Ζωγραφίζω για το σχολείο της Ιεραποστολής στο Λουγκουζί της Ουγκάντας . ( Εκδόσεις Χρυσοπηγή )


Ζωγραφίζω για το σχολείο της Ιεραποστολής στο Λουγκουζί της Ουγκάντας.Να μια πρωτότυπη ιδέα να βοηθήσεις την ιεραποστολή μας.

Αυτές οι ζωγραφιές είναι απλά Αφρικανικά σχέδια που μιλούν για τη δύσκολη ζωή αυτών των παιδιών στη μακρινή Ιεραποστολή μας στην Ουγκάντα.Εκτυπώστε τις ζωγραφιές  για τα παιδιά σας, ζωγραφίστε μαζί τους με χαρά και χίλια χρώματα την κάθε ζωγραφιά.

Κι αν νομίζετε και μπορείτε έστω και την ελάχιστη βοήθεια να καταθέσετε στο λογαριασμό της Ιεραποστολής ,μπορείτε να το πραγματοποιήσετε εδώ. Ιεραποστολή στην Ουγκάντα


Εθνική τράπεζα : 656/201115-86

στο όνομα του ιερέως George Nyombi
IBAN GR3301106560000065620111586
SWIFT BIG : ETHNGRAA

Χίλια καλά .Ο Θεός μαζί μας.

Δείτε και εκτυπώστε από αυτή τη σελίδα όλες τις ζωγραφιές.

( https://ekdoseisxrysopigi.blogspot.com/2021/03/blog-post_2.html?spref=fb&fbclid=IwAR2uBgmIpBd5Yrmnp8MpM1In7R1MdxXuOg_FSwT9wsgBERL3UAfbZMFo-uk )

Μουέλαμπά- Ένα ταξίδι ένα όνειρο στην Ουγκάντα ( β έκδοση )

Ενα βιβλίο-οδοιπορικό στη χώρα της Ουγκάντας που σκοπό έχει να μας επαναπροσδιορίσει τις λέξεις : δυσκολία,πόνος,πίστη και θάνατος.

Ενα ταξίδι στη εύφορη και πονεμένη χώρα της Αφρικής με τα πολλά ξυπολυτάκια παιδιά και τις μεγάλες καρδιές.Μία διαδρομή στους τόπους που η Ορθοδοξία συναντά όλο και περισσότερους ανθρώπους.

Στη δεύτερη και επηυξημένη έκδοση που κυκλοφορεί ,περιλαβάνεται και η σημερινή μαρτυρία και το παρόν της Ιεραποστολικής προσπάθειας της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής στα χωριά Λουγκουζί και Μπουσούγκιου της Ουγκάντας.


Η διάθεσή του  » Μουέλαμπά» συμβάλλει στην ενίσχυση του Ιεραποστολικού κλιμακίου μας στην Ουγκάντα .

Το βιβλίο « Μουέλαμπά» -Ένα ταξίδι ένα όνειρο στην Ουγκάντα του Αρχιμ.Εφραίμ Παναούση διατίθεται  από τις  «εκδόσεις Χρυσοπηγή » σε Β έκδοση, με νέο εξώφυλλο και καινούργιο φωτογραφικό υλικό, σε όλα τα Χριστιανικά βιβλιοπωλεία. Ζητήστε το στο τηλέφωνο 2295022228.

( https://ekdoseisxrysopigi.blogspot.com/2016/03/blog-post_774.html?spref=fb&fbclid=IwAR0pSh1OsZf8EUFzik3e-7IaCHOfaE7pYb1w1rG07VJwTZVhmZZvgVX5ILY )

This entry was posted in Africa, Αφρική, Αφρική, Africa, Ευρώπη, Εκδόσεις Χρυσοπηγή, Ελλάδα - Greece, Κύπρος - Cyprus, Ουγκάντα-Uganda, Πατριαρχείο Αλεξανδρείας ( Greek Orthodox Patriarchate of Alexandria and all Africa ) and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Ζωγραφίζω για το σχολείο της Ιεραποστολής στο Λουγκουζί της Ουγκάντας . ( Εκδόσεις Χρυσοπηγή )

  1. Παράθεμα: Έκθεση Εικόνων από 6 Ιουνίου έως και 13 Ιουνίου 2021 στον προαύλιο χώρο της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής στο Πολυδένδρι Αττικής για ενίσχυσ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s