Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ( τεύχος 156, Δ ’ τρίμηνο 2020 ) της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδας.


Συγκλονιστική έκκληση του Μητροπολίτη Πισιδίας ( πρώην Κορέας ) κ. Σωτηρίου προς όλους τους Ορθόδοξους Χριστιανούς σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό. Διαβάστε στο τέλος την ολοκλήρωση της συνέντευξής του.

Μπορείτε να ζητήσετε με εμαιλ ή επιστολή να σας αποστέλλεται στο σπίτι ή στην ενορία σας από το Γραφείο Εξωτερικής Ιεραποστολής της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδας.

Περιεχόμενα περιοδικού Πάντα τα Έθνη, τεύχος 156

Η συνδρομή έχει συμβολικό χαρακτήρα, δεν αποσκοπεί μόνο στη κάλυψη των εξόδων έκδοσης και αποστολής του περιοδικού αλλά και στη διαμόρφωση υπεύθυνης ιεραποστολικής συνείδησης, όπως και κάθε δωρεά υπέρ της ενίσχυσης του Ιεραποστολικού έργου της Ορθόδοξης Εκκλησίας σε όλο το κόσμο.

Επιστολές – Εμβάσματα: Περιοδικό «Πάντα τα Έθνη», Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος, Ιωάννου Γενναδίου 14, 115 21 Αθήνα.

Πληροφορίες για το Περιοδικό: 210 7272315 -316 ( Δευτέρα με Παρασκευή πρωινές ώρες )

email : ierapostoli@apostoliki-diakonia.gr

http://www.apostoliki-diakonia.gr/gr_main/mission/ierapostolh.asp?main=periodiko.htm

Λογαριασμός Εθνικής Τράπεζας : 146/ 558074-94

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ( NATIONAL BANK OF GREECE )

IBAN : GR0501101460000014655807494

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ( τηλεφωνικά, με εμαιλ, με φαξη )      ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΣ ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ, το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ σας, τη ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ σας, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ.

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ θα πρέπει να ενημερώσουμε ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ( εναλλακτικά με φαξ ή με εμαιλ να αποστείλουμε το αποδεικτικό τραπεζικής κατάθεσης ) το Γραφείο της Εξωτερικής Ιεραποστολής για την κατάθεσή μας ( Ονοματεπώνυμο, ποσό και διεύθυνση κατοικίας ) προκειμένου να μας αποσταλεί ΑΠΟΔΕΙΞΗ του Γραφείου της Εξωτερικής Ιεραποστολής.

Διαβάστε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ και τα παρακάτω άρθρα :

Εβδομάδα Ορθόδοξης Ιεραποστολής με κλειστές εκκλησιές και χωρίς τον δίσκο για την Εξωτερική Ιεραποστολή την Κυριακή της Ορθοδοξίας ( 21 Μαρτίου 2021 ). Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε ;

Διαβάστε πολύ προσεκτικά το παρακάτω άρθρο. Αφορά όλους τους Ορθόδοξους Χριστιανούς στην Ελλάδα ( αλλά και στη Κύπρο/εξωτερικό ).

Η τραγωδία που βιώνει η παγκόσμια Ορθοδοξία ( η έλλειψη ενδιαφέροντος για την Ορθόδοξη ιεραποστολή )

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ( τεύχος 156, Δ ’ τρίμηνο 2020 ) της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδας.

  1. Παράθεμα: Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του ιεραποστολικού περιοδικού «Πάντα τα Έθνη» ( τ. 157, Ιανουάριος- Μάρτιος 2021 ) της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλη

  2. Παράθεμα: Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του ιεραποστολικού περιοδικού «Πάντα τα Έθνη» ( τ. 158, Απρίλιος – Ιούνιος 2021 ) της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλη

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s