Ας μη λησμονούμε τους αδελφούς στο Κονγκό. Let us not forget our brothers in Christ !


Αγαπητοί μας αδελφοί,

Σας χαιρετώ εις το όνομα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού. Παίρνω το θάρρος να απευθυνθώ προς την Αδελφότητα Ορθόδοξου Εξωτερικής Ιεραποστολής, ευχόμενος με τη χάρη του αγίου Τριαδικού Θεού να είστε από υγεία καλά.

Όπως ασφαλώς γνωρίζετε, τα οικονομικά προβλήματα, τα οποία αντιμετωπίζουμε είναι πολλά. Κοπιάζουμε καθημερινά να ανταποκριθούμε στις τρέχουσες ανάγκες μας…

 

Αδυνατούμε να πληρώσουμε τα έξοδα μισθοδοσίας των δασκάλων στα Ορθόδοξα σχολεία μας. Εδώ δεν υπάρχει δημόσια παιδεία και οι πένητες αδελφοί μας αδυνατούν να πληρώσουν τα δίδακτρα. Επίσης είναι απολύτως αναγκαία η κάλυψη της νοσηλευτικής περίθαλψης. Έρχονται πολλοί φτωχοί ιθαγενείς αδελφοί της περιοχής μας δακρυσμένοι και μας παρακαλούν να πληρώσουμε τα έξοδα για να μπορέσουν να πάνε στο νοσοκομείο. Επίσης, ας μη λησμονούμε και την κλινική σας στην καρδιά της κονγκολέζικης ζούγκλας, στην περιοχή Σαμάνα, που αποτελεί μια φωλιά στοργής για τους αποκλεισμένους αδελφούς μας, αλλά έχει και αυτή τα έξοδά της. Άμεσα χρειαζόμαστε για την κάλυψη των ανωτέρω προβλημάτων το χρηματικό ποσό 10.000 ευρώ.

Ευχαριστώ θερμώς για την αμέριστη αγάπη όλων σας και ταπεινά εύχομαι ο πανάγαθος Θεός να σας χαρίζει πλούσια τα αγαθά Του.

†Ο Κινσάσας Νικηφόρος

Συντόμευση προς την ανάρτηση: https://ierapostoles.gr/?p=17285

 

This entry was posted in Africa, Congo, Αφρική, Αφρική, Africa, Ελλάδα - Greece, Εξωτερική Ιεραποστολή, Κύπρος - Cyprus, Κογκό,Congo, Πατριαρχείο Αλεξανδρείας ( Greek Orthodox Patriarchate of Alexandria and all Africa ) and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s