Νέο τεύχος : ΦΩΣ ΕΘΝΩΝ με ειδήσεις από Ζιμπάμπουε, Μαλάουι,Μαδαγασκάρη, Κολομβία και Ινδία.


Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του ιεραποστολικού περιοδικού ΦΩΣ ΕΘΝΩΝ, του Συλλόγου Ορθοδόξου Ιεραποστολής Ο ΠΡΩΤΟΚΛΗΤΟΣ, της Πάτρας, του β’ τριμήνου 2009. Το περιοδικό δεν υπάρχει στο διαδίκτυο και σας προσκαλούμε να το ζητήσετε είτε τηλεφωνικά, είτε με φαξ, είτε με εμαιλ από τον Σύλλογο Πρωτόκλητος της Πάτρας. Η συμβολική, προαιρετική ετήσια συνδρομή είναι 5 ευρώ ( κάτι περισσότερο από ένα καφέ ή μια κυριακάτικη εφημερίδα ) και του εξωτερικού είναι 10 ευρώ ( κυρίως τα ταχυδρομικά ).

Στο εξώφυλλο, χειροτονία διακόνου από τον Θεοφ. Επίσκοπο Μαδαγασκάρης κ. Ιγνάτιο.ScannedImage-6

ScannedImage-7

Η φωτογραφία από το οπισθόφυλλο δείχνει την μοναχή Νεκταρία στη τραπεζαρία του Ορφανοτροφείου της Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Ινδία .

Συν Θεώ θα δημοσιεύουμε,σταδιακά κάποια άρθρα από το περιοδικό, έχοντας και χρεωστούμενα άρθρα και από το προηγούμενο τεύχος. Δυστυχώς, είναι δύσκολη η μετατροπή των άρθρων σε κείμενα, λόγω έλλειψης ελεύθερου χρόνου. Ευελπιστουμε, με τη χάρη του Θεού, να λύσουμε εν καιρώ αυτό το πρόβλημα και να τα δημοσιεύουμε πιο άμεσα. Μέχρι τότε, όμως, μπορείτε να γραφτείτε συνδρομητές, όπως συστήνουμε παραπάνω.

Μας χαραποιεί το γεγονός της ανταπόκρισης από την Κολομβία, μιας ιεραποστολής λίγων ετών. Υπάρχουν τεράστιες δυνατότητες για την Ορθόδοξη Ιεραποστολή στη Κεντρική και Νότια Αμερική, αλλά οι εργάτες ΟΛΙΓΟΙ και οι συμπαραστάτες της Ορθόδοξης Ιεραποστολής,επίσης, λίγοι για να καλύψουν τις ανάγκες των Ορθοδόξων Ιεραποστολών σε πάνω από 80 χώρες.

Με την αρχή της νέας εκκλησιαστικής χρονιάς, καλούμε όλους τους φίλους του μπλογκ της Ορθόδοξης Ιεραποστολής να δυναμώσουν τις προσευχές τους και να βοηθήσουν, όσο μπορούν, στη διάδοση της ιεραποστολικής ιδέας ανάμεσα στους Ορθοδόξους Χριστιανούς, ώστε να αυξηθούν οι συν-εργάτες και δωρητές της Ορθόδοξης Εξωτερικής Ιεραποστολής.

Σύλλογος Ορθοδόξου Εξωτερικής Ιεραποστολης Ο ΠΡΩΤΟΚΛΗΤΟΣ

Μιαούλη , 68, 26222, Πάτρα

τηλέφωνα : 2610 -329737, 322722 και φαξ : 2610 329390

εμαιλ :  protoklitos@gmail.com

Εμπορική Τράπεζα : αριθμ. λογαριασμού  32338682

This entry was posted in Ελλάδα - Greece, Ζιμπάμπουε,Zimbabwe, Ινδία-India, Κύπρος - Cyprus, Κολομβία-Colombia, Μαδαγασκάρη- Madagascar, Μαλάουι,Malawi, Φως των Εθνών and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

1 Responses to Νέο τεύχος : ΦΩΣ ΕΘΝΩΝ με ειδήσεις από Ζιμπάμπουε, Μαλάουι,Μαδαγασκάρη, Κολομβία και Ινδία.

  1. Παράθεμα: Η Ορθόδοξη Εκκλησία στη Κολομβία : φιλανθρωπικό και εκπαιδευτικό έργο σε μια χώρα που μαστίζεται από εμφυλίους πολέμους. « Orthodox Mission-Ορθό

Σχολιάστε