Ο ΦΟΒΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ( Δευτέρα Παρουσία ), του π. Σιλουανού Β.


ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ ΤΟU ΧΡΙΣΤΟU, ΤΑ ΚΑΤΣΙΚΙΑ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟU……..ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΦΗΣΟUΜΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΟU ΓΙΑ ΤΟUΣ ΑΝΘΡΩΠΟUΣ ΠΟU ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟU ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΘΟUN KAI NA ΣΤΑΘΟUΜΕ Σ’ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ….. ΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ!

ΣΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΩΖΟΝΤΑΙ…ΚΙ ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ….ΕΜΕΙΣ,ΒΑΠΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓ.ΤΡΙΑΔΑΣ ΖΟUME ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ,ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ-ΜΑΖΙ ΤΟΥ-ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ!!!! ΜΙΑ ΕΠΙΘΥΜΙΑ: ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!!!

ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ: ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΠΟΥ ΚΑΛΟΙ,ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝΕ,ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΘΟΥΜΕ … ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΙ-ΜΩΡΑ,ΠΟΥ ΚΛΑΨΑΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΟΜΑΣΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ,ΜΕΧΡΙ ΜΕΓΑΛΟΙ-ΕΝΗΛΙΚΕΣ,ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ … ΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ….

ΚΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ-ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ-ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ, ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ. Ο FREUD,Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗΣ,ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΣΚΑΨΕΙΣ ΒΑΘΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΟΤΙ Η ΚΙΝΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΕΞ. ΟΜΩΣ…ΤΑ ‘’ΠΑΙΔΙΑ» ΤΟΥ FREUD,ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ-ΟΠΩΣ Ο ADLER-ΔΙΑΦΩΝΗΣΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝΕ ΟΤΙ Ο FREUD ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΚΑΨΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΒΑΘΙΑ …ΟΤΙ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΞ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ:Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝΕ,ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΘΟΥΜΕ…

ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ … ΤΟ ΣΠΙΤΙ Η ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ, ΟΙ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΕΧΟΥΝΕ ΠΗΓΗ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΗ…

ΑΥΤΗ ΟΜΩΣ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΚΑΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ..ΚΑΙ ΑΝ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ,ΜΙΑ ΤΥΡΑΝΝΙΑ!..ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΑΣ ΠΑΡΑΣΕΡΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΗΣ ΚΟΛΑΚΕΙΑΣ,ΜΕΤΑ ΑΝ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ…..ΚΙ ΑΝ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ...ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΔΟΣ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ..ΜΗΠΩΣ ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ‘’ΗΡΩΙΣΜΟ» ΜΑΣ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ…ΟΙ»ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΕΝΟΙ»...ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΓΙΝΑΝΕ ΓΙΑΥΤΟ…ΑΝ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΑΥΤΗ ΞΕΦΥΓΕΙ ΣΕ ΠΙΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΝΟΜΠΙΣΜΟΣ...ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΙ ΠΟΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΝΕ ΟΛΟΙ!!!!!

ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ… ΟΤΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΑΦΕΛΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΞ’ΙΣΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΠΑΤΕΡΑ-ΤΟΝ ΘΕΟ-ΑΛΛΑ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ-ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΗ ΜΙΑ ΕΠΙΓΡΑΦΗ:ΓΙΑΤΡΟΣ,ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ,ΠΟΛΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ Κ.Τ.Λ…ΕΤΣΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΜΕΝΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ,ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ: ΣΑΝ ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ CLUB,ΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΕΝΑ ΤΟΠΟ ΕΚΛΕΚΤΩΝ,»ΚΑΘΑΡΩΝ»  Σ’ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝΕ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑΕΙ!!!

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ: ΕΝΩ ΣΕΒΕΤΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΗ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΘΕΙ,ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΖΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΝΟΗΜΑ:ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΡΙΣΗ, ΝΑΙ ΣΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ,ΟΜΩΣ…ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΙΑ,ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ,ΣΤΟ ΜΟΙΡΑΣΜΑ,ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΟΝΟΙΑ!!!ΑΛΗΘΙΝΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΑΛΛΟΥΣ!!!.

ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΝΟΗΜΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΚΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΒΑΣΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΖΩΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΦΟΒΟ ΠΟΣΟ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝΕ...ΠΟΣΟ ΤΟUΣ ΠΕΡΝΟΥΜΕ Η ΜΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝΕ…ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ!!!ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑ ‘’Ο ΦΟΒΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ»!!!

Η ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ADLER-ΟΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΠΟΖΗΤΟΥΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΕΡΝΕΙ ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΠΙΟ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟ ΝΟΗΜΑ:ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ…ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΓΑΠΟΥΝΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΩΝΙΑ…

του π. Σ.Β.

Από το μπλογκ Αναζητώντας την Αλήθεια

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s