Τι ψηφίζω στις εκλογές στις 20 Σεπτέμβρη ; Η πολιτική παράταξη ΚΟΙΝΩΝΙΑ είναι μια λύση για τους Χριστιανούς, τους Πολύτεκνους, τους αναποφάσιστους !


Γράφει συνεργάτης του μπλογκ. Το μπλογκ της Ορθόδοξης Ιεραποστολής δεν πολιτεύεται, ούτε ανήκει σε κάποιο κόμμα. Οι απόψεις του δεν απηχούν πιθανόν τις απόψεις των ορθόδοξων ιεραποστόλων ή των ιεραποστολικών συλλόγων. Η Εκκλησία αγκαλιάζει όλα τα μέλη της ανεξαρτήτως κόμματος ή ιδεολογίας. Με βάση αυτά γράφεται το παρακάτω άρθρο. Το άρθρο αυτό δεν αφορά την ορθόδοξη ιεραποστολή, αλλά τη πολιτική και κοινωνική κατάσταση στην Ελλάδα.

Ήρθε η ώρα να βάλουμε την ΚΟΙΝΩΝΙΑ μέσα στην Ελληνική Βουλή, ανθρώπους που εκκλησιάζονται και μετέχουν στα Μυστήρια της Εκκλησίας, ανθρώπους τίμιους και ηθικούς, ανθρώπους που θα μιλήσουν για τα προβλήματά μας και δεν θα μας προδώσουν !

Κοινωνία, ψηφοδέλτιο

Κοινωνία, ψηφοδέλτιο

Την Κυριακή ο ελληνικός λαός καλείται για μια ακόμα φορά στις κάλπες. Η κατάσταση είναι ξεκάθαρη. Στις 21 Σεπτεμβρίου τα κόμματα που θα αναλάβουν τη κυβέρνηση θα εφαρμόσουν το 3ο μνημόνιο, θα εφαρμόσουν μια σειρά από μέτρα που εκβιαστικά επέβαλλε στην Ελλάδα η Ε.Ε, κάτω από αφόρητες πιέσεις του κ. Σόιμπλε και της πλειοψηφίας των κυβερνήσεων της Ευρώπης ( πλην εξαιρέσεων ). Η ψήφος, λοιπόν, σε κάποιο μεγάλο κόμμα δεν έχει νόημα, από τη στιγμή που όλοι θα εφαρμόσουν, πάνω- κάτω, την ίδια πολιτική.

Η ψήφος μας, όμως, αποκτά ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ, αν κατορθώσουμε, ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, να στείλουμε στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ανθρώπους Ορθόδοξους Χριστιανούς, ανθρώπους που εκκλησιάζονται και μετέχουν στα Μυστήρια της Εκκλησίας, ανθρώπους έντιμους και ηθικούς, ώστε να υπάρχει μια ομάδα 10-20 βουλευτών ειλικρινών μελών της Εκκλησίας μας και όχι ανθρώπων που υποκρίνονται τους Χριστανούς για να αλιεύουν ψήφους από τους εκκλησιαζόμενους και πατριώτες.

Αν δούμε στο παρελθόν, θα δούμε ότι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, εδώ και 5 χρόνια, με τα οικονομικά και φορολογικά μέτρα ( δεν έβρισκαν ισοδύναμα από τους πλούσιους και τους μεγαλοεπιχειρηματίες, ούτε έψαξαν τις διάφορες λίστες Λαγκάρντ καλύπτοντας δικά τους πολιτικά πρόσωπα ),  εξόντωσαν τις οικογένειες με παιδιά και ειδικά τους Τρίτεκνους, Πολύτεκνους και Υπερπολύτεκνους και διέλυσαν το δημογραφικό της χώρας. Στις 14 Σεπτεμβρίου 2015, οι θάνατοι υπερτερούσαν των γεννήσεων κατά 23.500 ( δηλαδή είχαμε 87270 θανάτους και μόλις 63750 γεννήσεις, αρνητικό ρεκόρ των τελευταίων δεκαετιών ! Οι γεννήσεις και του Σεπτεμβρίου αφορούν τη περίοδο διακυβέρνησης της χώρας από τη ΝΔ- ΠΑΣΟΚ, αφού η σύλληψη των παιδιών έγινε πριν 9 μήνες. Από το Οκτώβριο θα φανούν τα αποτελέσματα στο δημογραφικό από τη διακυβέρνηση Σύριζα- ΑΝΕΛ. Δυστυχώς, ούτε η κυβέρνηση Σύριζα- ΑΝΕΛ κατάφερε να πάρει μέτρα που θα αναστρέψουν το πρόβλημα του δημογραφικού. Μάλιστα, το ΣτΕ τους επέβαλλε να αλλάξουν το νόμο για τις μεταγραφές των φοιτητών και να δυσκολέψουν τη κατάσταση για τις Πολύτεκνες Οικογένειες. Τα στοιχεία και τις ευθύνες του ΣτΕ μπορείτε να τα δείτε στα επόμενα άρθρα.

https://ierapostoli.wordpress.com/2015/09/08/ellada_genniseis_september2015/

https://ierapostoli.wordpress.com/2015/05/10/ellinismos_telos_sos/

PS This article is not related to the Orthodox mission, but with the social, political and demographic situation in Greece.

Μεγάλη Παρασκευή για τον Χριστό και την Ελλάδα. Το ΣτΕ και 115 Πανεπιστημιακοί δίνουν τη χαριστική βολή στο δημογραφικό της χώρας !

Είναι ξεκάθαρο από τα προηγούμενα ότι εδώ και 5-6 χρόνια υπάρχει μια ανώτερη αστική τάξη στην Ελλάδα, που αντιπροσωπεύει το 10% του πληθυσμού, που διαπλέκεται και νοιάζεται μόνο για τα δικά της συμφέροντα, αδιαφορώντας για τη πορεία της Ελλάδας και της Εκκλησίας. Οι άνθρωποι αυτοί νοιάζονται για το πως θα είναι σε καρέκλες και θα έχουν υψηλές απολαβές, πως θα βολεύουν μεγάλους και τρανούς «κολλητούς» τους, πως θα περνούν καλά, και πως θα παίρνουν ψήφους, πουλώντας «εθνικοκοφροσύνη» και «χριστιανοφροσύνη», έχοντας μια τυπική σχέση με την Εκκλησία.

Το άρθρο αυτό δεν απευθύνεται στους αδελφούς που έχουν κομματική ταυτότητα και πιστεύουν «ως θεό» στο κόμμα τους ή στη πολιτική τους ιδεολογία. Απευθύνεται σε όλους εκείνους τους Ορθόδοξους Χριστιανούς που είναι αναποφάσιστοι, που σκέφτονται την αποχή, το λευκό, το άκυρο, σε εκείνους που σκέφτονται να ψηφίσουν άλλα μικρά κόμματα, σε αυτούς που ψήφισαν κόμματα που δεν συμμετέχουν σε αυτές τις εκλογές. Απευθύνεται σε αυτούς που έχουν νοιώσει προδομένοι από τη στάση των μεγάλων κομμάτων που κυβέρνησαν τη χώρα, σε αυτούς που έχουν πληγωθεί αυτά τα 5-6 χρόνια των μνημονίων. Απευθύνεται στους άνεργους, στους οικογενειάρχες με παιδιά, στους Τρίτεκνους, στους Πολύτεκνους, στους Υπερπολύτεκνους.

Ναι, είμαστε πολλοί, δεκάδες χιλιάδες, εκατοντάδες χιλιάδες τακτικά εκκλησιαζόμενοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί. Είμαστε 200.000 Πολύτεκνες Οικογένειες, είμαστε 500.000 Τρίτεκνες Οικογένειες.

Μπορούμε αυτή τη φορά να στείλουμε ανθρώπους Χριστιανούς, τίμιους και ηθικούς, από την πολιτική παράταξη ΚΟΙΝΩΝΙΑ, άσχετα αν έχουμε κάποιες προσωπικές ή επιμέρους διαφορές με σημεία του προγράμματος της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. Μήπως εδώ και 40-50 χρόνια που ψηφίζαμε προγράμματα άλλων κομμάτων αυτά εφαρμόστηκαν ποτέ ; Το βασικό είναι να έχουμε ΗΘΙΚΟΥΣ και ΤΙΜΙΟΥΣ βουλευτές μέσα στο Κοινοβούλιο που μας νοιώθουν, μας καταλαβαίνουν, που θα μιλήσουν για την Εκκλησία, για τα προβλήματα της πατρίδας, για την οικογένεια, για τους Πολύτεκνους.

Κουραστήκαμε να μας προδίδουν και να μας εκμεταλλεύονται προεκλογικά!

Κι είμαστε πολλοί ! 15-20 άτομα από κάθε ενορία, αν ψηφίσουν ΚΟΙΝΩΝΙΑ, περνάει άνετα το 3% και μπαίνει στη Βουλή ! Και είμαστε Ορθόδοξοι Χριστιανοί που ανήκουμε στην Εκκλησία της Ελλάδας, της Κρήτης, στις Μητροπόλεις των Δωδεκανήσων, αλλά υπάρχουν και χιλιάδες άλλοι που ανήκουν στο παλιό ημερολόγιο και θα ήθελαν να δουν  έντιμους Ορθόδοξους Χριστιανούς στη Βουλή.

Είμαστε πολλοί και μπορούμε να τα καταφέρουμε!

100 Μητροπολίτες

12000- 15000 ενορίες πανελλαδικά

1000-1500 μοναστήρια

Ορθόδοξοι χριστιανικοί σύλλογοι και αδελφότητες σε κάθε γωνιά της Ελλάδας

10.000 και παραπάνω θεολόγοι καθηγητές

Χιλιάδες κατηχητές και κατηχήτριες και μέλη ορθόδοξων φοιτητικών συλλόγων

200.000 Πολύτεκνες Οικογένειες 

500.000 Τρίτεκνες Οικογένειες

2.000.000 τακτικώς Εκκλησιαζόμενοι 

και δεν έχουμε, ως τώρα, τη δική μας τίμια φωνή μέσα στο Κοινοβούλιο !

Ας κάνουμε, επιτέλους, την υπέρβαση ! Καμία ψήφος δική μας στα κόμματα που μας πρόδωσαν και μας χρησιμοποίησαν και μας εξαθλίωσαν ! Να μην απέχουμε, ούτε να ρίξουμε λευκό ή άκυρο ή σε άλλο κόμμα διαμαρτυρίας !

Στις 20 Σεπτεμβρίου αποκτούμε ΦΩΝΗ, Ορθόδοξη Χριστιανική φωνή μέσα στη Βουλή.

Μιλάμε σε συγγενείς, φίλους, ενορίτες μας για την ΚΟΙΝΩΝΙΑ της οποίας το ψηφοδέλτιο έχει τη μορφή του Καποδίστρια και ένα πλοίο, παλιό σύμβολο της Εκκλησίας.

Δείχνουμε ότι δεν είμαστε πιόνια τους, μαριονέτες των παλιών κομμάτων που κυβέρνησαν, αλλά άνθρωποι αυτοτελείς, προσωπικότητες της Ελλάδας και της Εκκλησίας, που νοιαζόμαστε για το κοινό καλό. Όσοι κυβερνούν εδώ και 40 χρόνια την Ελλάδα, την κατέστρεψαν, κατέστρεψαν το 80% του ελληνικού λαού, ενώ οι ίδιοι αυτοί οι πολιτικοί απέκτησαν τεράστιες ατομικές/οικογενειακές περιουσίες, εντός και εκτός Ελλάδας. Ταυτόχρονα, παρέα με τα ΜΜΕ, διέφθειραν την ελληνική κοινωνία, οδηγώντας τους νέους στον «παράδεισο» της Μυκόνου και των ναρκωτικών !

Επιτέλους, ως Ορθόδοξοι Χριστιανοί, ας κάνουμε τη δική μας ΥΠΕΡΒΑΣΗ !

Δεν ψηφίζουμε κόμματα που χρέωσαν και κατέστρεψαν την Ελλάδα και οδήγησαν σε 10.000 αυτοκτονίες και χιλιάδες πρόωρους θανάτους !

Δεν ψηφίζουμε κόμματα που εξόντωσαν τους τρίτεκνους, Πολύτεκνους, Υπερπολύτεκνους.

Την Κυριακή, παρά τις επιμέρους διαφωνίες μας, ψηφίζουμε ΚΟΙΝΩΝΙΑ, με σήμα τη μορφή του Καποδίστρια και το καράβι- σύμβολο της Εκκλησίας.

Την Κυριακή αποκτούμε τη δική μας φωνή μέσα στην Ελληνική Βουλή.

Την Κυριακή, χαμένη ψήφος είναι αυτή σε άλλα κόμματα, κερδισμένη ψήφος είναι η ψήφος στη ΚΟΙΝΩΝΙΑ, σε αδελφούς που δεν γνωρίζουμε προσωπικά, αλλά είμαστε σίγουροι ότι είναι άνθρωποι τίμιοι, ηθικοί, με ελαττώματα όπως όλοι μας, με λάθη όπως όλοι μας, αλλά με καθαρά χέρια και καθαρό κούτελο !

Η Εκκλησία αγκαλιάζει όλους τους Έλληνες ανεξάρτητα από κόμματα και παρατάξεις.

Εμείς, ως Ορθόδοξοι Χριστιανοί, αγκαλιάζουμε και βάζουμε στη Βουλή την ΚΟΙΝΩΝΙΑ ! Μιλάμε σε γνωστούς και φίλους για την ΚΟΙΝΩΝΙΑ, κοινοποιούμε το άρθρο αυτό σε μπλογκ, ιστοσελίδες, facebook, twitter, στέλνουμε εμαιλ σε φίλους μας, στο Μητροπολίτη και στους ιερείς της ενορίας μας, σε συγγενείς μας, προβάλλουμε την ΚΟΙΝΩΝΙΑ, την οποία δεν προβάλλουν τα γνωστά και μη εξαιρετέα ΜΜΕ.

Οι Υποψήφιοι της Κοινωνίας ανά περιφέρεια ( δεν χρειάζεται σταυρός προτίμησης )

http://www.koinwnia.com/ekloges/elections20092015/1326-2015-09-07-20-54-00

This entry was posted in Ελλάδα - Greece, Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Μία απάντηση στο Τι ψηφίζω στις εκλογές στις 20 Σεπτέμβρη ; Η πολιτική παράταξη ΚΟΙΝΩΝΙΑ είναι μια λύση για τους Χριστιανούς, τους Πολύτεκνους, τους αναποφάσιστους !

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s