Το άμεσο πρόγραμμα Φιλανθρωπίας του π.Μεθοδίου και το Ορθόδοξο Νηπιαγωγείο στο Boyolali της Ιάβας. 3000 ευρώ χρειάζονται για να κτιστεί το σπίτι του κ.Δαμιανού, που καταστράφηκε από σεισμό.


Στο μήνυμα που δημοσιεύουμε ο π.Μεθόδιος μας ενημερώνει για το πρόγραμμα φιλανθρωπίας της Ορθόδοξης Εκκλησίας  στο Boyolali της Κεντρικής Ιάβας.

Με την ευκαιρία των εορτών του Πάσχα θα μοιράσει τρόφιμα (ρύζι,γάλα,λάδι κ.α) σε 150 φτωχές οικογένειες.

Στα άμεσα σχέδιά του είναι η οικοδόμηση μιάς επί πλέον αίθουσας για το Νηπιαγωγείο της Ιεραποστολής,προυπολογισμού 3500 ευρώ καθώς και η κατασκευή ενός μικρού διαμερίσματος για τον Δαμιανό,ο οποίος είναι ο πιό φτωχός Ορθόδοξος της περιοχής .Το σπίτι του Δαμιανού έχει καταστραφεί από τους σεισμούς και ο ίδιος αναγκάζεται να μένει στην καλύβα με τις κατσίκες του.

Boyolali 21 Maret 2011

To: Rev Fr. Dimitrios Athanasiou.

Dear Fr Dimitrios via email, I make know to you that I have 3 ( three ) mission program Evangelism:

1. Program pilantropi to give Rice,Noodles,Milk,Oil. for up to 150 poor People a head of easter.

2. I want to build a classroom in Kindergaten Orthodox Mission. Because Students there  are 55 Peoples and in creasingly crowded cost 3500 euro.

3. Program build Houses for poor Families Damianos cost 3000 Euro.

Dear Fr Dimitrios we continue to ask for help and your prayers for the work of the Orthodox Indonesia – Central Java. Here I sent fotos Orthodox Kindergaten Activity. God blees you.

Your Brather In Christ

Fr.Methodios Sri Gunarjo.

Dear Fr. Dimitrios we continue to ask for help and your prayers.

Όποιος θέλει να συμμετέχει στο πρόγραμμα φιλανθρωπίας του π.Μεθοδίου μπορεί να καταθέσει ο,τι θέλει στους παρακάτω λογαριασμούς.

1.ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ/66046796

ΙBAN : GR 66 0120 5450 0000 0006 6046 796

BIC :EMPOGRAA.((Δικαιουχος π.Δημήτριος Αθανασίου)

2. Eurobank / 0026-0469-64-0100058162.

(IBAN -GR 6102604690000640100058162)

(Δικαιουχος π.Δημήτριος Αθανασίου)

Στους δωρητές δίνονται αποδείξεις για φορολογική χρήση.Γι΄αυτό θα πρέπει να μας γνωστοποιούν τα απαραίτητα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο-διεύθυνση διαμονής) προκειμένου να τις στέλνουμε ταχυδρομικά.

http://ierapostoliko.blogspot.com/2011/03/boyolali_24.html )

Σε μια χώρα 238.000.000 κατοίκων, όπου οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί είναι μόνο μερικές χιλιάδες, και όλοι οι άλλοι είναι αλλόθρησκοι ή ετερόδοξοι, ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΥΓΚΙΝΕΙ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ ; ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ; ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΕΤΕ ΚΑΠΩΣ ΟΤΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ 3 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ ΚΑΙ Η ΚΟΥΤΣΗ «ΑΙΡΕΣΗ» ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΜΕΛΗ, ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ Του ; Γιατί αδρανούμε ; Γιατί τους αφήνουμε αβοήθητους ;  Ποιο άλλο μέγιστο θέμα υπάρχει από την ενασχόληση νυχθημερόν για να φτάσει το Ευαγγέλιο της Ανάστασης και της Αιώνιας Ζωής σε κάθε γωνιά του πλανήτη από την Ορθόδοξη Εκκλησία των Μυστηρίων και του ησυχασμού;

Οι μικρές Ορθόδοξες κοινότητες της Ινδονησίας περιμένουν από εμάς τη μικρή ή μεγάλη αδελφική βοήθεια για να αναπτυχθούν, για να φέρουν το μήνυμα της Ανάστασης και της Αιώνιας Ζωής. Ας μην τους ξεχνάμε. Οι Φίλοι της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ινδονησίας περιμένουν τις προσφορές αγάπης μας.

This entry was posted in Ασία, Asia, Ελλάδα - Greece, Ινδονησία- Ιάβα, Κύπρος - Cyprus, Χονγκ Κονγκ-Hong Kong and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε