας, εμείς ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ! Ανοιχτή επιστολή προς τους Επισκόπους της Ορθόδοξης Εκκλησίας!

ΑΣΠΕ:ΑΠΟ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΝΗΠΙΩΝ ΤΗΣ ΒΗΘΛΕΕΜ ΣΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ από τον κ. Λοβέρδο ! Ο Αρχιεπίσκοπος να προστατεύσει τα μέλη της Εκκλησίας !

This entry was posted in Ελλάδα - Greece, Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s