ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΒΑΠΤΙΣΕΙΣ στην Ορθόδοξη Εκκλησία Ζιμπάμπουε, Φεβρουάριος 2022. Massive baptism in the Zimbabwe Orthodox Church, February 2022.


Με τις ευλογίες του Αλεξανδρινού Προκαθημένου της Ορθοδοξίας στην Αφρικανική Ήπειρο , του Πάπα και Πατριάρχου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρου Β’, έγιναν ομαδικές βαπτίσεις, δοξάζοντας το όνομα του Πανάγαθου Θεού που πάντοτε είναι μαζί μας με τις φιλάνθρωπες και ευσεβείς οικογένειες που στηρίζουν «πολυμερώς και πολυτρόπως» τη ταπεινή μας Ιεραποστολική διακονία, κι όλως ιδιαιτέρως να στηρίζουμε όσο μπορούμε άπορα και ορφανά παιδιά.

Μέγα το όνομα του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού που μας αξιώνει να προσφέρουμε τη ταπεινή μας διακονία για να δοξάζεται το άγιο όνομα του προς σωτηρία ψυχών.. Σήμερα που φέρει τα σεπτά του ονομαστήρια ο Μακαριώτατος Πατριάρχης μας κ.κ. Θεόδωρος Β’ αφιερώνουμε το ευλογημένο αυτό δώρο του Θεού, τις Ομαδικές μας Βαπτίσεις, ως αντίδωρο ευγνωμοσύνης και αγάπης προς το Σεπτό αυτού πρόσωπο, προσευχόμενοι ο Θεός να τον έχει πάντα καλά διά το πολύ υψηλό ποιμαντικο και θεάρεστο Πατριαρχικό του έργο διά την Αφρικανική Ήπειρο και την απανταχού Ορθοδοξία.

Μετά βαθυτάτου σεβασμού και αγάπης

+ο Ζιμπάμπουε Σεραφείμ και οι συνεργάτες μου και τα παιδιά της Αφρικής

Μητρόπολη Ζιμπάμπουε

This entry was posted in Africa, Ζιμπάμπουε,Zimbabwe, Πατριαρχείο Αλεξανδρείας ( Greek Orthodox Patriarchate of Alexandria and all Africa ), Uncategorized. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε