Καραβάνι αγάπης προς τους σεισμοπαθείς της Ιάβας από τους Ορθόδοξους ιερείς της και τον Άγιο Κοσμά Αιτωλό Θεσσαλονίκης.


Σας το έχουμε τονίσει αρκετές φορές και το βλέπετε και με τα ίδια σας τα μάτια και το διαβάζετε.Όσα προσφέρουμε στην Ορθόδοξη Ιεραποστολή σε όλο το κόσμο πιάνουν τόπο, γιατί είναι προσφορά αγάπης.Και είναι συγκλονιστικό ότι Ορθόδοξοι ιερείς της Ινδονησίας που δέχτηκαν απειλές για τη ζωή τους, πριν λίγο καιρό, τώρα «ανταποδίδουν» μοιράζοντας αγάπη, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στους σεισμοπαθείς της Ιάβας.

Θαυμάζουμε το μεγαλείο της ψυχής τους, το θάρρος τους, την αυταπάρνησή τους, την ανεξικακία τους.Κάθε ευρώ που στέλνουμε στην Ορθόδοξη Ιεραποστολή μετατρέπεται σε ΑΓΑΠΗ σε ανθρώπους κάθε φυλής και θρησκεύματος. Για μια ακόμα φορά συγχαίρουμε τον Ιεραποστολικό Σύνδεσμο » Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός» Θεσσαλονίκης για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα της Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Ιάβα. Και το ποσό θα ήταν ακόμα μεγαλύτερο, εάν οι τακτικοί δωρητές και ευεργέτες της Ορθόδοξης Ιεραποστολής ήταν περισσότεροι. Προσευχόμαστε για το χειμαζόμενο, σεισμαπαθή λαό της Ινδονησίας. Προσευχόμαστε για τους Ορθόδοξους ιερείς και πιστούς της Ινδονησίας. Προσευχόμαστε στον Τριαδικό Θεό να φωτίσει και άλλους να γίνουν δωρητές της Ορθόδοξης Ιεραποστολής σε πάνω από 80 χώρες του κόσμου.

Δείτε τις φωτογραφίες και το άρθρο από το ιεραποστολικό μπλογκ Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΣΤΗΝ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ.

O σεισμός που έπληξε την Ιάβα στις αρχές Σεπτεμβρίου προκάλεσε τον θάνατο αρκετών ανθρώπων και δημιούργησε σοβαρότατα προβλήματα διαβίωσης σε άλλους.  Κοντά στους σεισμοπαθείς αδελφούς βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή οι Ορθόδοξοι ιερείς π.Μεθόδιος και π.Τιμόθεος.

Σύμφωνα με το ηλεκτρονικό μήνυμα που μας έστειλε ο π.Τιμόθεος» ο σεισμός προκάλεσε τον θάνατο σε 207 άτομα και καταστροφές  σε πάρα πολλά σπίτια.

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία 80000 κτίρια έχουν πάθει σοβαρές ζημιές και μεταξύ αυτών είναι και σχολεία και πολλά σπίτια.

Αμέσως με την οικονομική συνδρομή του Ιεραποστολικού συνδέσμου -ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ-που έστειλε το ποσό των 5000 ευρώ ,αγοράστηκαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης και μοιράστηκαν από τους Ορθόδοξους ιερείς στους σεισμοπαθείς.

Δημοσιεύουμε στην συνέχεια φωτογραφίες που μας στάλθηκαν από την φιλανθρωπική αυτή δραστηριότητα των Ορθοδόξων Ινδονήσιων ιερέων .

( http://ierapostoliko.blogspot.com/2009/09/blog-post_14.html )

Μπορείτε και εσείς να στείλετε την αγάπη σας στον δοκιμαζόμενο λαό της Ινδονησίας

1) Μέσω του Ιεραποστολικού Συνδέσμου Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός Θεσσαλονίκης. Πληροφορίες ΕΔΩ.

2) Μέσω των Φίλων της Ιεραποστολής στην Ινδονησία στο τραπεζικό λογαριασμό :

Eurobank / 0026-0469-64-0100058162.  (IBAN -GR 6102604690000640100058162) ή μέσω της αγοράς ενός βιβλίου 400 σελίδων αφιερωμένο στη Παναγία: Η ΥΠΕΡΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ.


Με τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα βοηθηθούν οι σεισμοπαθείς της Ιάβας, θα κτιστούν 15 σπίτια για άπορους κατοίκους της και θα γίνει προσπάθεια για οικοδόμηση 2 μικρών Ορθόδοξων ναών.

Η χάρις που πηγάζει από το Ξύλο του Σταυρού να ευλογεί όλη την Οικουμένη και όλους εσάς τους συμπαραστάτες της Ορθόδοξης Ιεραποστολής  : Σταυρός, ο φύλαξ πάσης της Οικουμένης ! Χρόνια πολλά και ευλογημένα σε όλους !

This entry was posted in Ασία, Asia, Ελλάδα - Greece, Ινδονησία- Ιάβα, Κύπρος - Cyprus, Χονγκ Κονγκ-Hong Kong and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε