Νέα από την ενορία Παναγίας Μυρτιδιώτισσας Ρουμπαάρε Ουγκάντας ( ΠΧΟ Ορθοδόξου Ιεραποστολής )


Tο γεγονός του covid-19 πλήγωσε πολύ όλο τον κόσμο. Δοκιμάστηκε και η Ουγκάντα από αυτόν τον ιό. Η κυβέρνηση της Ουγκάντας πήρε αυστηρά μέτρα, όπως και οι άλλες χώρες έκαναν. Τα πάντα ήταν κλειστά, σχολεία, μαγαζιά ακόμη και οι Εκκλησίες.

Περάσαμε δύσκολα, διότι δεν μπορούσαμε να χαρούμε τις Κυριακάτικες Θ. Λειτουργίες, τις συναντήσεις, δε χαρήκαμε καθόλου τη Πασχαλινή και Χριστουγεννιάτικη Θεία Λειτουργία. Όλοι ήμασταν προσευχόμενοι από τα σπίτια μας παρακαλώντας τον Θεό να μας λυπηθεί, να μας συγχωρέσει και να δώσει μια λύση σε όλο αυτό.

Πριν λίγους μήνες, με το άκουσμα της επαναλειτουργίας των Εκκλησιών αν και έπρεπε να κρατάμε αποστάσεις μεταξύ μας, όλοι χαρούμενοι ήρθαμε στον ναό με πολύ χαρά και δοξολογούσαμε Τον Θεό. Έτσι ξεκίνησαν ξανά και οι συναντήσεις μας με θέματα που αφορούν τον πνευματικό αγώνα και την αντιμετώπιση της φτώχειας. Εξάλλου, πάρα τις δύσκολες συνθήκες με τον κορονοϊό, μας ευλόγησε και φέτος ο Θεός να γιορτάσουμε την Κυριακή της Ορθοδοξίας. Μικροί και μεγάλοι έψαλαν μαζί με μια φωνή σε μια γλυκιά μελωδία και δοξολογούσαν Τον Θεό καθώς έκαναν τη λιτανεία των εικόνων γύρω από τον ναό.

Παρακαλούμε τους Άγιους μας να πρεσβεύουν για την πρόοδο της ενορίας μας και να προστατεύουν τους ενορίτες της και όλο τον κόσμο. Σας ευχαριστούμε πολύ για τις προσευχές σας και πάντα να εύχεστε! Ο Θεός να σας ευλογεί!

π. Αριστοτέλης και πρεσβυτέρα Μαγδαληνή

( https://www.ierapostoli.gr/%ce%bd%ce%ad%ce%b1-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b5%ce%bd%ce%bf%cf%81%ce%af%ce%b1-%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b3%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%bc%cf%85%cf%81%cf%84%ce%b9%ce%b4%ce%b9%cf%8e%cf%84/ )

Πανελλήνιος Χριστιανικός όμιλος Ορθοδόξου Ιεραποστολής

(παραρτήματα σε Αθήνα, Λειβαδιά, Θήβα, Ιτέα, Χρισσό , Καρδίτσας, Φαρσάλων ) :

Τραπεζικοί Λογαριασμοί :

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ με αριθμό: 143/540.033-38

IBAN: GR21 0110 1430 0000 1435 4003 338, BIC: ETHNGRAA

ALPHA BANK με αριθμό: 471.00.2002.005848.

IBAN: GR890140 47104710 0200 2005 848

( https://www.ierapostoli.gr/ )

Orthodox parish of Virgin Mary ( Panagia ) in Rubaare of Uganda ! Ενορία Παναγίας Μυρτιδιώτισσας, Ρουμπάρε , νοτιοδυτική Ουγκάντα ( Χ.Φ.Ε, ΠΧΟ Ορθοδόξου Ιεραποστολής )

Πρώτη πανήγυρις της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας στην ενορία μας στο Ρουμπάρε, Ουγκάντα.

This entry was posted in Africa, Αφρική, Αφρική, Africa, Ευρώπη, Ελλάδα - Greece, Κύπρος - Cyprus, Ουγκάντα-Uganda, Π.Χ.Ο Ορθόδοξου Ιεραποστολής, Πατριαρχείο Αλεξανδρείας ( Greek Orthodox Patriarchate of Alexandria and all Africa ) and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s