Ο Άγγελος Αναστασιάδης στο Charity Idols για την Εξωτερική Ιεραποστολή της Ορθόδοξης Εκκλησίας.


Τo Charity Idols είναι ένας σύγχρονος μη κερδοσκοπικός οργανισμός που με κίνητρο την κοινωνική ευαισθησία συλλέγει αθλητικά αναμνηστικά, προσωπικά αντικείμενα επωνύμων και άλλα αγαθά, τα οποία στη συνέχεια εκτίθενται προς πώληση σε διαδικτυακές δημοπρασίες. Το προϊόν της δημοπρασίας διατίθεται στους φιλανθρωπικούς οργανισμούς που επιλέγει να ενισχύσει ο δωρητής των αγαθών αυτών.

Ο κορυφαίος Έλληνας παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαριστής και νυν προπονητής κ. Άγγελος Αναστασιάδης επέλεξε να διαθέσει είδη από την αθλητική και προπονητική του καριέρα, η οποία τον ανέδειξε πρωταθλητή και κυπελλούχο Ελλάδος, για να ενισχύσει το έργο της Ορθόδοξης Εξωτερικής Ιεραποστολής. Τον ευχαριστούμε ολόθερμα για την κίνησή του αυτή με την οποία εκφράζει το ενδιαφέρον και την αγάπη του για τον αγώνα των Ορθόδοξων ιεραποστόλων. Ευχόμαστε να βρει και άλλους μιμητές, ώστε και το ελληνικό κοινό να ευαισθητοποιείται αλλά και ο σκοπός της Εξωτερικής Ιεραποστολής να ενισχύεται, προς δόξα Θεού και σωτηρία ψυχών.

Δείτε τη σελίδα του Άγγελου Αναστασιάδη στο Charity Idols

anastasiadis2

Συντόμευση προς την ανάρτηση: http://ierapostoles.gr/?p=7529
This entry was posted in Ελλάδα - Greece, Κύπρος - Cyprus, Uncategorized and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s