120.000 προσκυνητές στον τάφο του Γέροντος Παϊσίου μέσα σε 2 μέρες (11 και 12 Ιουλίου 2014 ) ! Νευρικός κλονισμός στην εταιρεία Σκοπιά !


Μέσα σε 2 μέρες 120.000 άνθρωποι πέρασαν από το μοναστήρι της Σουρωτής για να προσκυνήσουν τον τάφο του γέροντος Παϊσίου, χωρίς καμία πρόσκληση, αυθόρμητα, για ζητήσουν τις μεσιτείες και τις προσευχές του π. Παϊσίου.

Την ίδια περίπου εποχή η αμερικάνικη θρησκευτική εκδοτική εταιρεία Σκοπιά, έκανε μύριες προσπάθειες να συγκεντρώσει κόσμο στο ΟΑΚΑ ( μισοάδειο ήταν τελικά ) και τελικά οι συγκεντρωθέντες ( από πολλές χώρες του κόσμου ) δεν ξεπέρασαν τις 40.000 και ουσιαστικά ήταν τα ίδια τα μέλη της- ισόβιοι πλασιέ των εντύπων της ( και πολλοί λιγότεροι από όσους μάζεψε στην «ανάμνηση» ), για να διατρανώσουν την τυφλή τους υποταγή στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας Σκοπιά και στην επερχόμενη παγκόσμια κυβέρνηση του Ψευτομεσσία ! Ξόδεψαν τεράστιες ποσότητες χαρτιού και εργατοώρες, αλλά ελάχιστοι έδειξαν ενδιαφέρον!!! Οι ψευτοάγιοι της Σκοπιάς συντρίφθηκαν μπροστά στην αγιότητα ενός ταπεινού  μακαριστού Αγιορείτη μοναχού !

120.000 πιστοί επισκέφθηκαν την Σουρωτή για να προσκυνήσουν τον τάφο του Γέροντος Παϊσίου του Αγιορείτου την ημέρα της εικοστής επετείου της κοιμήσεώς του.

Στο μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου όπου ενταφιάστηκε ο Γέροντας Παΐσιος του Αγίου Όρους , την ημέρα της επετείου της κοιμήσεώς του πραγματοποιήθηκε Αγρυπνία και το πρωί Θεία Λειτουργία. Χιλιάδες άνθρωποι έδωσαν το παρών και όπως ήταν αναμενόμενο ο ναός δεν μπορούσε να χωρέσει όλη αυτή τη λαοθάλασσα των προσκυνητών και πολλοί προσευχήθηκαν στην αυλή του μοναστηριού.

Σύμφωνα με την αστυνομία την αγρυπνία παρακολούθησαν 50.000 άτομα, ενώ συνολικά 120.000 προσκυνητές επισκέφθηκαν τον τάφο του γέροντα στις 12 Ιουλίου.

http://www.pontos-news.gr/permalink/22324.html

This entry was posted in Ελλάδα - Greece, Κύπρος - Cyprus, Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s