SOS εκπέμπουν οι Ορθόδοξες Ιεραποστολές σε όλο το κόσμο, εν μέσω πανδημίας !


 SOS… SOS…SOS… Σήματα κινδύνου από τις Ορθόδοξες Ιεραποστολές… Δραματική κατάσταση… Την ώρα που κορυφώνεται η εξάπλωση της πανδημίας, δυστυχώς οι Ορθόδοξες ιεραποστολές σε Ασία, Ωκεανία και Αφρική και Λατινική Αμερική συναντούν μεγάλα προβλήματα οικονομικής φύσεως, που τώρα θα γίνουν και προβλήματα ιατροφαρμευτικής κρίσης ή και πείνας. Προβλήματα δημιουργήθηκαν στην Ορθόδοξη ιεραποστολή στην Ωκεανία και Ινδονησία από  Κόπτες ( μάλλον της Ινδίας ), από σχισματικούς παλαιοημερολογίτες και παντού οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί και οι ιερείς  δέχονται πιέσεις, πέραν των αλλόδοξων, και από ετερόδοξους ρωμαιοκαθολικούς, προτεστάντες, παραχριστιανικές αιρέσεις. Ταυτόχρονα είναι σε εξέλιξη προβλήματα από το ενδοορθόδοξο σχίσμα, λόγω του Ουκρανικού. Δε λέμε τίποτα παραπάνω.  Διαβάστε τα περιοδικά. Εμείς ΦΡΙΞΑΜΕ, στεναχωρεθήκαμε και προσευχόμαστε να επιλυθούν.

 

Διαβάστε στα περιοδικά και φρίξτε από τα προβλήματα των Ορθοδόξων Ιεραποστολών, που τώρα, λόγω κορονοϊού, πολλαπλασιάζονται. Ξέρουμε ότι όλοι μας/σας περνάτε δύσκολα, αλλά θα θέλαμε να κάνουμε έκκληση στην ΑΓΑΠΗ σας και στην Ορθόδοξη χριστιανική φιλοτιμία, να καταθέσετε ένα μικρό ή μεγάλο ποσό προς ενίσχυση των Ορθόδοξων ιερέων και πιστών στις Ορθόδοξες Ιεραποστολές.

Ανάμεσα στα όσα κοινοποιείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ και το παρόν άρθρο. Η κατάσταση είναι ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ. Οι άνθρωποι αυτοί, αδελφοί μας Ορθόδοξοι Χριστιανοί, σε φτωχές χώρες ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ από την έλλειψη πρώτων ειδών, από πιθανή έλλειψη ιατροφαρμακευτικών μέσων, από τις πιέσεις άλλων δογμάτων και θρησκειών, αλλά από την ΑΠΟΥΣΙΑ της δικής μας ΑΓΑΠΗΣ και ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ.

Στα πρόσωπα των Ορθοδόξων Ιερέων και πιστών σε Ασία, Ωκεανία, Αφρική και Λατινική Αμερική ας δούμε το δικό μας ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΑΣΧΑ, που δεν θα μπορέσουμε, λόγω έκτακτων συνθηκών, να εορτάσουμε μέσα στους ναούς. Αντί να αναπαράγουμε ειδήσεις ( που λένε στείλτο σε 10 άτομα αλλιώς θα πάθεις αυτό … ) , ας κάνουμε ΑΝΑΣΤΑΣΗ αληθινή, προσφέροντας μέσω  EBANKING στις Ορθόδοξες Ιεραποστολές, κάνοντας μια ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ πράξη, με την οποία  ο αναστημένος Ιησούς Χριστός θα χαίρεται και θα ευλογήσει.

Σας παρακαλούμε να μην ΑΓΝΟΗΣΕΤΕ αυτήν την έκκληση ΑΓΩΝΙΑΣ , ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ και ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ προς τις Ορθόδοξες Ιεραποστολές ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ. 

Στον παρακάτω σύνδεσμο θα δείτε πώς μπορείτε να καταθέσετε/μεταφέρετε την αγάπη σας σε κάποιον τραπεζικό λογαριασμό Ορθόδοξων ιεραποστολικών συλλόγων, Ορθόδοξων Ιεραποστολών. ΜΗΝ ΤΟ ΑΜΕΛΗΣΕΤΕ τώρα που είναι δύσκολη η πρόσβαση στις Τράπεζες. Μη ΞΕΧΑΣΕΤΕ τα αδέλφια μας που είναι μόνα τους, ανάμεσα σε δισεκατομμύρια ετερόδοξους και αλλόδοξους !!! Σταθείτε στο ΥΨΟΣ σας, ως αληθινοί Ορθόδοξοι Χριστιανοί !!!

https://ierapostoli.wordpress.com/enisxisi/

Εξωτερική Ιεραποστολή – Τεύχος Μαρτίου 2020

Για το περιοδικό ΆΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ ο ΑΙΤΩΛΟΣ θα πρέπει να τηλεφωνήσετε για να σας το αποστείλουν.

Ιεραποστολικός Ταχυδρόμος, ΠΧΟ Ορθόδοξου Ιεραποστολής

Click to access Ierapostolikos_Taxidromos_148.pdf

https://www.ierapostoli.gr/%CE%B9%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CF%84%CE%B1%CF%87%CF%85%CE%B4%CF%81%CF%8C%CE%BC%CE%BF%CF%82/

Ευχή εις λοιμικήν νόσον

Δέσποτα παντοκράτορ, ο αντιλήπτωρ και Σωτήρ τού κόσμου,

 ο ιατρός και βοηθός τών πασχόντων, λυτρωτής τε και Σωτήρ τών νοσούντων˙ ο τας σωματικάς και ψυχικάς θλίψεις τών ανθρώπων θεραπεύων˙ ο νικητής τού θανάτου˙ αιτούµεθά Σου, ο Θεός ηµών, καθάρισον και απάλλαξον ημάς από πάσης νόσου και από παντός µολυσµού σαρκός και πνεύµατος.

Κύριε, μη εγκαταλίπης ημάς. Την ιατρικήν Σου δύναµιν ουρανόθεν εξαπόστειλον. Πάσαν λανθάνουσαν ασθένειαν αποδίωξον. Βοήθησον ημίν εις καιρόν λοιμού, και ρύσαι ημάς από πάσης θλίψεως, κακών και οδύνης. Παύσον την ενεστώσαν μάστιγα, υπομονήν δε εν τω καιρώ τούτω δος ημίν, Κύριε. Ανάστησον ημάς. Γενού ιατρός πάντων ημών˙ εξέγειρον ημάς από κλίνης οδυνηράς και από στρωµνής κακώσεως.

Πρόσδεξαι τας ικεσίας τών ιατρών, τών νοσηλευτών και πάντων τών διακονούντων και παρεχομένων τοις ασθενούσι φροντίδα, περίθαλψιν και κουφισμόν εν τοις χώροις τής Υγείας. Ενίσχυσον αυτούς δια τής φιλανθρωπίας Σου και στερέωσον αυτούς εν τη δυνάμει Σου.

Ανάπαυσον εν τόπω αναψύξεως τους υπό τής επαράτου λοιμικής νόσου φθορά υποκύψαντας κεκοιμημένους δούλους Σου και αδελφούς ημών, αποκατάστησον δε ημάς, τους περιλειπομένους, υγιείς και τεθεραπευμένους εν τη αγία Σου Εκκλησία, εις προσκύνησιν και δόξαν τού αγίου Σου ονόματος.

Σον γαρ εστι το ελεείν και σώζειν ηµάς, ο Θεός ηµών, και Σοι την δόξαν αναπέµποµεν, τω Πατρί, και τω Υιώ, και τω Αγίω Πνεύµατι, νυν, και αεί, και εις τους αιώνας τών αιώνων.

Αμήν.

http://oodegr.com/oode/orthod/proseyxes/loimikh_nosos_1.htm

This entry was posted in Africa, America, Australia, Canada, Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός Θεσσαλονίκης, Αυστραλία, Αφρική, Αφρική, Africa, Αμερική, Ευρώπη, Ελλάδα - Greece, Εξωτερική Ιεραποστολή, Ιεραποστολικός Ταχυδρόμος, Κύπρος - Cyprus, Καναδάς, Orthodox Christian Mission Center, Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s