Ιερά Μονή «Παναγία η Χρυσοπηγή» : «4η ημέρα της κατασκηνώσεώς μας στην Ουγκάντα»


Τα πράγματα με τη χάρη του Θεού στην κατασκήνωση στο χωριό Λουγκουζί πηγαίνουν ευλογημένα.Είναι να θαυμάζει κανείς την πειθαρχία των ανθρώπων αυτών που τρέχουν κάθε φορά που χτυπάει το αυτοσχέδιο μικρό μας καμπαναριό.Κάθε φορά που έρχονται στην Εκκλησία για την κατήχηση,κάθε φορά που τα παιδιά μπαίνουν στη σειρά για φαγητό.

Uganda

 

 

Σήμερα μιλήσαμε για τα μυστήρια,με πολλές ερωτήσεις και απρόσμενη συμμετοχή,τα μικρά παιδιά έφτιαξαν υπέροχες κατασκευές με τις κοπέλες της αποστολής ενώ οι μεγαλύτεροι έκαναν μικρά μαθήματα πρώτων βοηθειών κυρίως για την αντιμετώπιση των παιδικών τραυμάτων.

Και σήμερα  με τον εσπερινό και την παράκληση έκλεισε ευλογημένα η κατασκήνωσή μας.Αύριο πρώτα ο Θεός θα μιλήσουμε για την εξομολόγηση ενώ ετοιμάζουμε μικρό πανηγύρι του Αγίου Σπυρίδωνος την Κυριακή όπου  και τελειώνει η κατασκήνωσή μας.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τις κοπέλες της αποστολής: Ελένη Μαρκοπούλου,Σταυρούλα Λαμπίδη και Σταυρούλα Χαβατζόγλου για τη σημαντική τους παρουσία και βοήθεια στο εγχείρημα αυτό.Αλλά και όλους εσάς για τη σημαντική βοήθεια και στήρηξη.Ο Θεός να χαρίζει ευλογία και δύναμη σε όλους.

http://ampelonas-trygetes.blogspot.gr/2014/08/4.html

Περισσότερα…  http://ekdoseisxrysopigi.blogspot.gr/2014/08/4.html#more

 

Advertisements
This entry was posted in Αφρική, Africa, Ελλάδα - Greece, Κύπρος - Cyprus, Ουγκάντα-Uganda, Πατριαρχείο Αλεξανδρείας ( Greek Orthodox Patriarchate of Alexandria and all Africa ) and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Ιερά Μονή «Παναγία η Χρυσοπηγή» : «4η ημέρα της κατασκηνώσεώς μας στην Ουγκάντα»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s