Το πρώτο ερασιτεχνικό βίντεο. Οι περισσότεροι Νεοέλληνες θα το αγνοήσουν ! Κρίμα…


Το πρώτο ερασιτεχνικό βίντεο του μπλογκ της Ορθόδοξης Ιεραποστολής από τα χέρια ενός παιδιού 13 ετών.

Οι περισσότεροι Νεοέλληνες, αυτές τις ώρες, αδιαφορούν για όσα συμβαίνουν μακριά από αυτούς, πνιγμένοι μέσα στα καθημερινά τους άγχη ή στις απολαύσεις, διασκεδάσεις των υλικών αγαθών ή της εικονικής πραγματικότητας του διαδικτύου, των βιντεοπαιχνιδιών, των ΜΜΕ, των ριάλιτυ σόου, του φαίνεσθαι και του επιδεικνύεσθαι

Και εμείς, με αυτό το απλό βίντεο, ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΥΜΕ τα ψίχουλα από το τραπέζι σας, από το γεύμα σας στα φαστφουντάδικα, στα διάφορα φαγάδικα, ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΥΜΕ ένα μέρος από το ποτό σας στη καφετέρια, στα μπαράκια, ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΥΜΕ ένα μέρος από τα έξοδά σας σε κινητά και ακίνητα, σε ταξίδια και ακριβές αγορές, ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΥΜΕ ένα μέρος από τις αγορές σας σε επώνυμα ρούχα, υποδήματα, κοσμήματα, για να τα στείλουμε ΕΚΕΙ που δεν τα έχουν…

Και κάτι ακόμα πιο ακριβό… Ζητιανεύουμε τη καρδιά σας, παρακαλώντας σας να την δώσετε στον αληθινό Θεό, στον Ιησού Χριστό, αυτό το καλοκαίρι… Θα τον βρείτε στην  Ορθόδοξη Εκκλησία Του, στα Μυστήρια της Εξομολόγησης και της Θείας Ευχαριστίας, καθώς και σε κάθε άνθρωπο γύρω μας που μας ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ … ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΥΜΕ την αγάπη σας για τον Θεό και για τον πλησίον …

Όσοι από εσάς ενδιαφέρεστε να προσφέρετε ΕΣΤΩ και ΕΝΑ ΕΥΡΩ για την Ορθόδοξη Ιεραποστολή, σε πάνω από 80 χώρες του κόσμου, με πλούσιο ιεραποστολικό, εκπαιδευτικό, φιλανθρωπικό έργο, μπορείτε να βρείτε πληροφορίες ΕΔΩ.

Στην Ιεραποστολή το δόσιμο είναι χωρίς αναμονή ανταπόδοσης από τους απλούς αυτούς ανθρώπους. Και αυτό είναι και το ΜΕΓΑΛΕΙΟ της, η αρχοντιά της.

Ψαλμός 135, Εξομολογείσθε τω Κυρίω, ψάλλουν μοναχοί της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας Αγίου Όρους, στην οποία βρίσκεται ο πνευματικός μας πατέρας.

Δια πρεσβειών του Αγίου Σίμωνος του Μυροβλήτη και της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής, ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός να ευλογήσει την Ορθόδοξη Ιεραποστολή και τα έργα της, να τα πολλαπλασιάσει, ώστε να φέρουν πλουσίους πνευματικούς καρπούς.

This entry was posted in Ελλάδα - Greece, Κύπρος - Cyprus, Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε