Ιεραποστολή στην Επισκοπή Μπουρούντι και Ρουάντας (ΦΩΤΟ) ( Ρομφαία )


ROMFEA.GR | Την Ιερά Επισκοπή Μπουρούντι και Ρουάντας επισκέφθηκε με ευλογία του Καθηγούμενου της Ι.Μ. Κουτλουμουσίου Αρχιμ. Χριστοδούλου ο π. Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου.

Ο π. Κωνσταντίνος κατά την διάρκεια της παραμονής του έκανε κατηχήσεις, τέλεσε μαζί με άλλους κληρικούς τα μυστήρια του Βαπτίσματος και του Γάμου και έλαβε μέρος σε δύο χειροτονίες διακόνων που τέλεσε ο Επίσκοπος Ιννοκέντιος.

mpoyroynti-12

Ο νεοχειροτονηθείς διάκονος Νεκτάριος, ο οποίος είναι δάσκαλος, θα χειροτονηθεί στις 15 Αυγούστου 2014 Πρεσβύτερος και θα αναλάβει την ενορία του Αγίου Αλεξίου, ανθρώπου του Θεού, στη Μπουραμάτα Μπουρούντι.

Ενώ ο δε διάκονος Μάξιμος θα χειροτονηθεί το Σεπτέμβριο Πρεσβύτερος και θα τοποθετηθεί εφημέριος στο χωριό του στη Ρουάντα, όπου ακόμη δεν υπάρχει Ιερός Ναός.

Ακολουθούν φωτογραφίες ( More Photos ) από την επίσκεψη:

Πηγή :  Εκκλησιαστικό πρακτορείο ειδήσεων Ρομφαία 

 

This entry was posted in Αφρική, Africa, Ελλάδα - Greece, Μπουρούντι-Ρουάντα,Burundi-Rwanda, Πατριαρχείο Αλεξανδρείας ( Greek Orthodox Patriarchate of Alexandria and all Africa ) and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s