Ευχαριστήρια για τις δραστηριότητες της διαδικτυακής ομάδας “Φίλοι της Ορθόδοξης Ιεραποστολής” ( Ινδονησία , Μαδαγασκάρη )


Παρακάτω δημοσιεύουμε την ευχαριστήρια επιστολή της διαδικτυακής ομάδας » Φίλοι της Ορθόδοξης Ιεραποστολής» για τις προσφορές των Ορθοδόξων Χριστιανών στην Ινδονησία και στη Μαδαγασκάρη. Κι εμείς, ως μπλογκ της Ορθόδοξης Ιεραποστολής, ευχαριστούμε θερμά τους φίλους της Ορθόδοξης Ιεραποστολής, οι οποίοι στις δύσκολες αυτές στιγμές της οικονομικής κρίσης, έδειξαν αγάπη και προσφορά για την οικογένεια του π. Αθανασίου Μανάλου, που εκοιμήθη εν Κυρίω, αφήνοντας πίσω 5  μικράπαιδιά και τη σύζυγό του. Θεωρούμε ιερό χρέος των Ορθοδόξων Χριστιανών να συνεχίσουν την προσφορά προς την οικογένεια του κοιμηθέντος π. Αθανασίου Μανάλου, μέσω των Φίλων της Ορθόδοξης Ιεραποστολής, ώστε να μπορέσει η σύζυγος να μεγαλώσει τα 5 παιδιά, που είναι και δικά μας παιδιά, παιδιά της Ορθόδοξης Ιεραποστολής.

pater-demetrios-arta-page-001

Αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί, Χριστός Ανέστη.

Για μια ακόμα φορά εκφράζουμε τις ευχαριστίες για την αυθόρμητη και πολύ συγκινητική προσφορά σας,για την ενίσχυση των Ιεραποστολικών φιλανθρωπικών και κοινωνικών σκοπών της διαδικτυακής ομάδας μας.Η αγάπη σας και η συμπαράστασή  σας είναι αξιέπαινη και συγκινητική, διότι χωρίς την δική σας βοήθεια το ιεραποστολικό έργο της ομάδας μας δεν θα μπορούσε να συνεχιστεί.Σας είμαστε ευγνώμονες για την βοήθειά σας, διότι παρέχει μεγάλη ανακούφιση στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι Ορθόδοξες Ιεραποστολές στον κόσμο, στην προσπάθειά τους να ανταποκριθούν στην εκτέλεση της εντολής του Κυρίου “πορευθέντες εις τον κόσμον άπαντα,κηρύξατε το ευαγγέλιο πάση τη κτίσει”(Μάρκ.ιστ).

Ο,τι δημοσιεύεται στην συνέχεια απευθύνεται στους επώνυμους και ανώνυμους δωρητές, που μας εμπιστεύτηκαν και έγιναν αρωγοί και πολύτιμοι συνεργάτες στις προσπάθειές μας.

Όπως είναι γνωστό, οι δραστηριότητες της ομάδας μας από τον Ιανουάριο 2014 είναι.

Α. Οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του μακαριστού Ορθοδόξου Ινδονήσιου Ιεραποστόλου π.Αθανασίου Manalu,ο οποίος κοιμήθηκε την 25 Δεκεμβρίου. Στην συγκεκριμένη οικογένεια τα ποσά που συγκεντρώσαμε τα στείλαμε δια μέσου Ιεραποστολικού συλλόγου σε δύο δόσεις.

Β. Στην Ιερά Μητρόπολη Μαδαγασκάρης .

Madagascar

Στάλθηκε η πρώτη δόση των δωρεών και σε λίγο καιρό θα σταλεί και η δεύτερη.

Υπενθυμίζουμε ότι στο πλαίσιο αυτό της ενίσχυσης της Ορθόδοξης Ιεραποστολής είναι και οι εκδόσεις βιβλίων.

Τα έσοδα από τα συγγραφικά δικαιώματα προορίζονται για ιεραποστολικούς σκοπούς.

Έτσι τα έσοδα από το το βιβλίο -ΟΙ ΑΣΚΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΘΩΝΙΚΗΣ ΒΙΓΛΑΣ, που πρόσφατα κυκλοφόρησε θα διατεθούν για την ενίσχυση των διωκόμενων αδελφών μας χριστιανών στην Συρία και σε άλλα ιεραποστολικά κλιμάκια.

Περισσότερα για το βιβλίο μπορείτε να δείτε με ένα ¨κλικ¨στην εικόνα του εξωφύλλου του, που βρίσκεται στο ιστολόγιο.

http://www.politeianet.gr/books/9789606866494-athanasiou-dimitrios-protopresbuteros-murtos-askites-tis-athonikis-biglas-232755

Για την διαδικτυακή ομάδα “Φίλοι της Ορθόδοξης Ιεραποστολής”

π.Δημήτριος Αθανασίου.

http://fdathanasiou.wordpress.com/2014/05/06/%CE%B5%CF%85%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B4%CF%81%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B5%CF%82/

Η Ομάδα της Ορθόδοξης Ιεραποστολής ξεκινάει  προσπάθεια για την οικονομική στήριξη της οικογένειας του π.Αθανασίου.Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια μπορούν να καταθέσουν τις δωρεές τους στον παρακάτω λογαριασμό.

ΝΕΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ:

ALFA BANK 545-002101-021117

IBAN GR 7601405450545002101021117

(Δικαιούχος π.Δημήτριος Αθανασίου)

 

Τα χρήματα αποστέλλονται δια μέσου Ιεραποστολικού Συλλόγου ,ο οποίος εκδίδει και τις σχετικές αποδείξεις.

Ως εκ τούτου παρακαλούμε τους δωρητές να μας γνωστοποιούν τα απαραίτητα  στοιχεία (ονοματεπώνυμο-διεύθυνση διαμονής) προκειμένου να τους αποσταλούν αποδείξεις των δωρεών τους και να γράφουν στο καταθετήριο της Τράπεζας ότι τα  χρήματα προορίζονται για την οικογένεια του π.Αθανασίου Manalu.

https://ierapostoli.wordpress.com/2013/12/30/koimisi_athanasiosmanalu-indonesia/

This entry was posted in Ελλάδα - Greece, Ινδονησία- Ιάβα, Κύπρος - Cyprus, Μαδαγασκάρη- Madagascar, Σουμάτρα-Μεντάν and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s