Μεγάλη Παρασκευή για τον Χριστό και την Ελλάδα. Το ΣτΕ και 115 Πανεπιστημιακοί δίνουν τη χαριστική βολή στο δημογραφικό της χώρας !


Η χαριστική βολή στο δημογραφικό της Ελλάδας δόθηκε, Μεγαλοβδόμαδα, από το Συμβούλιο της Επικρατείας και από 115 Πανεπιστημιακούς που αποφάσισαν να ολοκληρώσουν το έργο των πολιτικο- οικονομικών μέτρων που λήφθησαν από το 2010 και μετά σε βάρος των Οικογενειών με παιδιά και ειδικότερα των Τρίτεκνων, Πολύτεκνων και Υπερπολύτεκνων οικογενειών. Ειδικότερα το Σύνταγμα της Ελλάδας προβλέπει ειδική μέριμνα και κίνητρα για τις Πολύτεκνες Οικογένειες, αλλά ούτε αυτό ελήφθη υπόψη από το ΣτΕ για το θέμα των μεταγραφών, τη στιγμή που οι γεννήσεις στην Ελλάδα καταρρέουν για 5η συνεχόμενη χρονιά και η χώρα βρίσκεται μπροστά σε μια πρωτοφανή οικονομική και δημογραφική κρίση !

Από την άλλη το ΣτΕ δεν έλαβε υπόψη του πολλές παραμέτρους στο ζήτημα των Πανελλαδικών εξετάσεων και των μεταγραφών των φοιτητών. Και γενικά η ανώτερη αστική τάξη της Ελλάδας, χωρίς να την έχει αγγίξει σε μεγάλο βαθμό η οικονομική κρίση, λόγω υψηλών μισθών, επιδομάτων και πρόσθετων παροχών, αγνοεί το μέλλον της Ελλάδας και του Ελληνικού Έθνους.

Παρακάτω παραθέτουμε την πορεία των γεννήσεων και το ισοζύγιο με τους θανάτους, το πρώτο που έπρεπε να λάβει υπόψη του το ΣτΕ στην έκδοση της απόφασής του για τις μεταγραφές που ουσιαστικά αποτελεί τη χαριστική βολή στις τρίτεκνες, πολύτεκνες και υπερπολύτεκνες οικογένειες και τα παιδιά τους, που εδώ και 5 χρόνια υφίστανται οικονομική επιδρομή, ανελέητη και απάνθρωπη, και φορολογική επιδρομή, από την πολιτικο-0ικονομική ηγεσία της Ελλάδας, σε σημείο που αναρωτιέται κανείς αν όλοι αυτοί είναι Χριστιανοί και γιορτάζουν τη Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα και κοινωνούν τα Άχραντα Μυστήρια, χωρίς φόβο και χωρίς τύψεις και ενοχές για το «έγκλημα» σε βάρος του Ελληνισμού.

2008 : Γεννήσεις 118.302   Θάνατοι : 107.979        + 10.323

2009 :  Γεννήσεις 117.933  Θάνατοι : 108.316          + 9617

2010 :  Γεννήσεις : 114.766  Θάνατοι : 109.084       + 5682

2011 :   Γεννήσεις : 106.777   Θάνατοι : 110.729.     – 3952

2012 :  Γεννήσεις : 100.371  Θάνατοι :  116.670        – 16299

2013:  Γεννήσεις :  94.134    Θάνατοι :   111.794        – 17660

2014: Γεννήσεις : 93.280   Θάνατοι :  114.086         –  20806

α΄ 2015 :  Γεννήσεις : 22919    Θάνατοι : 36951         -14032  ( στοιχεία μέχρι 6 Απριλίου 2015 )

Κι αυτά τα στοιχεία χωρίς να συμπεριλαμβάνονται τα νέα ζευγάρια/ οι οικογενειάρχες που μετανάστευσαν μαζί με τα παιδιά τους στο εξωτερικό, άρα έχουμε ακόμα μεγαλύτερη μείωση του πληθυσμού στις νεώτερες ηλικίες μέχρι και τα 35 έτη.

Ουσιαστικά η Ελλάδα μετατρέπεται σε χώρα γερόντων, πράγμα που αποτελεί «βόμβα» στα θεμέλια του ασφαλιστικού ζητήματος. Και αυτό, δυστυχώς, μεγάλη μερίδα της ανώτερης αστικής τάξης ( πολιτικοί, επιχειρηματίες, δικαστικοί και Πανεπιστημιακοί ) αδυνατούν ή δεν θέλουν να το καταλάβουν, κοιτάζοντας τα δικά τους προσωπικά ή «συντεχνιακά» συμφέροντα.

Το ΣτΕ πιστεύει ότι οι Υπερπολύτεκνες και Πολύτεκνες και Τρίτεκνες οικογένειες μπορούν να σπουδάσουν τα παιδιά τους σε άλλη πόλη ; Με ποια λογική ; 

– Έχει εξασφαλίσει το Κράτος ικανό αριθμό δωματίων σε Εστίες και τη διατροφή και επιπλέον επιδόματα για σπουδές για τα παιδιά των Πολυμελών Οικογενειών σε όλες τις πόλεις ; 

– Έχει ο μέσος Πολύτεκνος και Τρίτεκνος τη δυνατότητα να σπουδάζει τα παιδιά του, την εποχή της οικονομικής κρίσης, όταν έχει υποστεί μεγάλη μείωση στο μισθό ( ή στη σύνταξή ) του ή είναι άνεργος ή έχει χάσει τον/την σύζυγό του, όταν έχει χάσει τα δώρα Χριστουγέννων, Πάσχα, επιδόματα αδείας, όταν έχει χάσει το αφορολόγητο για τα παιδιά και τις φοροαπαλλαγές, όταν έχει να πληρώσει βαρύτατους φόρους ΕΕΤΗΔΕ και ΕΝΦΙΑ, όταν δυσκολεύεται να αγοράσει πετρέλαιο θέρμανσης, και να καλύψει φαγητό και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για 5, 6, 7, 8 και παραπάνω άτομα ;

Το ΣτΕ και οι 115 Πανεπιστημιακοί κάνουν ένα τεράστιο λάθος. Οι Πανελλήνιες εξετάσεις δεν γίνονται επί ίσοις όροις. Αν μερίδα των ανώτερων Δικαστικών και Πανεπιστημιακών και πολιτικών και επιχειρηματιών έχει υψηλά εισοδήματα ( ενδεικτικά για τους δικαστικούς αναφέρει το Πρώτο Θέμα ) και μπορούν  να στέλνουν  τα παιδιά τους σε ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ από το Γυμνάσιο, να τους εξασφαλίζουν φροντιστήρια σε ολιγομελή τμήματα ή  ιδιαίτερα μαθήματα ( ατομικά ή σε γκρουπάκια ) από την Α’ Λυκείου σε όλα τα μαθήματα, αυτά τα παιδιά με τόση ενίσχυση ενδοσχολική ή εξωσχολική συναγωνίζονται επί ίσοις όροις με τα παιδιά των δημοσίων σχολείων της Δραπετσώνας και της Σταυρούπολης και μάλιστα των Πολύτεκνων Οικογενειών ; Πως  μπορούν να συναγωνίζονται επί ίσοις όροις, όταν  τα παιδιά  της πλειοψηφίας των Πολυμελών Οικογενειών πηγαίνουν σε  φροντιστήριο ( ζητώντας εκπτώσεις και διευκολύνσεις και δόσεις ) μόνο  στη Γ’ ή και στη Β’ Λυκείου ;

Να το πούμε ξεκάθαρα :  Η ανώτερη αστική τάξη φαίνεται ότι δεν έχει σκοπό να συμμετάσχει στο οικονομικό δράμα και στα οικονομικά και κοινωνικά βάρη της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα. Θέλει τις «καλές σχολές» μόνο για τα δικά της παιδιά και αποκλείει τα παιδιά των μεσαίων και κατώτερων κοινωνικών στρωμάτων από τη πρόσβαση στη Ανώτερη Παιδεία. Αφού δεν θα έχουν την οικονομική δυνατότητα οι γονείς να σπουδάζουν τα παιδιά τους ( αφού δεν έχουν τις υψηλές αποδοχές Ανώτερων Δικαστικών και Πανεπιστημιακών για να τα σπουδάσουν σε άλλη πόλη )θα περιορίζονται σε σχολές χαμηλόβαθμες, εκτός των ενδιαφερόντων τους, για να γίνουν οι «αυριανοί υπηρέτες» των παιδιών της ανώτερης αστικής, προνομιούχας τάξης ! 

Επιπλέον, για τις μεταγραφές ( αλλά και για τα δωμάτια στις φοιτητικές/σπουδαστικές εστίες ) θα έχουν προτεραιότητα εκείνοι που μπορούν να ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ και ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ τα υψηλά εισοδήματά τους ( και όλοι γνωρίζουν ποιες κατηγορίες επαγγελματιών εδώ και δεκαετίες αποκρύπτουν εισοδήματα και φοροδιαφεύγουν ) και οι οικογένειες με 1 ή 2 μισθωτούς εργαζομένους ( στο δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα )  θα θεωρούνται ότι έχουν «υψηλά εισοδήματα» και δεν θα μπορούν να πάρουν τα παιδιά τους μεταγραφή ή να βρουν θέση στις Εστίες !

Αλλά το κυριότερο κακό δεν είναι αυτό. Με την απόφαση του ΣτΕ δίνεται το μήνυμα στον Ελληνικό λαό ότι δεν πρέπει να γεννά πολλά παιδιά, γιατί θα υποφέρουν και οικονομικά και δεν θα έχουν στον ήλιο μοίρα για τις σπουδές τους ! Το ΣτΕ και οι 115 Πανεπιστημιακοί επιφέρουν τρομερή, ανεπανόρθωτη βλάβη στο δημογραφικό της Ελλάδας και στο μέλλον του Ελληνισμού. 

Σήμερα είναι Μεγάλη Παρασκευή !

Σήμερα είναι Αποκαθήλωση και ο Επιτάφιος του Ιησού Χριστού !

Σήμερα μέσα στο τάφο, μαζί με τον Χριστό, έχει μπει για τα καλά και η Ελλάδα και το Ελληνικό Έθνος !  Η απόφαση του ΣτΕ και η προσφυγή των 115 Πανεπιστημιακών είναι η χαριστική βολή στα παιδιά των μεσαίων και των κατώτερων κοινωνικών στρωμάτων και το τέλος των Πολύτεκνων κα Υπερπολύτεκνων Οικογενειών  και του δημογραφικού της Ελλάδας !

Σήμερα είναι μέρα πένθους για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία !

Σήμερα είναι άλλη μια μέρα που οδηγεί προς τον αφανισμό και τη «λευκή γενοκτονία» το Ελληνικό Έθνος, με τις αποφάσεις μερίδας της ανώτερης αστικής τάξης !

Σήμερα υπάρχουν πολλοί «Ιούδες» που για «30 αργύρια» «προδίδουν» την Ελλάδα, τον Ελληνισμό, το μέλλον του Ελληνικού Έθνους, που είναι τα νέα παιδιά ! Εκείνος ( ο Ιούδας )  είχε και «φιλότιμο» και «απελθών απήγξατο» … Τώρα εκείνοι που αυτοκτονούν, άμεσα ή έμμεσα, είναι τα θύματα και όχι οι θύτες !!!

Όλοι αυτοί που, άμεσα ή έμμεσα, ευθύνονται για τη δημογραφική παρακμή και τον αφανισμό του Ελληνισμού, σήμερα άραγε και αύριο τι θα κάνουν ; Θα  τρέξουν υποκριτικά στις εκκλησίες για επίδειξη ;

Την ώρα που  ο Ιησούς Χριστός και η Ορθόδοξη Εκκλησία και το Άγιο Όρος προσκαλούν να κάνουν οι άνθρωποι πολλά παιδιά, η Ελληνική Πολιτεία και τα όργανά της αποτρέπουν τις οικογένειες από το να κάνουν παιδιά , με διάφορες οικονομικές και δικαστικές αποφάσεις !!!

Πως όλοι αυτοί θα πάνε να προσκυνήσουν τον Εσταυρωμένο, τον Επιτάφιο, τον Αναστάντα Ιησού Χριστό ; Με ποια συνείδηση ; Χωρίς τύψεις και ενοχές  ; Έχουν ήσυχη τη συνείδησή τους, όταν υποβοηθούν στον αφανισμό του Ελληνικού Έθνους και του μέλλοντος της Ορθόδοξης Εκκλησίας ; Έχουν ήσυχη τη συνείδησή τους όταν βυθίζουν στη πίκρα και στην απόγνωση τις ήδη βασανισμένες και ταλαιπωρημένες πολυμελείς οικογένειες και τα παιδιά τους  ; 

Αλλά μεγάλη μερίδα της ανώτερης αστικής τάξης της Ελλάδας θα κάνει το καθήκον της… Θα ανάψει κάνα κεράκι, θα δώσει κάτι από τα ψίχουλα της σε φιλανθρωπικούς σκοπούς και θα έχει ήρεμη τη συνείδησή της ότι έκανε την «ελεημοσύνη» της !!!  Δυστυχώς, είναι φανερό ότι μεγάλη μερίδα της ανώτερης αστικής τάξης δεν προσκυνά, δεν λατρεύει «Ιησού Χριστόν και τούτον Εσταυρωμένον και Αναστημένον», αλλά «προσκυνά θεούς αλλοτρίους» και κυρίως τον «μαμωνά» και το προσωπικό/συντεχνιακό της συμφέρον !

Η Εκκλησία ( Επίσκοποι και Άγιο Όρος ), άραγε, θα πάρει θέση για τις συνεχιζόμενες επιθέσεις σε βάρος των Οικογενειών με  παιδιά και ειδικά με πολλά παιδιά ( οι περισσότερες ιερατικές οικογένειες είναι πολυμελείς ) ; Θα ανέχεται, σιωπηλά, και θα δέχεται σε «Κοινωνία»  ανθρώπους που βλάπτουν ( άμεσα ή έμμεσα ) το ποίμνιό της ; 

Αλλά οι Ορθόδοξες Χριστιανικές Οικογένειες δεν απελπίζονται. Στρέφουν το βλέμμα και την προσευχή τους στον Αναστάντα Κύριο, που είναι η ελπίδα του κόσμου. Εκείνος θα τους συντρέξει και θα τους βοηθήσει από τις άδικες επιθέσεις ( εντός και εκτός Ελλάδας )  προς αυτούς και προς τα παιδιά τους ! Μετά τη Σταύρωση, θα έρθει και η Ανάσταση !

Υ.Γ  Προσοχή : Αυτό το άρθρο δεν έχει σχέση με την Ορθόδοξη Ιεραποστολή, αλλά με την οικονομική και κοινωνική κατάσταση στην Ελλάδα.

Σοκ ! Η «λευκή γενοκτονία» των Ελλήνων συνεχίστηκε και το 2014 ! -21.000 το ισοζύγιο θανάτων- γεννήσεων για τρίτη συνεχόμενη χρονιά !

Το σχέδιο εξαφάνισης του Ελληνικού Έθνους με στοιχεία : Η πορεία γεννήσεων- θανάτων από το 2008 μέχρι το 2011 !

ΣΟΚ ! Δεν θα πιστέψετε πόσος θα είναι ο πληθυσμός της Ελλάδας το 2080 !

This entry was posted in Ελλάδα - Greece, Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Μεγάλη Παρασκευή για τον Χριστό και την Ελλάδα. Το ΣτΕ και 115 Πανεπιστημιακοί δίνουν τη χαριστική βολή στο δημογραφικό της χώρας !

  1. Παράθεμα: ΣΟΚ ! Σαν να έγινε καταστροφικός σεισμός και στην Ελλάδα ! Η μεγαλύτερη τραγωδία του Ελληνισμού τον 21ο αιώνα ! | Ορθόδοξη Ιεραποστολή -Orthodox Miss

  2. Παράθεμα: Η καταστροφή/χρεοκοπία της Ελλάδας έχει ήδη έρθει και δεν είναι οικονομική! Πλήρης ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ από τους πνευματικούς μας ταγούς ! | Ορθόδοξη Ι

  3. Παράθεμα: Το μεγαλύτερο έγκλημα στην Ελλάδα συνεχίζεται ! Απίστευτη αδιαφορία από Πολιτεία και Δικαιοσύνη ! | Ορθόδοξη Ιεραποστολή -Orthodox Mission -Mission Οrtho

  4. Παράθεμα: Εθνική τραγωδία σε εξέλιξη … Τραγική η αδράνεια Πολιτείας, Δικαιοσύνης και επίσημης Εκκλησίας ! | Ορθόδοξη Ιεραποστολή -Orthodox Mission -Mission Οrth

  5. Παράθεμα: Το τέλος της Ελλάδας και του Ελληνισμού πλησιάζει. Οι αριθμοί αμείλικτοι, οι υπεύθυνοι το «γλεντάνε» ! | Ορθόδοξη Ιεραποστολή -Orthodox Mission -Mission

  6. Παράθεμα: Τι ψηφίζω στις εκλογές στις 20 Σεπτέμβρη ; Η πολιτική παράταξη ΚΟΙΝΩΝΙΑ είναι μια λύση για τους Χριστιανούς, τους Πολύτεκνους, τους αναποφάσ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s