Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής «Σπιτάκι – Κουμπαράς για την ενίσχυση της προσπάθειάς μας στην Ουγκάντα. – Προσφέρω από καρδιάς»


Η ομάδα από καρδιάς μεγαλώνει τη δραστηριότητά της.Ευαισθητοποιεί ακόμη περισσότερους ανθρώπους να αγαπήσουν και να ενισχύσουν την ιεραποστολή.

Ένα υπέροχο πραγματικά σπιτάκι – κουμπαρά που έφτιαξε με αγάπη ο κ.Πρόδρομος Καζαντζόγλου είναι έτοιμο για να κοσμήσει τις εόρτιες εκδηλώσεις που σκοπό έχουν να βοηθήσουν την προσπάθειά μας στην Ουγκάντα.

Το σπιτάκι – Κουμπαράς  μπορεί να τοποθετηθεί έξω από Ιερούς Ναούς αλλά και χώρους εκδηλώσεων και με τον τρόπο αυτό να ενισχύσετε την προσπάθειά μας στην Ιεραποστολή και γενικότερα τη διακονία της ομάδος «από καρδιάς»

Γνωρίζοντας την ύπαρξη και στο σκοπό της αποστολής του , μπορούμε αν θέλουμε να το γνωστοποιήσουμε σε περισσότερους ανθρώπους ,Ευχαριστούμε πολύ.

https://bit.ly/2Iy6Jxr

Γνωρίστε – Στηρίξτε την Προσπάθειά μας στην Ουγκάντα

https://bit.ly/31q9klF

This entry was posted in Africa, Αφρική, Αφρική, Africa, Γερμανία, Ευρώπη, Ελλάδα - Greece, ΗΠΑ - USA, Κύπρος - Cyprus, Ουγκάντα-Uganda, Πατριαρχείο Αλεξανδρείας ( Greek Orthodox Patriarchate of Alexandria and all Africa ) and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s