Τανζανία: Εκεί που τα παιδιά πεθαίνουν για 3 ευρώ ( εμβόλιο ανεμοβλογιάς ) … Πηγή : Orthodox Times


Ο Μητροπολίτης Ειρηνουπόλεως κ. Δημήτριος μίλησε για την ιεραποστολική δράσης Τανζανίας σήμερα το πρωί στην τηλεόραση του OPEN

Ο Μητροπολίτης Ειρηνουπόλεως κ. Δημήτριος, μετέφερε τις ευχές και ευλογίες του Πατριάρχη Αλεξανδρείας κ. Θεοδώρου και τόνισε ότι ο Πατριάρχης αγωνίζεται μαζί με τους περισσότερους από 40 επισκόπους, σε κάθε γωνιά της Αφρικής, για να μπορέσουν να προσφέρουν την αγάπη και τη ζωή σε αυτά τα παιδιά που πεθαίνουν για 3 €. Γιατί τόσο στοιχίζει το εμβόλιο της ανεμοβλογιάς στην Τανζανία.

“Δυστυχώς δεν υπάρχουν κλινικές, δεν υπάρχουν νοσοκομεία, αλλά η αποστολή έχει δημιουργήσει 11 κλινικές τα τελευταία χρόνια για τα παιδιά που πεθαίνουν, σε διάφορα σημεία της ζούγκλας όπου εκεί κάνει τους εμβολιασμούς με δωρεές που έρχονται από την Ελλάδα και γιατρούς και νοσηλευτές από την Ελλάδα, αλλά και όλο τον κόσμο. ” τόνισε ο κ. Δημήτριος.

Να σημειώσουμε ότι οι εμβολιασμοί γίνονται κάθε χρόνο 2 φορές, Νοέμβριο και Μάιο.

Όσοι θέλετε εφέτος το Πάσχα «να Αναστήσετε έστω κι ένα παιδί»!!! στην μνήμη αγαπημένων σας προσώπων μπορείτε να καταθέσετε στο λογαριασμό μας και μετά ενημερώστε με!!!» ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!

ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΑΝΖΑΝΙΑΣ«ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ»

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ 213/005506-92

ΙΒΑΝ: GR 48 0110 2130 0000 2130 0550 692SWIFT – BIC: ETHNGRAΑ

( https://www.facebook.com/Orthodox-Mission-Of-Tanzania-833365713351191/ )

( https://www.orthodoxtimes.gr/tanzania-ekei-pou-ta-paidia-pethainoun-gia-3-evro/ )

Να σημειώσουμε ότι, σύμφωνα με τα ειδησεογραφικά πρακτορεία ειδήσεων, στη Τανζανία έχει εμφανιστεί μια ανησυχητική/ επικίνδυνη μετάλλαξη του κορονοϊού, πράγμα που θα δυσκολέψει τη ζωή των κατοίκων της Τανζανίας και των 4 Ορθοδόξων μητροπόλεων- Επισκοπών της Τανζανίας και πιθανόν και των γειτονικών κρατών της. Ο καθένας μας ας κάνει το καθήκον , προσευχή και οικονομική ενίσχυση των Ορθόδοξων ιεραποστολών

This entry was posted in Africa, Αφρική, Αφρική, Africa, Ευρώπη, Ελλάδα - Greece, Κύπρος - Cyprus, Μητρόπολη Ειρηνουπόλεως-Τανζανία-Tanzania, Πατριαρχείο Αλεξανδρείας ( Greek Orthodox Patriarchate of Alexandria and all Africa ), Tanzania - Τανζανία and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s