Έκκληση για την Ιωάννα !


Για την ΙΩΑΝΝΑ. Η Ιωαννα Σπυρακου πασχει απο σπαστικη τετραπαρεση. Ενα λαθος των γιατρων την ημερα που γεννηθηκε την αναγκαζει εδω και 27 χρονια να περπαταει σερνοντας τα κατω ακρα. Αυτο δεν καταφερε να διωξει το χαμογελο της.

Δε σταματησε στιγμη να ελπιζει πως μια μερα θα μπορεσει να πατησει με δυναμη στα ποδια της. Μεχρι χθες παλευε μονη της. Σημερα εχει εμας. Εμενα που γραφω αυτο το κειμενο κι εσενα που το διαβαζεις. Μαζι μπορουμε να κανουμε το ονειρο της Ιωαννας να βγει αληθινο.

Παρασκευή, 07 Μαΐου 2010

Πως μπορείτε να βοηθήσετε;

Ο τραπεζικός λογαριασμός στον οποίο μπορείτε να καταθέσετε την αγάπη σας για να γίνει πραγματικότητα το όνειρο της Ιωάννας είναι: ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 5032 040480 151 Δικαιούχος εμφανίζεται το όνομα Εγιόνα Σπιράκο, δηλαδή το όνομα της Ιωάννας όπως αυτό αναγράφεται στο διαβατήριό της.

Η Ιωάννα χρειάζεται 12.080 ευρώ για τα νοσήλια της κλινικής στη Μόσχα και περίπου 6.000 ευρώ για την αγορά των εισιτηρίων και την κάλυψη άλλων τρεχουσών αναγκών.

Τα επιπλέον χρήματα που θα συγκεντρωθούν, έπειτα από απόφαση της Ιωάννας, θα διατεθούν στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Θεσσαλονίκης «Ο Άγιος Στυλιανός».

( http://helpioanna.blogspot.com/ )

http://taxalia.blogspot.com/2010/05/blog-post_7409.html )

This entry was posted in Ελλάδα - Greece, Κύπρος - Cyprus, Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε