Στα σκοτεινά πηγαίνουμε, στα σκοτεινά προχωρούμε. Η κρίση στην Ελλάδα από τη ματιά ενός ιεραποστόλου στην Ασία.


Δεν έγραψα τίποτα οχι μόνο λόγω πολλής δουλειάς αλλά κυρίως λόγω των δραματικών στιγμών που περνάει η Ελλάδα. Τι νόημα θα είχε να γράφω εγω για μια μικρή ιεραποστολή στην αλλη ακρη του κόσμου ;

Αλλα νοιώθω την ανάγκη να εκφράσω την οδύνη μου και την συμπαράσταση μου στους συγγενείς των 4 απάνθρωπα δολοφονημένων (και εγκαταλελειμένων απο τους χιλιάδες αδιαφορους για τις ανθρωπινες ζωες που χανονταν διαδηλωτες, μια αναπαραγωγη της παραβολης του καλου σαμαρειτη σε πολυ μεγαλη κλιμακα) στην τραπεζα αυτη την βδομάδα. το μόνο που μπορω να κάνω ειναι να τους μνημονευω στην προσκομιδή. και το αγενητο παιδακι, κι ας μην εχει ονομα, θα βρω εγω κάποιο , (οι φανατικοι μπορουν φυσικα να εχουν τις αντιρρησεις τους). και γι αυτους αφηνω τα βιντεο απο την ημερα των νεκρων στην ταιβάν.

Με κοιτάζει με οίκτο και απορία ο κόσμος εδω.

Φίλοι μου κινέζοι λένε , παει η ελλάδα καταστράφηκε, τι θα κάνεις? με ρωτουν και δεν μπορουν να πιστέψουν αυτα που τους λεω. δεν μπορουν να πιστέψουν οτι στην ελλάδα οι θεσμοί που ισχύουν στα σίγουρα ειναι οι …καταλήψεις, η ασυλία των πολιτικών και των κακοποιων-αναρχικών που χρησιμοποιουν τα πανεπιστήμια και οι απεργίες.

τους τα εξηγώ, τα ξαναεξηγω και λένε οτι τους κοροιδεύω. ειναι αδύνατο να το πιστέψουν.

εδω ο πρώην προεδρος ειναι ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ για καταχρηση δημοσίου χρήματος. η δίκη του ΔΕΝ εγινε ακόμα. δεν το λέω για να πολιτικολογήσω, ουτε να πω αν ειναι αθώος η ενοχος, αλλωστε στην λειτουργία παντοτε προσευχόμαστε για τον πρόεδρο και τις αρχές της Ταιβάν, οποιος κι αν ειναι. αλλα εδώ υπάρχουν θεσμοί, υπάρχουν νόμοι και ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ.

Η συνέχεια του άρθρου στο Άρωμα Ασίας του π. Ιωνά.

http://asian-aroma.com/?p=1797 )

Η δική μας θέση :

Παρασκευή, Αγγελική,Επαμεινώνδας,αγέννητο και ένας ολόκληρος λαός στο τάφο!

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά 40 χρόνια σκλαβιά και φυλακή!

This entry was posted in Ασία, Asia, Ελλάδα - Greece, Ταϊβάν, Taiwan, Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Στα σκοτεινά πηγαίνουμε, στα σκοτεινά προχωρούμε. Η κρίση στην Ελλάδα από τη ματιά ενός ιεραποστόλου στην Ασία.

  1. Παράθεμα: Είμαστε περήφανοι που είμαστε Έλληνες; (η κρίση είναι πνευματική) « O.O.Δ.E. – blog (OΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΑΔΑ ΔΟΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ)

  2. Παράθεμα: Είμαστε περήφανοι που είμαστε Έλληνες; (η κρίση είναι πνευματική) | ΟΟΔΕ Blog

Σχολιάστε