Η μεγαλύτερη δημογραφική κατάρρευση του Ελληνισμού ! Σταθερή μείωση των γεννήσεων και υπεροχή των θανάτων ( στατιστικά στοιχεία 2016 και 2017 ).


Ανανέωση ( 18 Μαρτίου 2017 ) Η μεγαλύτερη εθνική τραγωδία της Ελλάδας βρίσκεται σε εξέλιξη. Το 1922 ήταν η Μικρασιατική καταστροφή και ο Β’ παγκόσμιος πόλεμος, τον 21ο αιώνα είναι η σκληρή οικονομική, απάνθρωπη πολιτική που επιβλήθηκε στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα την αύξηση των θανάτων, των αυτοκτονιών, της μετανάστευσης νέων ανθρώπων στο εξωτερικό και τη μείωση των γεννήσεων κατά 25% !

Αποτέλεσμα εικόνας για Ελλάδα γεννήσεις

Τα στατιστικά στοιχεία του ισοζυγίου θανάτων και γεννήσεων και το 2016 και το 2017 είναι κάτι παραπάνω από τραγικά, ενώ ούτε η κυβέρνηση που ανέλαβε την εξουσία πριν 2 χρόνια κατάφερε να αναχαιτίσει τη «σιωπηρή, λευκή γενοκτονία» του Ελληνισμού, αντιθέτως πήρε και παίρνει μέτρα κατά των οικογενειών με παιδιά και μάλιστα με πολλά παιδιά  ! Στο περσινό άρθρο είχαμε περιγράψει τα στατιστικά στοιχεία των τελευταίων ετών. Αλλά κανείς δεν ενδιαφέρθηκε, κανείς δεν συγκινήθηκε, κανείς δεν ασχολήθηκε !!!

https://ierapostoli.wordpress.com/2016/01/16/genniseis-2015_greece/

Από τις 118.000 γεννήσεις των ετών 2008 και 2009 πέφτουμε συνεχώς τα τελευταία 4 χρόνια …

Και το 2016 ( με στοιχεία προσωρινά μέχρι 30 Δεκεμβρίου 2016 ) η κατάσταση παραμένει τραγική και το ισοζύγιο γεννήσεων και θανάτων παραμένει ΑΡΝΗΤΙΚΟ, υπέρ των θανάτων.

ΑΝ σε αυτά προστεθεί η μεγάλη μετανάστευση νέων ανθρώπων και νέων οικογενειών στο εξωτερικό, τότε πραγματικά μιλάμε για καταστροφή δημογραφική και εθνολογική, με τεράστιες επιπτώσεις ( μακροπρόθεσμα ) στην οικονομία, την εξωτερική πολιτική της Ελλάδας, αλλά και στην Εκκλησία της Ελλάδας και στα ελληνορθόδοξα Πατριαρχεία…

2016 :    Γεννήσεις : 93.418   Θάνατοι :  118.623        – 25.205

2017  : Γεννήσεις :8.685  Θάνατοι :  17910         – 9.225   

( μέχρι 9 Φεβρουαρίου 2017 )

Μέχρι 13 Μαρτίου 2017 :  Γεννήσεις  : 15433  Θάνατοι 28684 ( ισοζύγιο – 13.251 )

Ήδη έχουν μειωθεί οι μαθητές σε νηπιαγωγεία και δημοτικά, ενώ έπονται τα Γυμνάσια και τα Λύκεια, σε πολλές περιοχές έχουν σχεδόν μηδενικές γεννήσεις, ειδικά σε παραμεθόριες και νησιά, ενώ ο μέσος όρος ηλικίας των κατοίκων αυξάνεται, με αποτέλεσμα, το 2050 ( αν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα ) το 30-40 του πληθυσμού θα είναι άνω των 60 ετών … Η Εκκλησία της Ελλάδας και τα ελληνορθόδοξα Πατριαρχεία θα αντιμετωπίσουν σοβαρό πρόβλημα επάνδρωσης των ενοριών με νέους ιερείς και με νέα στελέχη…

 

 https://ierapostoli.wordpress.com/2015/11/10/24715_antistrofi_metrisi-hellas_greece/

https://ierapostoli.wordpress.com/tag/%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%BD%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-2015/

Αυτό το άρθρο δεν έχει σχέση με την Ορθόδοξη Ιεραποστολή αλλά με τη δημογραφική/πληθυσμιακή/οικονομική κατάρρευση της Ελλάδας μετά από 8 χρόνια σκληρής λιτότητας, που έχει επιβληθεί από το εξωτερικό, με συνέπεια την αύξηση των θανάτων, της μετανάστευσης και τη μείωση των γεννήσεων. This article is not related to the Orthodox Mission but the demographic and economic collapse of Greece after 8 years of hard austerity, imposed from outside, leading to a rise in deaths, migration and fertility decline. Cet article n’est pas lié à la mission orthodoxe, mais l’effondrement démographique et économique de la Grèce après 8 ans d’austérité dure, imposée de l’extérieur, entraînant une augmentation des décès, la migration et la baisse de la fécondité. Dieser Artikel steht nicht im Zusammenhang mit der orthodoxen Mission, sondern dem demographischen und wirtschaftlichen Zusammenbruch Griechenlands nach 8 Jahren harter Strenge, die von außen auferlegt wurde, was zu einem Anstieg der Todes-, Migrations- und Fruchtbarkeitsraten führte.

This entry was posted in Ελλάδα - Greece, Κύπρος - Cyprus, Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Η μεγαλύτερη δημογραφική κατάρρευση του Ελληνισμού ! Σταθερή μείωση των γεννήσεων και υπεροχή των θανάτων ( στατιστικά στοιχεία 2016 και 2017 ).

 1. Παράθεμα: Τραγικό το ισοζύγιο γεννήσεων- θανάτων στην Ελλάδα και το 2017… Σβήνει ο Ελληνισμός, μεταναστεύουν οι νέοι, αδιαφορεί η κυβέρνηση… | Ορθ

 2. Ο/Η Ιωαννίτης λέει:

  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑς ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

  θα θέλαμε να μας ενημερώσετε με νεότερα δημογραφικά στοιχεία για θεσσαλια και κεντρική Ελλάδα για τα ετη 2016 και 2017

 3. Ο/Η ierapostoli λέει:

  Αγαπητέ φίλε, δεν υπάρχουν μεμονωμένα στοιχεία για περιοχές, αλλά μόνο για νομούς. Θα δεις τα αναλυτικά στοιχεία
  στο υπουργείο Εσωτερικών, στατιστικά γεννήσεων.

 4. Ο/Η Ιωαννίτης λέει:

  θα θέλαμε να μας ενημερώσετε για τα στατιστικά στοιχεία του ισοζυγίου θανάτων και γεννήσεων κατά νομούς , για τα έτη 2016 και το 2017 όπως έχετε πράξει για το έτος 2015

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s