ΣΟΚ ! Σαν να έγινε καταστροφικός σεισμός και στην Ελλάδα ! Η μεγαλύτερη τραγωδία του Ελληνισμού τον 21ο αιώνα !


Μετά τον καταστροφικό σεισμό στο Νεπάλ, σε όλες τις χώρες ( και στην Ελλάδα ) υπάρχει ο φόβος ενός σεισμού, με τη μορφή του ντόμινο. Ο σεισμός στο Νεπάλ υπολογίζεται ότι έχει αφήσει πίσω του πάνω από 5000 νεκρούς και αυτό αποτελεί ένα σοκ για την διεθνή και την ελληνική κοινωνία. Αλλά την ίδια ώρα η ελληνική κοινωνία παρακολουθεί έναν άλλο «καταστροφικό σεισμό», με απάθεια και αδιαφορία…

Σα να χάθηκε μια ολόκληρη πόλη 16.000 κατοίκων στην Ελλάδα. γενοκτονία 2015

Μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα είχαμε δημοσιεύσει ένα άρθρο για το δημογραφικό της χώρας, με αφορμή την απαράδεκτη απόφαση του ΣτΕ για τις μεταγραφές τριτέκνων και Πολυτέκνων.Είχαμε επισημάνει τους τρομερούς κινδύνους για το δημογραφικό της χώρας, αφού εδώ και 5 χρόνια λαμβάνονται μέτρα οικονομικά και κοινωνικά εις βάρος των Οικογενειών με παιδιά και ειδικά σε βάρος των Τρίτεκνων και Πολύτεκνων και Υπερπολύτεκνων Οικογενειών. Δεν είχαμε φανταστεί, όμως, ότι μέσα σε 20 μέρες, το πρόβλημα θα έπαιρνε μορφή χιονοστιβάδας που απειλεί συθέμελα την Ελληνική κοινωνία και το μέλλον του Ελληνισμού και του ελληνορθόδοξου γένους.

α΄ 2015 :  Γεννήσεις : 22919    Θάνατοι : 36951         -14032  ( στοιχεία μέχρι 6 Απριλίου 2015 )

http://www.ypes.gr/el/Ministry/Actions/PlhroforiakaSystLixDim/

24 Απριλίου, 18 μέρες αργότερα :

Γεννήσεις : 27209  Θάνατοι : 43.060 , δηλαδή, περίπου -16000

Με απλά λόγια μέσα σε μόνο 18 μέρες το ισοζύγιο γεννήσεων και θανάτων αυξήθηκε κατά 2000 περίπου, τινάζοντας στον αέρα το δημογραφικό της χώρας και το μέλλον της Ελλάδας ( εθνολογικό, ασφαλιστικό κλπ )

Κάνουμε έκκληση σε όλη τη πολιτική ηγεσία της Ελλάδας να λάβει άμεσα μέτρα αναστροφής του αρνητικού κλίματος.

κ. Πρωθυπουργέ κ. Τσίπρα,

κ. Υπουργέ Οικονομικών κ. Βαρουφάκη,

κ. Υπουργέ Παιδείας κ. Μπαλτά,

κ. Υπουργέ Εθνικής Αμύνης κ. Καμμένε,

αξιότιμοι κύριοι Υπουργοί και βουλευτές.

Το μέλλον της Ελλάδας είναι στα χέρια σας.

Η Ελλάδα μετατρέπεται σε χώρα γερόντων χωρίς σωτηρία σε όλα τα επίπεδα. 

Σώστε την εδώ και τώρα, δίνοντας κίνητρα υπέρ των Οικογενειών με παιδιά και ειδικά στις Τρίτεκνες και Πολύτεκνες Οικογένειες. 

Σαν να έγινε σεισμός και στην Ελλάδα με 16.000 νεκρούς το α’ τετράμηνο του 2015 !

Υ.Γ 1  Προσοχή : Αυτό το άρθρο δεν έχει σχέση με την Ορθόδοξη Ιεραποστολή, αλλά με την οικονομική και κοινωνική κατάσταση στην Ελλάδα. Attention: This article is not related to the Orthodox Mission, but the economic and social situation in Greece.

Υ.Γ2 Η Εκκλησία της Ελλάδας που θα βρει νέους ιερείς σε 15-20 χρόνια ; Έχουν καταλάβει οι Μητροπολίτες της Ελλάδας τη κρισιμότητα της κατάστασης ; Και τι σκοπεύουν να κάνουν ; Σε λίγο δεν θα γίνονται στις εκκλησιές μας γάμοι και βαπτίσεις,αλλά μόνο κηδείες και μνημόσυνα. Υπάρχουν, άραγε, σήμερα νέοι «Παπαφλέσσες και Αθανάσιοι Διάκοι» ;

Μεγάλη Παρασκευή για τον Χριστό και την Ελλάδα. Το ΣτΕ και 115 Πανεπιστημιακοί δίνουν τη χαριστική βολή στο δημογραφικό της χώρας !

Σοκ ! Η «λευκή γενοκτονία» των Ελλήνων συνεχίστηκε και το 2014 ! -21.000 το ισοζύγιο θανάτων- γεννήσεων για τρίτη συνεχόμενη χρονιά !

ΣΟΚ ! Δεν θα πιστέψετε πόσος θα είναι ο πληθυσμός της Ελλάδας το 2080 !

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to ΣΟΚ ! Σαν να έγινε καταστροφικός σεισμός και στην Ελλάδα ! Η μεγαλύτερη τραγωδία του Ελληνισμού τον 21ο αιώνα !

  1. Παράθεμα: Η καταστροφή/χρεοκοπία της Ελλάδας έχει ήδη έρθει και δεν είναι οικονομική! Πλήρης ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ από τους πνευματικούς μας ταγούς ! | Ορθόδοξη Ι

  2. Παράθεμα: Το τέλος της Ελλάδας και του Ελληνισμού πλησιάζει. Οι αριθμοί αμείλικτοι, οι υπεύθυνοι το «γλεντάνε» ! | Ορθόδοξη Ιεραποστολή -Orthodox Mission -Mission

Σχολιάστε