κ. Σαμαρά, πριν «σφάξετε» Πολύτεκνους, Άνεργους, Ανάπηρους,Συνταξιούχους, Τρίτεκνους κλπ, δείτε αυτά …


Δυστυχώς, η τρικομματική κυβέρνηση που μας προέκυψε από τις εκλογές του Ιουνίου, ακάθεκτη, συνεχίζει τη καταστροφική πολιτική των κ. Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου, Παπαδήμου, Βενιζέλου, βάζοντας σε ακόμα μεγαλύτερο κίνδυνο τη ζωή εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων και των παιδιών τους ! Μετά τις επαχθείς, ανήθικες, φετινές φορολογικές δηλώσεις και το επάρατο χαράτσι στη πρώτη κατοικία των Ελλήνων ( ΕΕΤΗΔΕ της ΔΕΗ ), το Υπουργείο Οικονομικών απειλεί να βάλει ακόμα βαθύτερα το μαχαίρι σε Πολύτεκνους, Τρίτεκνους, Ανέργους, Αναπήρους, Ασθενείς, Συνταξιούχους, μισθωτούς, οδηγώντας τους σε φανερό αδιέξοδο. Η Ελλάδα βυθίζεται σε δημογραφικό κατήφορο και κανείς δεν μπορεί, πλέον, να σταματήσει τη πορεία προς την εθνική καταστροφή.Σύμφωνα, μάλιστα, με γέροντα του Αγίου Όρους, τους επόμενους μήνες έρχεται «πείνα» στην Ελλάδα, «μεγάλη θλίψη», λόγω της ανικανότητας των κυβερνώντων να φορολογήσουν το  τεράστιο παράνομο πλούτο που διακινείται εντός και εκτός Ελλάδας !

Την ίδια ώρα που χιλιάδες άνθρωποι συνωστίζονται στα συσσίτια της Εκκλησίας, την ίδια ώρα που εκατοντάδες άνθρωποι έχουν αυτοκτονήσει ή αρρωστήσει από τη λαίλαπα των οριζόντιων μέτρων, την ίδια ώρα υπάρχει μια μεγάλη μερίδα του Ελληνικού λαού που «οργιάζει», «διασκεδάζει», τρώγοντας τον συσσωρευμένο πλούτο  ( νόμιμο ή παράνομο )  δεκαετιών ! Και οι πολιτικοί κάνουν ότι δεν βλέπουν και δεν ακουν !

κ. Σαμαρά,κύριε πρωθυπουργέ,

έχετε, άραγε, υπόψη σας αυτά που συνέβησαν σε ίδια κλίμακα ή μικρογραφία, στα νησιά και στα τουριστικά μέρη όλο το καλοκαίρι ; Πως ανέχεστε, την ώρα που χιλιάδες, εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι υποφέρουν ή στερούνται βασικών αγαθών, εσείς , με μακαριότητα, να συμβαίνουν αυτά σε κάθε γωνιά της Ελλάδας ; Και φυσικά, όλες οι κοσμικές στήλες εφημερίδων και περιοδικών, όλες οι κουτσομπολίστικες εκπομπές στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, βρίθουν από ειδήσεις επωνύμων ( και μη ) που, μέσα σε πρωτοφανή χλιδή, διασκεδάζουν νυχθημερόν σε μπαράκια, μπουζούκια, νυχτερινά κέντρα, beach bars, party, κότερα, σε ταβέρνες και πανάκριβα εστιατόρια και πολυτελέστατα ξενοδοχεία !

Ρωμαϊκά όργια στη Μύκονο

http://www.protothema.gr/Stories/article/?aid=221078

Κύριε πρωθυπουργέ,

   πριν λίγες μέρες, στο ΟΑΚΑ, έγινε μια μεγάλη συναυλία των Red Hot Chili Peppers, που συγκέντρωσε, περίπου, 70.000 κόσμο. Θέλετε να μάθετε τις τιμές των εισιτηρίων, εν μέσω οικονομικής κρίσης ;

PL1 (θύρες 1, 35, 2, 34): 35 ευρώ

PL2 (Pitch – Αρένα): 45 ευρώ

PL3 (θύρες 4, 6, 30, 32): 45 ευρώ

PL4 (θύρες 3, 5, 8, 10, 12, 24, 26, 28, 31, 33): 65 ευρώ

PL5 (θύρες 7, 9, 11, 13Α, 23Β, 25, 29): 75 ευρώ

PL6 (Pitch-Front of Stage): 75 ευρώ

http://www.zougla.gr/politismos/article/i-red-hot-chili-pepers-gia-proti-fora-stin-elada

Κύριε πρωθυπουργέ,

  κι εσείς, αντί να κοιτάξετε να δείτε που βρίσκεται αυτός ο συσσωρευμένος πλούτος ( νόμιμος ή παράνομος ), εν μέσω κρίσης, ετοιμάζεστε να επιβάλλετε νέα μέτρα ( παρόλο που προεκλογικά δε δεχόσασταν ως αποτελεσματική αυτή τη πολιτική ), κόβοντας τα πενιχρά επιδόματα Πολυτέκνων , Τριτέκνων, Αναπήρων, τα εναπομείναντα δώρα των δημοσίων υπαλλήλων και συνταξιούχων, επιβάλλοντας νέα εισπρακτικά μέτρα σε εισοδήματα, ακίνητα, πάνω στα δηλωμένα εισοδήματα και όχι στα πραγματικά εισοδήματα κάθε οικογένειας. Έτσι, προκαλείτε ένα ΠΟΓΚΡΟΜ, μια ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ σε βάρος των Πολυτέκνων, Τριτέκνων, ΑΜΕΑ, χρονίως πασχόντων, συνταξιούχων,όπως και οι προκάτοχοί σας !

Κύριε πρωθυπουργέ,

   «αρχή άνδρα δείκνυσι», και – δυστυχώς- μέσα σε ένα χρόνο «ξεχάσατε» πολλά πράγματα. Το μεγαλύτερο μέρος του Ελληνικού λαού ζει μέσα σε μεγάλες δυσκολίες, πράγμα που φαίνεται να ΜΗΝ σας ευαισθητοποιεί και να  ΜΗ σας αγγίζει ! Οι προκάτοχοί σας, που έλαβαν σκληρά μέτρα, ανάλγητα, ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ από το πολιτικό προσκήνιο και ζουν την περιφρόνηση και τις «αρές» των Ελλήνων ! Το σχέδιο για την ολοκληρωτική υποδούλωση των λαών φαίνεται ότι προχωρά, μέσω της οικονομικής εξόντωσης. Θα συμμετέχετε και εσείς στο σχέδιο αυτό ή θα σηκώσετε το ανάστημά σας ; Θα συνεχίσετε τη πολιτική του «Ηρώδη» ( ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ )  ή θα σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων ;

Θα «βάψετε» τα χέρια σας με «αίμα» των Ελλήνων και των παιδιών τους, που δεν μπορούν ούτε φάρμακα ούτε γιατρούς να βρουν ; Θα υπάρξουν, άραγε, βουλευτές των τριών κομμάτων που θα ψηφίσουν το νέο αυτό τερατούργημα εξοντωντικών μέτρων και μετά θα έχουν το θράσος να ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΝΤΑΙ και να βλέπουν στα μάτια τους Ορθόδοξους Χριστιανούς ψηφοφόρους τους ;

Ο  καιρός γαρ  εγγύς  ( Αποκ, κεφαλ 1:3 )

Δείτε τώρα και τα εξοχικά του υπουργού Οικονομικών και ενός πρώην υπουργού Οικονομικών στη Σύρο !

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=161515&catid=6

https://ierapostoli.wordpress.com/2012/09/06/petrosgaitanos_thermi/

https://ierapostoli.wordpress.com/2012/09/04/apopseis_ekklisia/

This entry was posted in Ελλάδα - Greece, Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.