Προσευχή για την ειρήνευση και την συμφιλίωση των αδελφών μας, Ουκρανών και Ρωσόφωνων, στην Ουκρανία ! Pray for Peace in Ukraine !


Το μπλογκ της Ορθόδοξης Ιεραποστολής κάνει έκκληση σε όλους τους Ορθόδοξους Χριστιανούς σε όλο το κόσμο και ειδικά στην Ουκρανία και τη Ρωσία, σε όλους τους Ορθόδοξους Επισκόπους, ιερείς, μοναχούς και μοναχές σε όλες τις ηπείρους να ξεκινήσουν ΑΓΩΝΑ πνευματικό με καθημερινές προσευχές και αγρυπνίες , με καθημερινές παρακλήσεις, για την ειρήνευση και τη συμφιλίωση των Ορθόδοξων Χριστιανών στην Ουκρανία, Ουκρανών και ρωσόφωνων ( ρωσικής καταγωγής ) αδελφών μας .

Pray for Peace in Ukraine

Pray for Peace in Ukraine

Για μια ακόμα φορά περίεργα πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα σκοτεινών δυνάμεων έβαλαν Ορθόδοξους λαούς να μάχονται μεταξύ τους και να χύνεται αίμα αδελφικό, αφού έχουν «γεννηθεί» μέσα στην ίδια κολυμβήθρα ! Παρακαλούμε όλους τους αδελφούς, σε ενορίες και μοναστήρια, να ξεκινήσουν τη προσευχή προς τον Κύριο Ιησού Χριστό, με τις μεσιτείες της Παναγίας και των Αγίων, ιδιαιτέρως του Αγίου Λουκά Συμφερουπόλεως.

ΑΓ. ΛΟΥΚΑΣ  Κριμαίας

Δεν έχουμε ακόμα διασταυρώσει την είδηση για δολοφονία ενός Ορθόδοξου ιερέα στην Ανατολική Ουκρανία και τη δημοσιεύουμε με κάθε επιφύλαξη ( μακάρι να μην είναι αληθινή ! ) .

Αν είναι αλήθεια, ο Θεός να αναπαύσει τη ψυχή του και να δώσει παρηγοριά στους οικείους του, ειδικά στα 3 παιδιά του.  Ο Θεός ας προστατεύσει τους ανθρώπους, ας σκεπάσει την Ορθόδοξη Εκκλησία και τα μέλη της  από τα πολιτικά και οικονομικά  συμφέροντα που προσπαθούν να την πλήξουν.

http://proskynitis.blogspot.gr/2014/05/blog-post_5046.html?spref=fb

This entry was posted in Ευρώπη, Ελλάδα - Greece, Κύπρος - Cyprus, Ουκρανία, Ρωσία- Russia, Ukraine, Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Προσευχή για την ειρήνευση και την συμφιλίωση των αδελφών μας, Ουκρανών και Ρωσόφωνων, στην Ουκρανία ! Pray for Peace in Ukraine !

  1. Παράθεμα: Προσευχή για την ειρήνευση και την συμφιλίωση των αδελφών μας, Ουκρανών και Ρωσόφωνων, στην Ουκρανία ! Pray for Peace in Ukraine ! | Sevgi Denizleri

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s