Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της » Εξωτερικής Ιεραποστολής» α’ τρίμηνο του 2010.


Σας παρουσιάζουμε το εξώφυλλο και τα περιέχομενα του νέου τεύχους της ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗΣ , α’ τριμήνου 2010, του τριμηνιαίου περιοδικού της Αδελφότητας Ορθοδόξου Εξωτερικής Ιεραποστολής Θεσσαλονίκης, καθώς και τα περιεχόμενά του. Ελπίζουμε μέσα στην επόμενη εβδομάδα της Διακαινησίμου να αναρτηθεί το περιεχόμενό του στο διαδίκτυο, στην ιστοσελίδα της Αδελφότητας.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΟ » ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ» ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ.

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ Ο ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΠΟΥ ΓΗΣ ( μέσα στην Ορθόδοξη Εκκλησία, το Αιώνιο Σώμα του Ιησού Χριστού, μέσα από τα Μυστήρια της Θείας Εξομολόγησης και Θείας Κοινωνίας, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ  ξενόφερτες ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΙΕΣ και νεοεποχίτικες οργανώσεις !!!  ), ΝΑ ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ Ο ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΠΤΙΣΜΕΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ ΤΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ 2/3 ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ζουν μακριά Του!

Μπορείτε να στείλετε την αγάπη σας σε κάποια Ορθόδοξη Ιεραποστολή και μέσω διαδικτύου, και μέσω τραπέζης από την Τρίτη της Διακαινησίμου. Πληροφορίες ΕΔΩ.

Τα περιεχόμενα στη δεύτερη σελίδα του περιοδικού.

This entry was posted in Ελλάδα - Greece, Εξωτερική Ιεραποστολή and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε