Κυριακή της Ορθοδοξίας, 25 Φεβρουαρίου 2018 : Λιτάνευση των Εικόνων, δίσκος για την Ορθόδοξη Ιεραποστολή !


Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018, η Κυριακή της Ορθοδοξίας. Η Ορθόδοξη Χριστιανική Εκκλησία εορτάζει την «νίκη των εικόνων» ( Ζ’ Οικουμενική Σύνοδος και σύνοδος του 843 ), με Θεία Λειτουργία και στη συνέχεια με λιτάνευση των ιερών εικόνων,είτε εντός είτε εκτός των ιερών ορθόδοξων χριστιανικών ναών, με ειδική προσευχή και δοξολογία

Σε όλους τους Ορθόδοξους ναούς της Εκκλησίας της Ελλάδας θα υπάρχει δίσκος υπέρ της Ορθόδοξης Ιεραποστολής σε Ασία, Αφρική, Ωκεανία και Λατινική Αμερική. Παρακαλούνται όλοι οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί να προσέλθουν την Κυριακή το πρωί 25 Φεβρουαρίου 2018 στους Ορθόδοξους ναούς και να προσφέρουν  γενναιόδωρα στο δίσκο υπέρ της Ορθόδοξης Ιεραποστολής όσα μπορούν από το υστέρημά τους ή το περίσσευμα της καρδιάς τους !

Ζιμπάμπουε- Zimbabwe

Κένυα – Kenya

 

Ουγκάντα- Orthodox Church of Uganda

http://ampelonas-trygetes.blogspot.gr/search?updated-max=2018-02-05T08:25:00-08:00&max-results=7

Επιπλέον, σε πολλές Μητροπόλεις υπάρχουν ομιλίες και εκδηλώσεις που αφορούν την Ορθόδοξη Εξωτερική ιεραποστολή σε όλο το κόσμο. Ζητήστε πληροφορίες στη δική σας Μητρόπολη.

Όσοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί κατοικούν έξω από τα όρια της Εκκλησίας της Ελλάδας ή στο εξωτερικό, μπορούν να κάνουν μια γενναιόδωρη προσφορά στις Ορθόδοξες Ιεραποστολές είτε στην Αποστολική Διακονία, είτε στους Ορθόδοξους ιεραποστολικούς συλλόγους, είτε απευθείας σε κάποια Ορθόδοξη Ιεραποστολή.

Πληροφορίες δείτε εδώ :

https://ierapostoli.wordpress.com/enisxisi/

Τι μπορούν να κάνουν οι ιερείς και οι κατηχητές την Κυριακή της Ορθοδοξίας και την Εβδομάδα Εξωτερικής Ιεραποστολής ( πατήστε πάνω στους παρακάτω συνδέσμους ).

https://ierapostoli.wordpress.com/ebdomada_mission2016/

https://ierapostoli.wordpress.com/2017/02/24/sunday_orthodoxy_2017/

Η αλήθεια για την εικονομαχία και τα κίνητρά της.

https://ierapostoli.wordpress.com/2010/07/06/eikonomaxia_orthodoxia/

This entry was posted in Ελλάδα - Greece, Κύπρος - Cyprus and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Κυριακή της Ορθοδοξίας, 25 Φεβρουαρίου 2018 : Λιτάνευση των Εικόνων, δίσκος για την Ορθόδοξη Ιεραποστολή !

  1. Ο/Η Calinic λέει:

    Ποιοί είναι αυτοί πού παρουσιάζονται στη φοτογραφια τής Ζιμβαβουε; Είναι λευκοί.Είναι ορθόδοξοι; Φαίνεται να είναι μέσα σέ ορθόδοξη εκκλησία.Εχεται πληροφορίες περισσότερες για αυτούς; Είναι μαθητές ορθόδοξης σχολής;

  2. Ο/Η ierapostoli λέει:

    Ναι, είναι παιδιά πολλών εθνοτήτων από Ορθόδοξο σχολείο της Ζιμπάμπουε, όχι μόνο Έλληνες ή παιδιά κατοίκων της Ζιμπάμπουε.
    Είναι φωτογραφία από την εορτή των Τριών Ιεραρχών.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s