«Κορόιδο Έλληνα»: μια είδηση που θα συγκλονίσει την ελληνική κοινωνία και τον στρατό!


Όπως σας είχαμε προαναγγείλλει, φωτίζουμε σήμερα μια πτυχή της Ελληνικής κοινωνίας, που σε πολλούς θα προκαλέσει σοκ : οι «αντιρρησίες συνείδησης», που είναι μέλη μιας αμερικάνικης πολυεθνικής εκδοτικής εταιρίας,της Σκοπιάς Α.Ε. Ας δούμε όμως την είδηση,όπως την κατέγραψε η εφημερίδα Έθνος στο χθεσινό της φύλλο , που εδώ και 2 χρόνια έχει αναλάβει ( άγνωστο για ποιους λόγους ) να προβάλλει και να διαφημίσει, με υμνητικά άρθρα, αυτήν την ολοκληρωτική θρησκευτική σέκτα, που επιβάλλει στα μέλη της ομοιόμορφη ενδυμασία, ομοιόμορφη συμπεριφορά και ανήκει στις σέκτες που αναφέρονται ως «control mind»  αιρέσεις :

«Το ζήτημα της κοινωνικής υπηρεσίας, αντί της στράτευσης, είναι ένα θέμα που απασχολεί πολλά χρόνια τους Μάρτυρες του Ιεχωβά.

Από το 1998 και μετά έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν κοινωνική εργασία αντί της κατάταξης στον στρατό. Ο χρόνος υπηρεσίας φτάνει πια τους 17 μήνες.

Ο 21χρονος Ανδρέας Δεληγιάννης καταθέτει την εμπειρία του από την εναλλακτική μορφή στράτευσης μιλώντας στο «Εθνος»: «Υπηρετώ στην Εισαγγελία Πρωτοδικών στη Νεάπολη Λασιθίου», λέει. «Την υπηρεσία αυτήν τη βλέπω ως μια μορφή κοινωνικής προσφοράς. Κάθε πρωί προσέρχομαι στην υπηρεσία στις 8.30 και φεύγω στις 14.30. Βοηθάω στη γραμματεία, αλλά και όπου αλλού υπάρχουν ανάγκες».

Οπως διευκρινίζει ο κ. Βασίλης Δεδότσης, θρησκευτικός λειτουργός, το μεγαλύτερο μέρος των Μαρτύρων του Ιεχωβά την περίοδο της κοινωνικής εργασίας κατευθύνεται κατά κύριο λόγο σε υπηρεσίες όπως τα ΕΛ.ΤΑ., ενώ το τελευταίο διάστημα, με νομοθετική ρύθμιση, η τοποθέτηση κάθε «νεοσύλλεκτου» περιορίζεται σε ακτίνα μέχρι 300 χλμ. από τον τόπο της μόνιμης κατοικίας του. Μετάθεση μπορεί να ζητήσει κανείς αφού έχει συμπληρώσει 10 μήνες κοινωνικής εργασίας.»

 

Όμως το άρθρο δεν είναι απόλυτα σωστό, αφού σύμφωνα με την εφημερίδα Καθημερινή η θητεία των «αντιρρησιών συνείδησης» πέφτει στους 15 μήνες ( http://portal.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathbreak_1_14/04/2010_332860 ), μόλις 3 μήνες πάνω από τη θητεία των άλλων Ελλήνων, σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης.

 

Μάλιστα, κύριοι,αυτό θεωρείται ισονομία στην ΜΠΑΝΑΝΙΑ, στην ΑΠΟΙΚΙΑ που λέγεται ( ακόμα ) Ελλάδα :

– Τα περισσότερα παιδιά των Ελλήνων να παραμένουν για ολόκληρα 24ωρα στα στρατόπεδα, κάνοντας βαριές εργασίες και σκοπιές και ασκήσεις, μέσα σε κάθε είδους καιρικές συνθήκες, ενώ τα παιδιά της Σκοπιάς υφίστανται το βάρος να πηγαίνουν σε δημόσια υπηρεσία από τις 8:30 μέχρι τις 14:30, προφυλαγμένα από τη ζέστη και το κρύο!

Τα περισσότερα παιδιά των Ελλήνων πηγαίνουν ακόμα και 1000 χιλιόμετρα μακριά από τα σπίτια τους, τα παιδιά,όμως, της Σκοπιάς μόνο 300 χιλ. γιατί μπορεί να πάθουν … κατάθλιψη!

– Την ώρα που τα περισσότερα παιδιά των Ελλήνων χάνουν επαγγελματικές ευκαιρίες υπηρετώντας τη «μαμά πατρίδα», τα παιδιά της Σκοπιάς «υπηρετούν» σε δημόσιες υπηρεσίες. Από πέρσι ρωτήσαμε τους υπευθύνους, εάν αυτό θεωρείται ως προϋπηρεσία και μοριοδοτείται για πρόσληψη σε αυτούς τους φορείς ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ καμία επίσημη απάντηση,ούτε κανένας ενδιαφέρθηκε να ρωτήσει τα Υπουργεία, τα ΕΛΤΑ ή όποιον άλλο φορέα δέχεται τα μοσχοαναθρεμμένα και προνομιούχα παιδιά της Σκοπιάς.

Καμαρώστε, Έλληνες, το Ελληνικό κράτος πως σέβεται τους πολίτες του :

– Πως θα νοιώσουν σήμερα τα στρατευμένα παιδιά της Ελλάδος, όταν διαβάσουν αυτή την είδηση ;

– Πως θα νοιώσουν σήμερα όλοι όσοι υπηρέτησαν στον Ελληνικό στρατό, κάτω από αντίξοες συνθήκες ;

– Πως θα νοιώσουν σήμερα όσοι έχασαν τα παιδιά τους, όταν υπηρετούσαν τη στρατιωτική τους θητεία ; Πως θα νοιώσουν σήμερα τα ορφανά παιδιά και οι χήρες εκείνων που χάθηκαν εν ώρα υπηρεσίας στα βουνά και στις θάλασσες της Ελλάδας ;

-Πως θα νοιώσουν σήμερα όσοι είναι στρατιωτικοί και κάθε μέρα παίζουν κορώνα  γράμματα τη ζωή τους για να υπηρετούν την ελευθερία αυτού του τόπου ; Και μάλιστα όταν υφίστανται τόσες μετακινήσεις σε όλη τους τη θητεία, όταν υφίστανται μειώσεις μισθών και συντάξεων και κανένας δεν φαίνεται να εκτιμά τη προσφορά τους στην διασφάλιση της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ της Ελλάδας ;

– Τι θα κάνει αύριο το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, εάν από αύριο χιλιάδες Ορθόδοξοι Χριστιανοί νέοι αρχίσουν να δηλώνουν «αντιρρησίες συνείδησης» ; Πως θα πείσω το παιδί μου να πάει στον Έβρο ή στα Δωδεκάνησα, όταν θα θελήσει να δηλώσει «ορθόδοξος αντιρρησίας συνείδησης» και να κάθεται ένα 7ωρο στα ΕΛΤΑ της γειτονιάς του ή σε κάποιο νησί, κάνοντας 10μηνες διακοπές ;

Ξέρω ότι σχεδόν κανένας δεν θα αντιδράσει, κανένας δεν θα νοιώσει θιγμένος – ή έστω λίγοι είναι εκείνοι που θα καταλάβουν το ΜΕΓΕΘΟΣ της ΚΟΡΟΙΔΙΑΣ, που γίνεται επειδή υπάρχουν πιέσεις από τις γνωστές τηλεκατευθυνόμενες «οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων», οι οποίες ΠΟΤΕ δεν ενδιαφέρθηκαν για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των ΠΡΩΗΝ μελών ολοκληρωτικών θρησκευτικών μορφωμάτων, όπως είναι η εταιρία Σκοπιά !

Για όσους δεν ξέρουν,  η εταιρία Σκοπιά και τα δικαιώματα των αμισθί ισοβίων πλασιέ της προστατεύονται από μια ελληνοαμερικανική συνθήκη ΕΜΠΟΡΙΟΥ του 1952 !!!

Με βάση αυτή τη συμφωνία η εταιρία Σκοπιά ανάγκασε το Υπουργείο Παιδείας να πλαστογραφήσει και να αλλοιώσει ( χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των συγγραφέων ) το βιβλίο Θρησκευτικών της Α’ Λυκείου και να προσαρμόσει το οικείο κεφάλαιο στα δικά της δεδομένα, αποκρύβοντας τις ψευτοπροφητείες της και την ολοκληρωτική της δομή. Παρόλο, λοιπόν, που τα νεαρά μέλη της δεν παραμένουν στο μάθημα των Θρησκευτικών ( και άρα δεν τους αφορά το μάθημα και το βιβλίο ) , η εταιρία Σκοπιά ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕ το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ( για μια ακόμα φορά ) για να μην μαθαίνουν ούτε τα παιδιά μας, τα παιδιά των Ορθοδόξων Χριστιανών, την ΑΛΗΘΕΙΑ για την εταιρία Σκοπιά !

Ξέρω ότι και πάλι σχεδόν κανείς δεν θα νοιώσει θιγμένος, και η εταιρία Σκοπιά με τη βοήθεια «στρατευμένων» διεθνών οργανισμών, δικηγόρων, δημοσιογράφων και εκδοτών, θα συνεχίσει τη προσπάθεια ΣΤΡΑΛΟΓΗΣΗΣ νέων μελών- ισόβιων, αμισθί πλασιέ των εκδόσεων της.

Στον καθαρά θρησκευτικό τομέα, επισημαίνω προς την Εκκλησία της Ελλάδος, την Εκκλησία της Κρήτης και τις Μητροπόλεις των Δωδεκανήσων τα εξής :

1) Πολλοί Ορθόδοξοι Έλληνες βρίσκουν μέσα στα γραμματοκιβώτια τους διαφημιστικά φυλλάδια της Σκοπιάς ή σημειώματα με κινητά τηλέφωνα που τους καλούν σε «μελέτη Γραφής»  από μέλη της Σκοπιάς . Ρωτάμε :  συνδέεται αυτό με την «θητεία» μαρτύρων Ιεχωβά στα ΕΛΤΑ ; Μήπως μαζί με το μοίρασμα της αλληλογραφίας, κάνουν και έργο προσηλυτισμού ; Μήπως το πρωί μοιράζουν φυλλάδια και μετά τις 14.30 τρέχουν να κηρύξουν το ευαγγέλιο της Σκοπιάς στους ανενημέρωτους Ορθόδοξους Χριστιανούς ;

2) Σε άρθρο του, Ορθόδοξο Χριστιανό περιοδικό κατήγγειλε ότι οι αναγνώστες του έβρισκαν μέσα φυλλάδια της Σκοπιάς και αναγκάστηκε να κλείνει τα έντυπα που εκδίδει μέσα σε πλαστικό. Ενδιαφέρθηκε κανείς γι’ αυτή τη ωμή παραβίαση αλληλογραφίας  ; Μήπως αυτό συνδέεται με την «θητεία» των μαρτύρων της Σκοπιάς στα ΕΛΤΑ ; Φαίνεται ότι τα μέλη της Σκοπιάς δεν έχουν μάθει να ΣΕΒΟΝΤΑΙ -τελικά-  τα δικαιώματα των άλλων, που δεν επιθυμούμε ούτε να παραβιάζουν το οικογενειακό μας  άσυλο, ούτε  να δεχόμαστε  τα έντυπα ή φυλλάδια τους !!!

3) Ένα ερώτημα που θα μένει αναπάντητο είναι το εάν τα μέλη της Σκοπιάς υποχρεώνονται από τη εταιρία να κάνουν προσηλυτισμό ( και τον κάνουν ) και στις δημοσίες υπηρεσίες που-  και καλά-  υπηρετούν την εναλλακτική τους θητεία.

Το άρθρο αυτό αφιερώνεται σε όλους τους Έλληνες ( που ήταν φιλειρηνικοί, που ήταν ειρηνιστές ) και έπεσαν στα πεδία των μαχών εδώ και  3 χιλιετίες , για να μας χαρίσουν την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μας.

Αφιερώνεται στους ανθρώπους της Αεροπορίας και του Ναυτικού που έπεσαν υπέρ πατρίδας και έκαναν τάφο τους το Αιγαίο και τις άλλες θάλασσες, για να μπορούν τα μέλη της Σκοπιάς να κάνουν «θητεία» κολλώντας … γραμματόσημα !

Αφιερώνεται στους ανθρώπους του Ελληνικού Στρατού που άφησαν τα κόκκαλα τους, τα χέρια ή τα πόδια τους στα βουνά της Ηπείρου και της Βορείου Ηπείρου, στα βουνά της Μακεδονίας, και σε κάθε γωνιά της γης, για να μπορούν τα μέλη της Σκοπιάς να αυτοπαρουσιάζονται ως … «ειρηνόφιλοι» και να κάνουν εξαντλητικά ωράρια ( 7ωρο ) με αιρκοντίσιον και καλοριφέρ !! !

Εκεί μας ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ,αυτοί που κατάντησαν …

Αυτοί που σήμερα ταπεινώνουν τους Έλληνες με την ιδιότυπη διεθνή οικονομική υποτέλεια :

Μισθοί και συντάξεις πείνας για όλους μας που υπηρετήσαμε μήνες ολόκληρους την Ελλάδα στο στράτευμα

Ανεργία και ελεύθερες απολύσεις και σύνταξη στα 70, για όλους μας που καλούμαστε να εξαγοράσουμε τη στρατιωτική θητεία για να βγούμε κάποτε στη σύνταξη.

Κατάργηση όλων των δικαιωμάτων των Πολυτέκνων και οικονομική τους εξόντωση, γιατί … παρέχουν παιδιά για τον Ελληνικό στρατό και όχι πλασιέ για τις αμερικάνικες πολυεθνικές !

Ιδού πως μας σέβεται το Ελληνικό Κράτος ! Οι Έλληνες είμαστε, πλέον,πολίτες β΄ κατηγορίας, πάρτε το χαμπάρι.

Στα πλαίσια αυτά  προτείνουμε :

α) Να ανακηρυχθεί και επίσημα η Ελλάδα η 53 πολιτεία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής! Έτσι δεν θα χρειάζονται οι αμερικάνικες εταιρίες τύπου Σκοπιάς να τρέχουν σε Υπουργούς ή Βουλευτές…Έτσι κι αλλιώς εθνική ανεξαρτηρία και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ δεν υπάρχουν ΠΙΑ στην Ελλάδα.

β) Εάν δεν μπορεί να γίνει αυτό να γίνει η Ελλάδα Ανώνυμη εταιρία με έδρα την Αμερική ( όπως η εταιρία Σκοπιά ) μήπως και γίνουν σεβαστά τα όποια δικαιώματά της!

γ)Η μόνη λύση για την επιβίωση του Οικουμενικού Πατριαρχείου είναι να μετατραπεί σε αμερικάνικη εταιρία ( όπως είναι η Σκοπιά και άλλες ) για να μπορέσει να επιλύσει τα δικαιώματά του!

Υ.Γ1. Σε επόμενο άρθρο θα αποκαλύψουμε γιατί η εταιρία Σκοπιά δεν θέλει τη στρατιωτική θητεία ή κάθε άλλη εργασία και χόμπι, που αφαιρεί χρόνο από τους αμισθί -ισόβιους πλασιέ της στο μοίρασμα των εντύπων της…

ΥΓ2. Δεν ακούω όσους ζητούν την καταγραφή και τη φορολόγηση της εκκλησιαστικής περιουσίας να ζητούν ΚΑΙ την καταγραφή και φορολόγηση της ακίνητης περιουσίας της Σκοπιάς. Επιπλέον, επειδή η έδρα της εταιρίας είναι στην Αμερική , δεν τους ακούω να ζητούν τον έλεγχο των οικονομικών της, καθώς και τον έλεγχο εκροής συναλλάγματος στο εξωτερικό από το παράρτημα της Σκοπιά στην  Ελλάδα…

Υ.Γ3 Κυκλοφορεί μια φήμη για όσους «χρηματίζονται» από τη Σκοπιά για να μπορεί να προωθεί ανεμπόδιστα το έργο της. Αυτή τη φήμη ( που δεν την ενστερνιζόμαστε )θα την αποκαλύψουμε αργότερα.

Θρησκευτική αίρεση καλεί τα νεαρά μέλη της να εγκαταλείψουν ή να μην πάνε Πανεπιστήμιο !

Πρωτοφανής ΚΟΡΟΪΔΙΑ των “μαρτύρων Ιεχωβά” από την εταιρία Σκοπιά. Αλλάζει το βασικό τους δόγμα μέσα στο 2010,ενώ “κλωνοποιούνται” κάθε χρόνο εκατοντάδες νέοι “άγιοι”!

Σύγχρονοι ΣΚΛΑΒΟΙ στη πόρτα μας ( ισόβιοι, αμισθί πλασιέ και ισόβιοι χορηγοί -χρήματα, σπίτια, οικόπεδα, ομόλογα -μιας αμερικανικής εταιρίας ). Ποιοι ; Γιατί ;

This entry was posted in Ελλάδα - Greece and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to «Κορόιδο Έλληνα»: μια είδηση που θα συγκλονίσει την ελληνική κοινωνία και τον στρατό!

 1. Ο/Η petros λέει:

  Αν θυμάμαι καλά και πέρσι το Έθνος έδωσε βήμα στους μάρτυρες του Ιεχωβά. Μήπως πρέπει να προτείνουμε να μην αγοράζουν οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί αυτή την εφημερίδα ;

  Γιατί οι Μητροπόλεις σιωπούν και δεν θέτουν το ερώτημα στο Υπουργείο Άμυνας ; Γιατί σιωπούν τα πολιτικά κόμματα ; Γιατί βάζουν τους μάρτυρες Ιεχωβά μέσα σε δημόσιες υπηρεσίες και έρχονται σε επαφή με κόσμο, τον οποίο γνωρίζουν και μετά προσπαθούν να τον προσηλυτίσουν, εκμεταλλευτόμενοι τη θέση τους πχ στα ΕΛΤΑ;

 2. Ο/Η Aνιχνευτης λέει:

  O πρώην αξιωματούχος των μαρτύρων του Ιεχωβά Γ. X. σε μια συνέντευξη του στην ανταποκρίτρια του έθνους , εκείνη την εποχή , και του ελευθερου τύπου μετέπειτα Nτ. Eξαρχου είπε : Όταν εισέρχονται στην οργάνωση των μαρτύρων του Ιεχωβά οι νεοεισερχόμενοι , δ ε ξέρουν , δ ι ο τ ι δ ε τ ο υ ς το είπαν , ότι εισέρχονται σε μια οργάνωση η οποία δ ε πρόκειται ν’ α ν ε χ θ ε ι τη π α ρ α μ ι κ ρ η δ ι α φ ω ν ι α αν προκύψει στη συνέχεια . Ο πρώην αξιωματούχος με τη συνέντευξη του ε π ι β ε β α ι ω ν ε ι A π ο λ υ τ α άρθρο το οποίο δημοσιεύτηκε σε συγγραφική εργασία των μαρτύρων του Ιεχωβά με τίτλο διαγγελεις βασιλείας : η οργάνωση του Ιεχωβά δ ε ν είναι κατ’ ο υ δ ε ν α τρόπο δημοκρατική . Ο Ιεχωβά είναι υπέρτατος και η οργάνωση του είναι α υ σ τ η ρ α Θ ε ο κ ρ α τ ι κ η .

 3. Ο/Η Aνιχνευτης λέει:

  Ο ίδιος πρώην αξιωματούχος είπε στην ίδια ανταποκρίτρια ότι οι ι θ υ ν ο ν τ ε ς των μαρτύρων ε γ κ α τ ε σ τ η σ α ν στα υ π ο γ ε ι α του συγκροτήματος στη Κηφισίας 7 7 – ήδη έφυγαν από εκεί – τ ε ρ α σ τ ι ο μ η χ α ν ι σ μ ο , α γ ν ω σ τ η ς ε μ β ε λ ε ι α ς , π α γ ι δ ε υ σ η ς – υ π ο κ λ ο π η ς των τ η λ ε φ ω ν ι κ ω ν σ υ ν ο μ ι λ ι ω ν , δραστηριότητα α π ο λ υ τ α π α ρ α ν ο μ η , μίλησε επίσης για την υ π α ρ ξ η α γ ν ω σ τ ω ν – για τους ε ξ ω των τ ε ι χ ω ν – δογμάτων στην οργάνωση των μαρτύρων του Ιεχωβά , το οποίο α π α γ ο ρ ε υ ε τ α ι A υ σ τ η ρ ο τ α τ α από τους νόμους δ ι ο τ ι για να θ ε ω ρ η θ ε ι ως ε ν ν ο μ η μια οργάνωση , η π λ η ρ η ς δ ι α υ γ ε ι α της είναι α π α ρ α ι τ η τ η π ρ ο υ π ο θ ε σ η .

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s