Επείγουσα ανακοίνωση που αφορά τους δωρητές προς το Γραφείο Εξωτερικής Ιεραποστολής και τις ορθόδοξες ιεραποστολές.


Η ανακοίνωση αφορά όσους έκαναν ΠΡΟΣΦΑΤΑ  δωρεά, μέσω τραπεζικού λογαριασμού, είτε στο Γραφείο Εξωτερικής Ιεραποστολής της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδας, είτε σε κάποιον Ορθόδοξο ιεραποστολικό σύλλογο, είτε σε κάποια Ορθόδοξη Ιεραποστολή.

Σας παρακαλούμε θερμά, όταν κάνετε μια κατάθεση ( οποιουδήποτε ποσού ), να επικοινωνείτε τηλεφωνικά, είτε με φαξ, είτε με το Γραφείο Εξωτερικής Ιεραποστολής της Αποστολικής Διακονίας ( αν έχετε κάνει σε αυτό τη δωρεά ), είτε με τον ορθόδοξο ιεραποστολικό σύλλογο, στου οποίου τους τραπεζικούς λογαριασμούς κάνατε δωρεά, για να δώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία ( καθώς και να αναφέρετε που θέλετε να διατεθούν τα χρήματα της δωρεάς ), ώστε να κοπεί απόδειξη και να σας αποσταλεί., γιατί οι Τράπεζες δεν μπορούν να ενημερώσουν για τη διεύθυνσή σας.

Η διαδικασία αυτή δεν είναι απαραίτητη για όσους θέλουν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, αλλά καλό θα είναι να επικοινωνούν προκειμένου να εκφράσουν την επιθυμία τους για το που θέλουν να δοθούν τα χρήματα της δωρεάς.

Σας ευχαριστούμε για τη κατανόηση και σας παρακαλούμε για ΑΜΕΣΗ τηλεφωνική επικοινωνία, αναφέροντας το ποσό, την ημερομηνία και την τράπεζα κατάθεσης, τα στοιχεία της κατοικίας σας ( για την αποστολή της απόδειξης ) και την όποια επιθυμία σας σχετικά με τη δωρεά.

Γραφείο Εξωτερικής Ιεραποστολής της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος

Επιστολές – Εμβάσματα: Περιοδικό «Πάντα τα Έθνη», Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος, Ιωάννου Γενναδίου 14, 115 21 Αθήνα,

Πληροφορίες για το περιοδικό και τις δωρεές  σας προς το Γραφείο Εξωτερικής Ιεραποστολής της Αποστολικής Διακονίας στα τηλέφωνα  : 210-7272315 , 7272316, 7272313

Για τους Ορθόδοξους ιεραποστολικούς συλλόγους και τις ορθόδοξες ιεραποστολές, μπορείτε να δείτε παρακάτω :  

https://ierapostoli.wordpress.com/enisxisi/

This entry was posted in Ελλάδα - Greece, Κύπρος - Cyprus, Πάντα τα Έθνη and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

1 Responses to Επείγουσα ανακοίνωση που αφορά τους δωρητές προς το Γραφείο Εξωτερικής Ιεραποστολής και τις ορθόδοξες ιεραποστολές.

  1. Παράθεμα: Διαβάστε ONLINE το ιεραποστολικό περιοδικό ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΘΝΗ, α’ τρίμηνο 2018. | Ορθόδοξη Ιεραποστολή -Orthodox Mission -Mission Οrthodoxe – Misión Ortodoxa – Missão Ortodoxa

Σχολιάστε