Σ’ ενοχλεί κάτι ; Έχεις πολλά προβλήματα ; Αγανακτείς με την άδικη κοινωνία ; Θες να τα σπάσεις όλα ; Δες και αυτό !


Έχεις πολλά προβλήματα ; Νοιώθεις καταπιεσμένος από την άδικη κοινωνία που ζεις και θέλεις να τα σπάσεις όλα ; Νομίζεις ότι σου λείπουν πολλά ; Νομίζεις ότι σε καταπιέζουν οι γονείς, το σχολείο, η κοινωνία γενικότερα ; Αγανακτείς και επαναστατείς ; Θέλεις να τα γκρεμίσεις όλα ;  Δες και αυτό …

Η Ζωή Με Μία Άλλη Ματιά (743kb)
(χρειάζεται Microsoft Powerpoint)

Τη συγκλονιστική αυτή παρουσίαση βρήκε ( από την ιστοσελίδα του  ΠΧΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ) ο διαχειριστής του φόρουμ   Άνθος Ορθοδοξίας – τον οποίο και δημόσια ευχαριστούμε  –  μαζί με πολλές φωτογραφίες από την Ορθόδοξη Ιεραποστολή. Σε μια εποχή που περισσεύουν οι διακηρύξεις και τα πολλά λόγια, είναι ώρα να μιλήσουμε με ΕΡΓΑ ΑΓΑΠΗΣ και να βοηθήσουμε έμπρακτα, άμεσα και ενεργά την Ορθόδοξη Ιεραποστολή, στο τεράστιο ανθρωπιστικό, φιλανθρωπικό, κοινωνικό έργο της.

Σας παρακαλούμε να δείτε όλα τα άρθρα, από όλες τις χώρες. Υπάρχουν στο μπλογκ δεκάδες άρθρα που αναφέρονται στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι αυτοί στα 2/3 του πλανήτη. Και από παντού, από όλες τις χώρες, οι ελάχιστοι Ορθόδοξοι Ιεραπόστολοι ζητούν βοήθεια. Εις μάτην, όμως. Οι περισσότεροι έχουμε κλειστά τα μάτια και τα αυτιά της ψυχής μας και με ψίχουλα, και χωρίς ανθρώπινη συμπαράσταση,  προσπαθούν να κλείσουν πληγές ! Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε συμπεριφορά. Η αγανάκτησή μας να γίνει ΑΓΑΠΗ και ΠΡΟΣΦΟΡΑ ! Το πένθος για ένα αγαπημένο πρόσωπο που έφυγε να γίνει σχολείο, συσσίτιο, εμβόλιο, φάρμακο για τα αγαπημένα μας, άγνωστα, παιδιά της Αφρικής και της Ασίας, εις μνημόσυνον αιώνιο. Όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε ! Όλοι μπορούμε να προσευχηθούμε να βρεθούν και άλλοι υποστηρικτές του έργου της ΑΓΑΠΗΣ της Ορθόδοξης Ιεραποστολής.

 

(    http://www.ierapostoli.gr/vivliothiki.php    )

(   http://www.anthosorthodoxias.net/   )

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε