Απλώνεται η Βασιλεία του Θεού σε Κογκό κάτω από τη σκέπη του Αγίου Ανδρέα!Εκατοντάδες περπατούν 100-500 km για να εκκλησιαστούν σε Ορθόδοξο ναό και να βαπτιστούν !


Ο  λαός  του Θεού συγκεντρωμένος έξω από το ναό του Αγίου Ανδρέα στη Κανάγκα του Κογκό. Τα σχολεία και η φάρμα της Ορθόδοξης ιεραποστολής.  Η Βασιλεία του Θεού εξαπλώνεται στα έθνη, μέσω της πτωχής, χωρίς πολλά υλικά μέσα και χωρίς  μέσα ενημέρωσης ( έντυπα, βιβλία, παγκόσμια τηλεοπτικά και ιντερνετικά δίκτυα κλπ )  Ορθόδοξης Ιεραποστολής.

Περιοδικό ΦΩΣ των Εθνών ( α΄ τρίμηνο 2011 ).

Ελάτε οι ευλογημένοι του Πατρός μου και κληρονομήστε  την ετοιμασμένη για εσάς Βασιλεία των Ουρανών ! Κάτω από τη σκέπη του Αγίου Ανδρέα και του Ιερού Χρυσοστόμου.

Το Δημοτικό Σχολείο «π. Χρυσόστομος Παπασαραντόπουλος»στο Κασανγκούλου

Το Αγρόκτημα και οι ανάγκες του για την αυτάρκεια της Ορθόδοξης Ιεραποστολής στο Κογκό.

Πολυήμερη πορεία  εκατοντάδω Ορθοδόξων προσκυνητών για να γιορτάσουν το Πάσχα στη Κανάγκα., περπατώντας πολλά χιλιόμετρα από 100 έως 500 ! Και εμείς οι Έλληνες έχουμε δίπλα μας τους ναούς και τα Μυστήρια της Εκκλησίας μας και κωφεύουμε. Αλίμονο, μοιάζουμε όλο και περισσότερο με τους Ισραηλίτες της Παλιάς Διαθήκης που νοιάζονταν για υλικά αγαθά, ξεχνούσαν τον Θεό και έπεφταν σε ειδωλολατρία … Δεν ξέρουμε την Ορθόδοξη πίστη μας και μερικοί έχουν πέσει σε αιρέσεις, παγανισμό, αθεΐα, παραθρησκείες, αποκρυφισμό, μαγεία, αστρολογία, σαρκολατρία, απολαύσεις. Χτυπά η καμπάνα και δεν πάμε Εκκλησία. Γίνονται Μυστήρια και πολλοί Νεοέλληνες τα βλέπουν ως κοσμικές εκδηλώσεις… Πως θα δούμε πρόσωπο Θεού, αν δεν μετανοήσουμε, αν δεν δίνουμε ούτε μια ώρα της εβδομάδας στον Κύριο μας Ιησού Χριστό, την Κυριακή ; Πως θα κερδίσουμε Αιώνια Ζωή αν δεν Τον λατρεύουμε, αν δεν συμμετέχουμε στα Μυστήρια της Εκκλησίας, αν ασχολούμαστε με όλα τα άλλα και διώχνουμε τον Χριστό και την Εκκλησία Του από τη ζωή μας ; 

Μπορείτε να στείλετε την αγάπη σας στην Ορθόδοξη Εκκλησία του Κογκό, Μητρόπολη Κεντρώας Αφρικής για το ιεραποστολικό έργο, για το αγρόκτημα  και την υδροδότησή του, για τα εκπαιδευτήρια της Μητρόπολης και το Πανεπιστήμιο, μέσω του Ιερ. Συλλόγου ο ΠΡΩΤΟΚΛΗΤΟΣ της Πάτρας, που εκδίδει το ιεραποστολικό περιοδικό ΦΩΣ των ΕΘΝΩΝ. Πληροφορίες :

( https://ierapostoli.wordpress.com/enisxisi/   )

Τραπεζικός λογαριασμός Εμπορικής : 32338682

ΙΒΑΝ :  GR50 0120 6190 0000 00032338682

This entry was posted in Ελλάδα - Greece, Κύπρος - Cyprus, Κογκό,Congo, Φως των Εθνών and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s