Η συγκλονιστική επιστολή του Αφρικανού Ιεραποστόλου π.Τιμοθέου Νtumba από το Ανατολικό Κονγκό.


Σας παρακαλούμε να διαβάσετε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ όλη την παρακάτω επιστολή ( και τις δύο ( 2 ) σελίδες ) από μια μόνο Ορθόδοξη ενορία στο Ανατολικό Κογκό για να καταλάβετε τον αγώνα, τον πνευματικό και υλικό, που διεξάγουν καθημερινά οι Ορθόδοξοι Ιεραπόστολοι. Σας καλούμε να κοινοποιήσετε ΠΑΝΤΟΥ, σε συγγενείς και φίλους το άρθρο ( επιστολή ) αυτό που είναι γροθιά στο στομάχι μας…

Εισαγωγικά. Στην προηγούμενη δημοσίευσή μας ανακοινώσαμε στους φίλους της Ορθόδοξης Ιεραποστολής την έναρξη της διαδικτυακής μας προσπάθειας για την ενίσχυση του Ορθόδοξου Ιεραποστολικού κλιμακίου της Bunia στο Ανατολικό Κογκό, όπου εκεί διακονεί ο Ορθόδοξος ιεραπόστολος και φιλέλληνας Αρχ. Τimotheos Νtumba.

Food for Children ( Orthodox Church of Eastern Congo )

Απο τον π.Τιμόθεο λάβαμε ηλεκτρονικά την παρακάτω συγκλονιστική εποστολή.Υπενθυμίζουμε ότι μπορούμε να βοηθήσουμε το ιεραποστολικό έργο του π.Τιμοθέου με τους παρακάτω τρόπους.

Α. Καταθέτοντας το ποσό που επιθυμείτε στον παρακάτω λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζα;.

ΙΒΑΝ του Λογ. Εθνικ.Τραπ:GR8601101340000013400366335.
Κωδ.SWIFT(BIC):ETHNGRAA.( όνομα δικαιούχου: ΗΛΙΑΣ ΚΡΙΠΠΑΣ.)  
τηλεφωνο.0030) 6976086567 .

και αποστολή μηνύματος γνωστοποίησης στο e-mail

        timotheosntumba@gmail.com

—————————————————————————————–

Β. Καταθέτοντας το ποσό των 10 ευρώ στον παρακάτω λογαριασμό μέχρι τον Μάρτιο του 2021.

   Eurobank / 0026-0469-64-0100058162.
(IBAN, GR 6102604690000640100058162)
—————————————————————————————————-  

Επειδή θα εκδοθούν και αποδείξεις, παρακαλούμε τους δωρητές να μας γνωστοποιούν τα πλήρη στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο και διεύθυνση διαμονής).Το e-mail επικοινωνίας είναι: fdathanasiou@gmail.com.

Ευχόμαστε ο Κύριός μας, δια των πρεσβειών της Υπεραγίας Θεοτόκου, να χαρίζει ουράνια αμοιβή στους ευγενείς δωρητές, αλλά να ευλογεί και να δυναμώνει τους ιεραποστόλους, τους ευαγγελιζομένους την ειρήνη στα πέρατα της γης.

Για την διαδικτυακή ομάδα -ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

π. Δημήτριος Αθανασίου

Η συγκλονιστική επιστολή του π.Τιμοθέου Νtumba

Αγαπητέ  μου Γέροντα καλησπέρα Η Παναγία μας να είναι πάντα δίπλα μας! Χρόνια πολλά! Έχω ετοιμάσει αυτή τη κατάσταση αναγκών μας. Έχετε την , αν κάπου βρεθεί κάποιος που να ενδιαφέρετε, μιλήστε του για μας και για το έργο μας!

Οι ανάγκες μας είναι πολλές και επιτακτικές και αφορούν τη λειτουργία του Ιεραποστολικού μας Κλιμακίου. Χρειαζόμαστε βοήθεια για τα φτωχά και πεινασμένα παιδιά. Για τα άρρωστα και εξασθενημένα παιδάκια, για όσα υποφέρουν από υποσιτισμό, όσα έμειναν ορφανά από τον εμφύλιο πόλεμο και για τα ευάλωτα και άπορα παιδιά που αδυνατούν να πληρώσουν τα δίδακτρα για έστω τη πρωτοβάθμια εκπαίδευση τους. Αντιμετωπίζουμε πυκνά το γεγονός της συχνής νοσηλείας των παιδιών σε νοσοκομείο…..

Χρειάζομαι τη στήριξη για να έχω τη δυνατότητα να ταΐζω, να ντύνω, να πληρώνω τα δίδακτρα των μαθητών και άλλες σχολικές δαπάνες ως και τη νοσηλεία πολλών αναξιοπαθούντων αδερφών μας από το Κονγκό που ζουν στην πείνα και στη μιζέρια, υπό τραγικές συνθήκες, ειδικά τα μικρά ευάλωτα και εγκαταλειμμένα παιδιά του δρόμου. Ο Θεός της αγάπης, του ελέους και των οικτιρμών να είναι ευμενής απέναντι σας και να σας ευλογεί!

Διαβάστε τη συνέχεια της επιστολής στη 2η σελίδα. See the 2nd page.

This entry was posted in Africa, Congo, England - Αγγλία, Αφρική, Αφρική, Africa, Βέλγιο-Belgique-België, Γερμανία, Ευρώπη, Ελλάδα - Greece, ΗΠΑ - USA, Κύπρος - Cyprus, Καναδάς, Κογκό, Κογκό,Congo, Πατριαρχείο Αλεξανδρείας ( Greek Orthodox Patriarchate of Alexandria and all Africa ), Σουηδία- Sweden- Sverige, Luxembourg- Λουξεμβούργο and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s