Συμβολή στην Εκπαίδευση παιδιών της Αφρικής : Η τραγική κατάσταση στην Ουγκάντα λόγω Covid19 και η εκπαίδευση των παιδιών της.


Πόσο μας συγκινεί αυτές τις μέρες με τα κείμενά του και τις φωτογραφίες που μας στέλνει από την Ουγκάντα ο καλός φίλος και πιστός συνεργάτης της Συμβολής, ο David*! Μέσα σε πολύ αντίξοες συνθήκες, ανέλαβε για άλλη μια χρονιά να μεταφέρει την έμπρακτη αγάπη σας στα παιδιά της Ουγκάντας. Φυσικά, ήταν απαγορευτικό να οργανώσει κατασκήνωση, για πρώτη φορά μετά το 2012, λόγω της πανδημίας. Αλλά, δεν είναι ο Covid-19 που δυσκολεύει το έργο του. Είναι η πείνα που έχει αγριέψει και τους πιο ήρεμους ανθρώπους. Δε μετρούν νεκρούς από τον ιό, αλλά ανθρώπους που πεθαίνουν κυριολεκτικά από την πείνα.

Διαβάστε την συνέχεια στη σελίδα 2

This entry was posted in Africa, England - Αγγλία, Αφρική, Αφρική, Africa, Γερμανία, Ευρώπη, Ελλάδα - Greece, Κύπρος - Cyprus, Ουγκάντα-Uganda, Πατριαρχείο Αλεξανδρείας ( Greek Orthodox Patriarchate of Alexandria and all Africa ) and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Συμβολή στην Εκπαίδευση παιδιών της Αφρικής : Η τραγική κατάσταση στην Ουγκάντα λόγω Covid19 και η εκπαίδευση των παιδιών της.

  1. Παράθεμα: Συμβολή στην Εκπαίδευση παιδιών της Αφρικής : Η τραγική κατάσταση στην Ουγκάντα λόγω Covid19 και η εκπαίδευση των παιδιών της. — Ορθόδοξη Ιερα

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s