Το κοινωνικό έργο της Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Ανατολική Ιάβα!


Με τη χάρη του Θεού, ανήμερα της μεγάλης εορτής της Πεντηκοστής, μετά την Θεία Λειτουργία, διανείμαμε σε Χριστιανούς, αλλά και σε αλλόθρησκους/αλλόδοξους της ενορίας Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Γκουνούνγκ Γκενταγκάν τρόφιμα, τα οποία αγοράστηκαν με τα χρήματα που μας στείλατε πριν δεκαπέντε ημέρες.

Διανομή τροφίμων σε οικογένειες στην Ανατολική Ιάβα

Κάθε φιλανθρωπική προσπάθεια που κάνουμε, έχει και τον αντίκτυπό της στο έργο. Ενημερώνονται οι τοπικές αρχές, οι οποίες εκτιμούν και σέβονται την προσπάθειά μας. Δεν λείπουν όμως κι εκείνοι που μας εχθρεύονται. Γι’ αυτό φροντίζουμε, κάθε φορά, ό,τι κάνουμε να το κάνουμε με διάκριση και αθόρυβα. Ειδοποιούμε τις βοηθούμενες οικογένειες και έρχονται να πάρουν τη βοήθειά τους, την ώρα που τους λέμε.

Πολλές φορές τους έχουμε μιλήσει για σας. Ακούνε Ελλάδα και δεν μπορούν να συλλάβουν σε ποιο σημείο της γης βρίσκεται. Απλά χαίρονται και στέλνουν τις ευχαριστίες τους.

Να εύχεσθε ο Κύριος και Θεός μας να ευλογεί τον Αμπελώνα της νεοσύστατης Εκκλησίας μας στην μακρινή Ανατολική Ιάβα της Ινδονησίας.

 

Με αγάπη Χριστού

π. Τιμόθεος Τζόκο

Κάντε μια γενναιόδωρη προσφορά στην Ορθόδοξη Εκκλησία της Ιάβας, μέσω του Ιεραποστόλου. Δείτε εδώ : ( https://ierapostolos.gr/donate/ )

Ιεραποστολικά νέα από την Ανατολική Ιάβα ( π. Τιμόθεος Τζόκο – Ιεραπόστολος )

Η ορθόδοξη μαρτυρία στην Ανατολική Ιάβα ( Ι.Σ. Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός Θεσσαλονικης )

This entry was posted in Asia, Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός Θεσσαλονίκης, Ασία, Ασία, Asia, Ευρώπη, Ελλάδα - Greece, Ι.Σ. Άγιος Κοσμάς Αιτωλός Θεσσαλονίκης, Ινδονησία- Ιάβα, Κύπρος - Cyprus, Οικουμενικό Πατριαρχείο - Ecumenical Patriarchate, Σιγκαπούρη-Singapore and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s