Το τέλος της Ελλάδας και του Ελληνισμού πλησιάζει. Οι αριθμοί αμείλικτοι, οι υπεύθυνοι το «γλεντάνε» και θέλουν και ψήφους !


Γράφει συνεργάτης του μπλογκ, Πολύτεκνος. Οι απόψεις που καταγράφονται δεν αφορούν την Ορθόδοξη ιεραποστολή, αλλά τη πολιτική και κοινωνική κατάσταση στην Ελλάδα, είναι προσωπικές, χωρίς να εκφράζουν απαραίτητα τους ορθόδοξους ιεραποστόλους.

Το τέλος του Ελληνισμού πλησιάζει, με ραγδαίους, πρωτοφανείς ρυθμούς. Το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας δεν απασχόλησε και δεν απασχολεί κανέναν από τους πολιτικούς που κυβέρνησαν την Ελλάδα εδώ και 6 χρόνια. Η Ελλάδα γερνάει δημογραφικά και ελάχιστοι συγκινούνται. Τα στοιχεία είναι αμείλικτα και μη αναστρέψιμα, σε συνδυασμό με τη μαζική φυγή νέων από την Ελλάδα, μετά το τέλος των πανεπιστημιακών τους σπουδών. Πολλές παραμεθόριες περιοχές δεν θα έχουν νηπιαγωγεία, δημοτικά και γυμνάσια, σε λίγα χρόνια, ενώ οι ηλικιωμένοι θα αποτελούν τη συντριπτική πλειοψηφία σε νησιά και χωριά ! Ο ελληνικός στρατός δεν θα έχει τα αναγκαία άτομα για τη στελέχωσή του ! Η Ορθόδοξη Εκκλησία δεν θα έχει ανθρώπινο δυναμικό, νέους, που θα βοηθήσουν στο πολύπλευρο έργο της. 

Η πορεία των γεννήσεων από το 2008 και μετά.

2008 : Γεννήσεις 118.302   Θάνατοι : 107.979        + 10.323

2009 :  Γεννήσεις 117.933  Θάνατοι : 108.316          + 9617

2010 :  Γεννήσεις : 114.766  Θάνατοι : 109.084       + 5682

2011 :   Γεννήσεις : 106.777   Θάνατοι : 110.729.      – 3952

2012 :  Γεννήσεις : 100.371  Θάνατοι :  116.670       – 16299

2013:  Γεννήσεις :  94.134    Θάνατοι :   111.794       – 17660

2014: Γεννήσεις : 93.280   Θάνατοι :  114.086     –  20806

Και το πρώτο οκτάμηνο του 2015  η πορεία των γεννήσεων είναι ακόμα πιο τραγική !

Μέχρι 7 Σεπτεμβρίου 2015  τα στατιστικά στοιχεία είναι τα εξής :

Γεννήσεις :  61814  Θάνατοι :  85081        –  23267

http://www.ypes.gr/el/Ministry/Actions/PlhroforiakaSystLixDim/

Η εγκληματική αντι-πολυτεκνική πολιτική που ακολούθησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ( γιατί οι γεννήσεις μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2015 αφορούν την τεκνογονία που έλαβε χώρα μέχρι και  9 μήνες πριν ) οδήγησε σε αυτόν τον δημογραφικό κατήφορο, που όμοιό του δεν έχει ζήσει τα νεώτερα χρόνια ο Ελληνισμός.  Τα δημογραφικά αποτελέσματα της συγκυβέρνησης Σύριζα και ΑΝΕΛ θα φανούν μετά τον Οκτώβριο του 2015, αλλά όπως η ΝΔ έτσι και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν έβαλαν φρένο στα αντιδημογραφικά και αντιπολιτεκνικά μέτρα συρρίκνωσης του Ελληνισμού !

Το ακόμα χειρότερο είναι ότι οι Πολύτεκνοι της Ελλάδας και το δημογραφικό δεν προστατεύτηκε ούτε καν από το Συμβούλιο της Επικρατείας και την ανώτερη Δικαιοσύνη, της οποίας οι λειτουργοί ανέρχονται στα ανώτερα αξιώματα μετά από έγκριση των εκάστοτε Υπουργών Δικαιοσύνης, με αποτέλεσμα να εξαρτώνται, άμεσα ή έμμεσα, από τη κρίση των εκάστοτε κυβερνήσεων. Υπάρχουν πολλοί Πολύτεκνοι που ισχυρίζονται ότι η πλειοψηφία των ανώτερων Δικαστικών «ανήκει» πολιτικά στους χώρους του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και  όλοι αυτοί δεν έβαλαν φρένο στα μνημονιακά αντιπολυτεκνικά μέτρα που οδηγούν σε μαθηματική συρρίκνωση του Ελληνισμού ! Αντιθέτως το ΣτΕ, με όλες τις αποφάσεις του, έδωσε τη «χαριστική βολή» στις οικογένειες με παιδιά, ειδικά τις τρίτεκνες, πολύτεκνες και υπερπολύτεκνες . Τελευταίο παράδειγμα είναι η επαίσχυντη ( σύμφωνα με τους Πολύτεκνους ) απόφαση του ΣτΕ που βάζει όρια στις μεταγραφές Πολύτεκνων φοιτητών, τοποθετώντας  εισοδηματικά όρια, τη στιγμή που όλοι γνωρίζουν στην Ελλάδα ότι πολλοί κρύβουν εισοδήματα, φοροδιαφεύγουν, έχουν άδηλους- κρυφούς πόρους και παρουσιάζονται με χαμηλά εισοδήματα, τα οποία το Κράτος δεν μπορεί να ελέγξει ! Με τις ευλογίες του ΣτΕ επιβραβεύονται όχι μόνο όσοι έχουν πραγματικά χαμηλά εισοδήματα, αλλά και οι επαγγελματίες φοροφυγάδες ή όσοι έχουν εισοδήματα από το εξωτερικό ! Και οι μισθωτοί Τρίτεκνοι και Πολύτεκνοι γονείς δεν θα μπορούν να σπουδάσουν τα παιδιά τους, αφού υπάρχουν ελάχιστες φοιτητικές εστίες ! Σε αυτό το δημογραφικό  χάλι μας έφεραν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, με τους ανώτερους δικαστικούς που ανελίχθηκαν σε αυτές τις θέσεις την εποχή που κυβερνούσαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ !!! 

Δυστυχώς, ούτε και η συγκυβέρνηση Σύριζα- ΑΝΕΛ κατάφερε να βάλει φρένο στα αντιπολυτεκνικά και αντιδημογραφικά μέτρα που έλαβαν και οι προηγούμενοι. Όλοι νοιάζονται για τα οικονομικά της χώρας, πολλοί συνεχίζουν να πλουτίζουν την ώρα που οι περισσότεροι Έλληνες πένονται, αλλά το δημογραφικό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα για την Ελλάδα, αλλά και για την Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδας. 

Με βάση όλα τα προηγούμενα, καλούμαστε όλοι εμείς οι Πολύτεκνοι, Υπερπολύτεκνοι και Τρίτεκνοι να εκφράσουμε μέσα στη κάλπη, στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, με κάθε δυνατό τρόπο την αποδοκιμασία μας για την σκληρή,ανελέητη, βάρβαρη επίθεση κατά των Οικογενειών με παιδιά από όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις και τα κόμματα που τις υποστήριξαν, λέγοντας ΝΑΙ σε όλα τα αντι-οικογενειακά μέτρα. 

Πιστεύουμε ότι όλοι μας μπορούμε να στηρίξουμε, παρά τις επιμέρους διαφωνίες για πρόσωπα ή καταστάσεις, το κόμμα ΚΟΙΝΩΝΙΑ ή όποιο άλλο μικρό κόμμα εκφράζει παραπλήσιες απόψεις. Δεν πρέπει εμείς οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί και οι Τρίτεκνοι και οι Πολύτεκνοι να γινόμαστε έρμαια της χριστιανοκαπηλίας και εθνοκαπηλίας και οικογενειοκαπηλίας  όσων κυβέρνησαν την Ελλάδα εδώ και τόσα χρόνια. Πρέπει να πάψουμε να είμαστε ανδρείκελα και υποχείριά τους, τα κορόιδά τους ( που μας έχουν «σίγουρους» ψήφους ), για να μπορούν εκείνοι να αυξάνουν τις περιουσίες του και να «μαυρίζουν» κάτω από τον καυτό ήλιο της Μυκόνου ή άλλων κοσμοπολίτικων νησιών !

Καιρός να τους «μαυρίσουμε» και με άλλο τρόπο !

Η καταστροφή/χρεοκοπία της Ελλάδας έχει ήδη έρθει και δεν είναι οικονομική! Πλήρης ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ από τους πνευματικούς μας ταγούς !

https://ierapostoli.wordpress.com/2015/05/10/ellinismos_telos_sos/

PS This article is not related to the Orthodox mission, but with the social, political and demographic situation in Greece.

Το μεγαλύτερο έγκλημα στην Ελλάδα συνεχίζεται ! Απίστευτη αδιαφορία από Πολιτεία και Δικαιοσύνη !

Μεγάλη Παρασκευή για τον Χριστό και την Ελλάδα. Το ΣτΕ και 115 Πανεπιστημιακοί δίνουν τη χαριστική βολή στο δημογραφικό της χώρας !

ΣΟΚ ! Σαν να έγινε καταστροφικός σεισμός και στην Ελλάδα ! Η μεγαλύτερη τραγωδία του Ελληνισμού τον 21ο αιώνα !

Σοκ ! Η «λευκή γενοκτονία» των Ελλήνων συνεχίστηκε και το 2014 ! -21.000 το ισοζύγιο θανάτων- γεννήσεων για τρίτη συνεχόμενη χρονιά !

ΣΟΚ ! Δεν θα πιστέψετε πόσος θα είναι ο πληθυσμός της Ελλάδας το 2080 !

This entry was posted in Ελλάδα - Greece, Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Το τέλος της Ελλάδας και του Ελληνισμού πλησιάζει. Οι αριθμοί αμείλικτοι, οι υπεύθυνοι το «γλεντάνε» και θέλουν και ψήφους !

  1. Παράθεμα: Τι ψηφίζω στις εκλογές στις 20 Σεπτέμβρη ; Η πολιτική παράταξη ΚΟΙΝΩΝΙΑ είναι μια λύση για τους Χριστιανούς, τους Πολύτεκνους, τους αναποφάσ

  2. Παράθεμα: Σοκαριστική εξέλιξη : Ο αριθμός 24715 και το «τέλος» της Ελλάδας ! | Ορθόδοξη Ιεραποστολή -Orthodox Mission -Mission Οrthodoxe – Misión Ortodoxa – Missão Ortodoxa – Missione Ortod

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s