«Η αποστολή μας να φροντίζουμε τα παιδιά της Σιέρα Λεόνε ξεκίνησε το 2004…»


Η αποστολή μας να φροντίζουμε τα παιδιά της Σιέρα Λεόνε ξεκίνησε το 2004 και έκτοτε συγκεντρώσαμε δωρεές για να χτίσουμε σχολεία και να παρέχουμε στα παιδιά όλα τα εφόδια που χρειάζονται για την εκπαίδευση και τη γενική τους ευημερία.

Έκτοτε έχουμε επεκταθεί σε άλλες περιοχές του κόσμου όπως τα Φίτζι, η Νέα Γουινέα, η Ασία και η Νότια Αμερική. Η συνεχής υποστήριξη και η γενναιοδωρία σας επέτρεψαν στο Paradise4Kids, να δώσει ελπίδα στα παιδιά και να έχει πίστη σε ένα λαμπρό μέλλον.

Με τη βοήθεια του Θεού και τις δωρεές σας για να μας δώσετε δύναμη να συνεχίσουμε, μπορούμε να χαρίσουμε ένα χαμόγελο στο πρόσωπο του παιδιού απλώς δείχνοντάς του ότι νοιαζόμαστε και ότι δεν μένουν μόνα τους.


Βοηθήστε ένα παιδάκι σήμερα:


https://paradise4kids.org/donate/

Cyprus 4 Fr Themi

«Η αποστολή μας να φροντίζουμε τα παιδιά της Σιέρα Λεόνε ξεκίνησε το 2004…»

This entry was posted in Africa, Αφρική, Αφρική, Africa, Ευρώπη, Ελλάδα - Greece, Κύπρος - Cyprus, Πατριαρχείο Αλεξανδρείας ( Greek Orthodox Patriarchate of Alexandria and all Africa ), Σιέρρα Λεόνε - Sierra Leone and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s