Φορτία αγάπης για την Ορθόδοξη εκκλησία στην Ακτή Ελεφαντοστού.Parcels of love for Orthodox Christian Church in Ivory Coast


Η Ορθόδοξη Ιεραποστολή στην Αφρική πάντα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή. Μέριμνα του Δευτερόθρονου Θρόνου του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, με την σοφή καθοδήγηση του πηδαλιούχου της, Πάπα και Πατριάρχου Θεοδώρου Β’, είναι πρωτίστως η πνευματική μέριμνα, αλλά συγχρόνως και η ανακούφιση των ασθενών και των πτωχών.

Μαζί με την πίστη συνυπάρχουν και τα έργα. Ότι και να ειπωθεί, θα είναι φτωχά τα λόγια για να εκφράσουν τον αγώνα και την αγωνία για το μεγάλο αυτό έργο της Ιεραποστολής που έχει να κάνει με ανθρώπινες υπάρξεις που αναζητούν την αλήθεια και την ανάπαυση. Ας θυμηθούμε τα λόγια του Αποστόλου Ιακώβου, που αναφέρεται στην πίστη και στα έργα:   (ἸΑΚ. 2:4-26).

This entry was posted in Africa, Côte d'Ivoire- Ακτή Ελεφαντοστούν, England - Αγγλία, France - Γαλλία, IVORY COAST, Αφρική, Αφρική, Africa, Ευρώπη, Ελλάδα - Greece, Κύπρος - Cyprus, Πατριαρχείο Αλεξανδρείας ( Greek Orthodox Patriarchate of Alexandria and all Africa ) and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s