Διπλή Πεντηκοστή για τα νησιά Φίτζι την Κυριακή 12 Ιουνίου 2011στη Θεσσαλονίκη!


Ενημερώνουμε τους φίλους της Ορθόδοξης Ιεραποστολής στη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα ότι θα λάβουν χώρα οι χειροτονίες 2 νέων Φιτζιανών Ορθόδοξων ιερέων- ιεραποστόλων στη Θεσσαλονίκη, μια ανήμερα της Πεντηκοστής στο ναό του Αγίου Γρηγορίου Παλαμά ( επί της οδού Μητροπόλεως ) και μια ανήμερα του Αγίου Πνεύματος στο ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης Ιπποδρομίου. Σας προσκαλούμε να προσέλθετε και να συμπροσευχηθείτε για τους νέους αυτούς Ιεραποστόλους στα νησιά του Ειρηνικού Ωκεανού. Η πρόσκληση :

Διπλή Πεντηκοστή στη Θεσσαλονίκη

08.06.2011

Όπως έχουμε ήδη ανακοινώσει, την Κυριακή της Πεντηκοστής 12 Ιουνίου 2011 κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά της Θεσσαλονίκης θα τελεστεί η εις πρεσβύτερον χειροτονία του Φιτζιανού διακόνου π. Βαρνάβα από το Σεβ. Μητροπολίτη Νέας Ζηλανδίας κ. Αμφιλόχιο.

Μετά τη χειροτονία, η Αδελφότητά μας θα οργανώσει τιμητική εκδήλωση στην αίθουσά μας (Μακένζι Κινγκ 6, πλατεία Αγίας Σοφίας, Θεσσαλονίκη).

Την επομένη ημέρα, Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011 στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Ιπποδρομίου θα γίνει η χειροτονία του διακόνου π. Γεωργίου και θα ακολουθήσει αντίστοιχη εκδήλωση στην αίθουσα του Ιερού Ναού.

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο μυστήριο της Ιερωσύνης και να προσευχηθείτε μαζί μας για τη στερέωση και την εξάπλωση της Ιεραποστολής στα νησιά Φίτζι και στις άλλες νησιωτικές χώρες του Ειρηνικού.

( http://ierapostoles.gr/2011/06/%CE%B4%CE%B9%CF%80%CE%BB%CE%AE-%CF%80%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%B7%CE%BA%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%AE-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B8%CE%B5%CF%83%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B7/ )

Δυστυχώς, λόγω φόρτου εργασίας δεν είναι δυνατή η πιο συχνή ανανέωση του μπλογκ, ενώ και οι ιεραποστολικές ειδήσεις τρέχουν, αλλά και η κατάσταση στην Ελλάδα χειροτερεύει, μέρα με την ημέρα. Αλλά αυτά θα τα σχολιάσουμε , συν Θεώ, από εβδομάδα. Οι ιεραποστολικές εκστρατείες του μπλογκ της Ορθόδοξης Ιεραποστολής βρίσκονται σε εξέλιξη.

Προσευχηθείτε στο Κύριο μας να στείλει και νέους εργάτες στον Ορθόδοξο Αμπελώνα Του παγκοσμίως, και νέους δωρητές της Ορθόδοξης Εξωτερικής Ιεραποστολής. Εκείνος, ο άλλος Παράκλητος, το Πνεύμα της Αληθείας, να οδηγήσει τους ανθρώπους στην Ορθόδοξη Εκκλησία Του,  να αυξήσει τους κατηχούμενους και τους νεοφώτιστους από όλο το κόσμο, να δώσει επιστροφή στους ετεροδόξους, να δώσει Πνεύμα ταπείνωσης, αγάπης και μετανοίας σε όλους τους βαπτισμένους Ορθόδοξους Χριστιανούς του κόσμου.

This entry was posted in Ελλάδα - Greece, Εξωτερική Ιεραποστολή, Κύπρος - Cyprus, Νέα Ζηλανδία, Φίτζι - New Zealand,Fiji,Samoa,Tonga, Ωκεανία and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s