Ορθόδοξη Μοζαμβίκη,Ortodoxa Moçambique / Orthodox Mozambique. Ένα νέο ιεραποστολικό μπλογκ για την Ορθόδοξη ιεραποστολή στη Μοζαμβίκη.


Ο ιστότοπος ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΜΟΖΑΜΒΙΚΗ ιδρύθηκε ως παράρτημα του e-περιοδικού Νυχθημερόν της Ζακύνθου και αφορμήθηκε από την διάθεση για μια μικρή έστω συμβολή στo έργο της Ορθόδοξης Ιεραποστολής και δη του Επισκόπου Μοζαμβίκης κ. Ιωάννου, του Ζακυνθίου.

 

 Ο νέος Ορθόδοξος Επίσκοπος της μεγάλης και φτωχής αυτής αφρικανικής χώρας επωμίσθηκε από τον Οκτώβριο του 2010 τον ευαγγελισμό εις Χριστόν των Μοζαμβικανών, υπό το ανύστακτο βλέμμα και την πατρική νουθεσία πάντοτε του προεστώτος του δευτερόθρονου Ορθοδόξου Πατριαρχείου, Μακαριωτάτου Πάπα και Πατριάρχου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. ΘΕΟΔΩΡΟΥ Β΄.

Yπεύθυνος του ιστοτόπου και του Γραφείου Διαδικτύου της Επισκοπής: π. Παναγιώτης Καποδίστριας [pakapodistrias@gmail.com].

E-mail ιστότοπου: orthomoz@gmail.com / Επικοινωνία με την Ιερά Επισκοπή Μοζαμβίκης: naosgr@gmail.com

 

( http://orthomoz.blogspot.com/ )

Μπορείτε να διαβάσετε στις σελίδες του νέου ιεραποστολικού μπλογκ την ανασύσταση της Ορθόδοξης Εκκλησίας- ιεραποστολής στη Μοζαμβίκη.

Θα παρακαλούσαμε τον εκλεκτό Επίσκοπο Μοζαμβίκης κ. Ιωάννη και τον επίσης εκλεκτό συνεργάτη του π. Παναγιώτη Καποδίστρια να αναρτήσουν σε εμφανές σημείο στο μπλογκ τραπεζικούς λογαριασμούς με ΙΒΑΝ ώστε να μπορούν οι άνθρωποι που αγαπούν την Ορθόδοξη Ιεραποστολή να ενισχύσουν το ιεραποστολικό έργο της Ορθόδοξης Επισκοπής Μοζαμβίκης.

This entry was posted in Αφρική, Africa, Ελλάδα - Greece, Κύπρος - Cyprus, Μοζαμβίκη-Mozambique and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Ορθόδοξη Μοζαμβίκη,Ortodoxa Moçambique / Orthodox Mozambique. Ένα νέο ιεραποστολικό μπλογκ για την Ορθόδοξη ιεραποστολή στη Μοζαμβίκη.

  1. Ο/Η GEORGIA BELEKOU λέει:

    ΦΙΛΕ ΙΩΑΝΝΗ ΑΓΙΕ ΜΟΖΑΜΒΙΚΗΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ.ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΗΣ ΠΟΥ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ.

  2. Ο/Η ierapostoli λέει:

    Ο Θεός να ευλογήσει τη νέα ιεραποστολή στην Επισκοπή Μοζαμβίκης και να ενισχύσει το έργο του ευαγγελισμού της Μοζαμβίκης.

Σχολιάστε