Στηρίζουμε το φιλανθρωπικό έργο της Ορθόδοξης Εκκλησίας των Ινδιών με δωρεές από καρδιάς.


ScannedImage-9

Ορφανοτροφείο, σχολεία, συσσίτια, ιατρεία και πολλά άλλα ευαγή ιδρύματα στηρίζονται από τον φιλανθρωπικό οργανισμό της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ινδίας. Και όλα αυτά συντηρούνται από το δικό σας υστέρημα, από την αγάπη της καρδιάς σας. Σας καλούμε να συνεχίσετε να προσεύχεστε για την Ορθόδοξη Εκκλησία των Ινδιών και να μοιράζετε απλόχερα ΑΓΑΠΗ σε χιλιάδες Ινδούς. Η επιστολή της μοναχής Νεκταρίας που βοηθά το ορφανοτροφείο Θηλέων της Καλκούτας καταγράφεται στο τελευταίο τεύχος του ιεραποστολικού περιοδικού ΦΩΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ και απεικονίζει την αγωνία όλων των Ορθοδόξων Ιεραποστόλων για την εξεύρεση χρημάτων για τη συνέχιση των φιλανθρωπικών και εκπαιδευτικών και ιεραποστολικών τους δραστηριοτήτων. Ας δοξάζουμε τον Τριαδικό Θεό που φωτίζει τους δωρητές και τους συνεργάτες της Ορθόδοξης Ιεραποστολής στην Ινδία και σε όλο το κόσμο.

ScannedImage-8

Καλκούτα, 25 Ιουνίου 2009

Αγαπητέ κ. Σίμο,

Χαίρετε εν Κυρίω πάντοτε!

Με θερμές ευχαριστίες αποστέλλω την απόδειξη της δωρεάς των 3.000 €. Η βοήθεια σας είναι τρανή απόδειξη τής αγάπης και της Πρόνοιας του Θεού, που επεμβαίνει ακριβώς τη στιγμή που έχουμε άμεση και απόλυτη ανάγκη. Τι να πω;

Συγκινούμαι και σας ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου. Μας δίνετε δύναμη και κουράγιο σε έναν αγώνα πραγματικά δύσκολο.

Χωρίς τη βοήθεια – υλική και πνευματική-, χωρίς την λογία της αγάπης των αδελφών μας στα μετόπισθεν, αυτό το Έργο στην Ινδία δεν θα μπορούσε να συνεχιστεί, γιατί είναι εκτεταμένο σε όλη τη Δυτική Βεγγάλη με Εκκλησίες, σχολεία, ιατρεία, ορφανοτροφεία, συσσίτια κ.λ.π. και οι ανάγκες για τη λειτουργία τους είναι μεγάλες.

Έπειτα η παγκόσμια οικονομική κρίση έχει αντίκτυπο και στην Ιεραποστολή και είναι φορές που σε στιγμές αδυναμίας λυγίζουμε και αγωνιούμε και τότε ο Κύριος μέσω της αγάπης των Αδελφών απλώνει το Χέρι Του και μας λέει: «ολιγόπιστη εις τι εδίστασας;»

Σας παρακαλώ να ευχαριστήσετε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή τη δωρεά και να εύχεσθε εκτενώς για την Ορθόδοξο Εκκλησία των Ινδιών.

Ο Κύριος να χαρίζει εις όλους υγεία ψυχής και σώματος, πλούσια την ευλογία και τα Ελέη Του.

Με αγάπη Χριστού

Μον. Νεκταρία

ScannedImage-10

Όσοι από εσάς επιθυμείτε να στείλετε την αγάπη σας στον φιλανθρωπικό οργανισμό της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ινδίας, ας την καταθέσετε μέσω του Συλλόγου Ορθοδόξου Ιεραποστολής ο ΠΡΩΤΟΚΛΗΤΟΣ της Πάτρας. Πληροφορίες ΕΔΩ.

Για την Ορθόδοξη Εκκλησία των Ινδιών μπορείτε να δείτε και άλλες πληροφορίες ΕΔΩ.

Στο νέο τεύχος του περιοδικού ΦΩΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ διαβάζουμε και τις εντυπώσεις του Δημήτριου Καρύγιαννη, ομοσπονδιακού βουλευτού του Καναδικού Κοινοβουλίου από την επίσκεψη του στο Ορφανοτροφείο και την Ορθόδοξη Εκκλησία της Ινδίας. Τις εντυπώσεις τις έχουμε καταγράψει σε παλαιότερο άρθρο.

This entry was posted in Ασία, Asia, Ελλάδα - Greece, Ινδία-India, Κύπρος - Cyprus, Φως των Εθνών and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε